Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(vilvi @ 2014 01 06, 13:17)
Natalija_V, kaip smagu, kad jums pavyko!  4u.gif papasakokit smulkiau, IUI daret, ar naturalaii pagavot stebukliuka?

smile.gif Natūraliai. 4 IUI, po to vienas ilgas protokolas prieš IVF, bet nepavyko stimuliacija. O po poros mėnesių pats užkibo smile.gif Laukėm tris metus ir tris mėnesius, prežastis neaiški.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2014 01 06, 13:40)
man dar iki 13 dienos laukti... buvo svečių tai greit bėgo dienos. dabar reikės sugalvoti sau darbo visai sav. Eh... jei nesigaus, bus poilsio, nes jau stogas čiuožia nuo nervų ir įtampos. geriu po 2 dupho. ir nieko nejaučiu. Tik kaip visada neišsimiegu sad.gif

uuuh laikykis, uzsiimk kokia veikla, kad dienos greiciau lektu 4u.gif
tos sventes tai buvo gerai, ir as be didesnio vargo prastumiau visas dieneles, tik gaila, akd rezultatas nenudziugino! bet is taves tai tikiuosi! juk turi nors vienai uzkibti, kad palaikyt optimistine dvasia ax.gif
o as nusprendziau si cikla pailset, ir vyro nebus... pailsesiu psichologiskai nors kiek ax.gif tikiuosi per ta laika nepriaugs ko nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 01 06, 13:36)
4u.gif  4u.gif  Ne tas zodis, jau uzmirsau net ja, bet gyvenime nesidesiu smile.gif)) thu thu thu kad neprireiktu:)) O KT taip, kad pailsetu kiausides 3 ciklus, tjau bent sito nurodymo klausysiu smile.gif jau su ta spirale savivaliavau  blush2.gif
Ten ne paprastos KT, o kazkokios hormonus reguliuojancios, 2 skirtingu tipu geriasi per viena cikla smile.gif pas mane PKS yra lengvas

O be KT kiaušidės napailsėtų, tiesog jų nestimuliuojant? Tau histero metu apžiūrėjo gimdą, ją pajudino, nebūtų galima jau dabar pabandyt sugauti gandrą? bigsmile.gif Skyrelyje Galimos neigiamos stimuliacijų pasekmės, Pasidalinkite savo patirtimi, žiniomis skaičiau įkvėpiančią <Orchidukės> istoriją, jai sakė 6 mėn KT vartot, o ji atsisakė ir po 2 mėnesių pastojo smile.gif

http://www.supermama...?...31043&st=84
92 žinutė

Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 01 06, 13:44)
smile.gif Natūraliai. 4 IUI, po to vienas ilgas protokolas prieš IVF, bet nepavyko stimuliacija. O po poros mėnesių pats užkibo smile.gif Laukėm tris metus ir tris mėnesius, prežastis neaiški.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

dar vienas irodymas, kad stebuklai tikrai vyksta wub.gif
sveikinimai, sekmingo nesiojimo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na ir ikvepianti istorija wub.gif wub.gif Na va, dar karteli irodo kad reikia atsipalaiduoti wub.gif wub.gif

QUOTE(Konvalia @ 2014 01 06, 13:49)
O be KT kiaušidės napailsėtų, tiesog jų nestimuliuojant? Tau histero metu apžiūrėjo gimdą, ją pajudino, nebūtų galima jau dabar pabandyt sugauti gandrą?  bigsmile.gif  Skyrelyje  Galimos neigiamos stimuliacijų pasekmės, Pasidalinkite savo patirtimi, žiniomis skaičiau įkvėpiančią <Orchidukės> istoriją, jai sakė 6 mėn KT vartot, o ji atsisakė ir po 2 mėnesių pastojo smile.gif

http://www.supermama...?...31043&st=84
92 žinutė

na tai vaaa, skaiciau ir as , kad pajudinus ten labai viskas gerai buna... Bet as jau viena cikla baigineju vartoti sad.gif tai po vieno nutraukt man rodos dar blogiau nei isvis but nevartojus .. Ech jau nebegaliu as dabar vel besededama cia uzsidegu biggrin.gif Klausiau daktaru ramiai sau gyvenau, o dabar vel noriu pradeti kazka daryt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

wow! va cia tai stebuklelis! 4u.gif bent man tokios istorijos suteikia vilties! Sekmes jums augant pilvelyje! 4u.gif
Atsakyti

