Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Pas mane ta pati nezinomybes stadija wacko.gif mmm nesulaukiu 5 diena, bet sansu, kad tai del nestuke.gif beveik nuline doh.gif nes 10 c.d. gyd. sake, kad glevine labai plona, o ir folikulas labai prastas, subliskes, mazas tai net IUI nedare doh.gif visi simtomai, kad vel man mmm nera del cistos, pazadejau jeigu iki sestadienio MMM nepasirodys darysiu NT ir vel pas gyd. apsilankysiu verysad.gif
Atsakyti
Žiuriu kad visoms jei net nepavyksta , vistiek memes veluoja smarkiai. Ir as jau antra diena negeriu dufastono o jų nėra ir nėra. Jau net vakar nuejau ir vakare NT dar karta pasidariau. Gyd. sakė kad neturėtų nuo duphastono veluoti o čia veluoja ir stabiliai.

Dėl alkoholio gėrimo, tai net po IUI sakė kad jei blogai jausiuos tai geraiu taure raudono vyno nei nošpos tablėtę. O dėl vyro, tai mums kažkaip sekasi kai prieš proceduras dideliš švenčių nebuna, o aš pati visa gyv max 2 taures šampano išgeriu. Tai dabar pasedžiu su lašiuku ir tiek. Bet daruagai tai irgi itaria, tai supratingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2014 01 15, 14:40)
Žiuriu kad visoms jei net nepavyksta , vistiek memes veluoja smarkiai. Ir as jau antra diena negeriu dufastono o jų nėra ir nėra. Jau net vakar nuejau ir vakare NT dar karta pasidariau. Gyd. sakė kad neturėtų nuo duphastono veluoti o čia veluoja ir stabiliai.

Dėl alkoholio gėrimo, tai net po IUI sakė kad jei blogai jausiuos tai geraiu taure raudono vyno nei nošpos tablėtę. O dėl vyro, tai mums kažkaip sekasi kai prieš proceduras dideliš švenčių nebuna, o aš pati visa gyv max 2 taures šampano išgeriu. Tai dabar pasedžiu su lašiuku ir tiek. Bet daruagai tai irgi itaria, tai supratingi smile.gif

Po pirmos IUI ir kurso duphastono mmm velavo 4 savaites, gyd. irgi sake, kad jis negali taip itakoti mmm g.gif dabar jokiu stimuliaciju, jokiu vaistu nevartojau ir vel mmm veluoja, visa gyd. mano MMM buvo kaip sveicariskas laikrodukas, o va po pirmos ir kol kas vieninteles stimuliacijos visas organizmas issiderino doh.gif
man del alkoholio nebeda as jo beveik visai nevartoju, o vyras gyd. pats asmeniskai klause gyd. tai ji jam leido sveiko proto ribose thumbup.gif tai liko begalo patenkintas
Atsakyti
Sweikos mergynos wub.gif
O buwo taip....
Pries Kucias velavo menesines, buwau isitikinus kad laukiuos smile.gif bet deja, pasidariau testuka ir labai labai nusiwiliau ;( buwo labai sunku... pagalwojau, wiskas gana cia tos testus kiekwiena menesi darytis.. po menesio... vel veluoja menesines, aha, prisiminiau kad turiu testa, aj galwoju pasidarysiu, nieko nesitikiedama, pasidariau ir pasidejau... IR KA JUS MANOT? o kad matau II smile.gif negaliu patikieti, dar 2 testus pasidariau, ir wel II smile.gif wiena juostele ryski, kita nelabai blush2.gif bet rytoj keliauju pas gydytoja ir wiska suzinuosiu g.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
perskaiciau posta ir i galva atejo mintis ne i tema, t.y. reklamos istrauka.. :"kazkam gyvenima sekas, o kazkam reikia dirbti..."

Sveikinimai Fragaria bigsmile.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai, na va pagaliau pasisekimas! gal "atsiriš" pagaliau nestuke.gif maišelis thumbup.gif Fragaria8020, o jums čia natūraliai pavyko, ar iui pagalba?

Novia, ta reklamos ištraukėlė daug kur labai tinka smile.gif
Atsakyti
[quote=Fragaria8020,2014 01 15, 21:20]
thumbup.gif didziausi sveikinimai! 4u.gif
Kokios dziugios zinios! Ot kad kaip nors dabar visoms nuo jusu uzsikretus... nestuke.gif wub.gif
Ir tikrai idomu kaip pavyko - naturaliai ar IUI? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Šiandien 15 dieno po IUI. Nežinau, ką daryti ar laukti kol praeis mano mmm terminas (dar po savaitės), ar mėginti testuką.. Kažkaip baisu nusivilti, nes pojučių nulis, nei maudimo, nei krūtinės jautrumo..
Atsakyti
Labu, na as tai meginciau testuka.. kantrybes neuztektu dar savaite kankintis! be to, man abu kartus buvo, kad kol duphastona geriau, tol mmm nepramuse... nors ir pojuciu nulis, bet nereiskia, kad nepavyko! 4u.gif laukiam teigiamu ziniu! bigsmile.gif
Atsakyti
Man sian 15d. po IUI, bet nieko verysad.gif vakar ir ryte gavau po 1 bruksneli verysad.gif mmm dar nera irgi, bet jau nuotaika baisiai sugedus.... o taip tikejausi si karta.... zodziu, asaru pakalne is ryto! verysad.gif
jei neateis nelabosios tai kartosiu dar sekmadieni, bet jau nuotaikos ner...
Atsakyti
Mergyt, dar nenusimink taip... laikykis 4u.gif kol mmm nepasirodė, viltis juk yra ax.gif aš dar palaukčiau sekmadienio, maža ką blush2.