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai stebuklas, kad daugiau tokių smile.gif Lengvo nėštumo ir sveiko vaikelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 06 sausio 2014 - 13:57
QUOTE(Natalija_V @ 2014 01 06, 14:06)
Mergaitės, linkiu kuo greičiau kiekvienai čia esančiai pasiekti savo tikslą smile.gif

Padovanočiau 18 tab. Duphastone ir du ovuliacijos testukus su virusu smile.gif Veiksmas Kaune, bet galiu išsiųst ir paštu.

O jus jau nebegeriant dufastono? As iki 16sav geriau g.gif ir dar kelias tabletes palikau jei kartais ar kraujuot pradeciau (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2014 01 06, 14:10)
O jus jau nebegeriant dufastono? As iki 16sav geriau g.gif  ir dar kelias tabletes palikau jei kartais ar kraujuot pradeciau (tfu tfu tfu)

Bryana, tai aš natūr pastojau ir pasitikrinau progesterono kiekį, buvo norma. Jokių tepliojimų ar maudimų nebuvo. Dufas duodamas po IUI apsidraudimui, tai nereiškia, kad jis yra būtinas kiekvienai.
Atsakyti
Aaa,aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 01 06, 13:53)
Na ir ikvepianti istorija  wub.gif  wub.gif  Na va, dar karteli irodo kad reikia atsipalaiduoti  wub.gif  wub.gif
na tai vaaa, skaiciau ir as ,  kad pajudinus ten labai viskas gerai buna... Bet as jau viena cikla baigineju vartoti sad.gif tai po vieno nutraukt man rodos dar blogiau  nei isvis but nevartojus ..  Ech jau nebegaliu as dabar vel besededama cia uzsidegu  biggrin.gif  Klausiau daktaru ramiai sau gyvenau, o dabar vel noriu pradeti kazka daryt  ax.gif  biggrin.gif

Kitą vertus, esat dar jauni, nesukit galvos ir atsiduokit gydytojų valiai, ne tiek jau daug ir lauk beliko smile.gif Man šis mėnuo taip lengvai eina, anksčiau visada sekdavau ovuliaciją, visus metus matavau BT, o dabar ATOSTOGOS bigsmile.gif Ir aišku, kad mm tikrai ateis ir kad jos nei kiek nenuliūdins ax.gif
Papildyta:
Bryana, oho, jums jau 19 savaitėlių, echoskopija turėtų dabar būt nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2014 01 06, 12:25)
Cygnus, kaip pati jautiesi? Kada dabar eisi pasimatyti su kleckučiu? Kaip pavyko paskutinis pasimatymas prieš Kūčias? smile.gif

Liabas mergaitės mirksiukas.gif

ačiū Konvalia kad rūpinies rolleyes.gif jaučiuos kaip ir neblogai, tik šiandie kažko pilvuko maudenimai neramina - ryte galvojau kad jau iki mikriuko nenupėdinsiu taip suėmė.. verysad.gif na bet kažkaip vėliau apsiramino viskas, kartais tik pamaudena unsure.gif na bet kai aš panikuotoja iš prigimties tai jau man nerimas ima doh.gif bet jaučiu neišvengsiu to nerimo aš dėl įvairių dalykų visą nėštumą, tokia matyt jau mano prigimtis rolleyes.gif
O pasimatymą su burbuliuku planuoju už savaitėlės jei viskas gerai rolleyes.gif rytoj einu kraujuką priduot genetiniams tyrimams unsure.gif
pasimatymus su burbuliuku turėjau ir prieš kūčias ir prieš naujus dar ax.gif tą dieną kai pamatai savo klecką ekraniuke besimakaluojantį tokia laiminga visada jaučiuos wub.gif
ateisiu gal greitai mergytės jei viskas gerai čia jums virusiukų riebesnių paskleist mirksiukas.gif reikia juk man kompanijos verkiant rolleyes.gif
Atsakyti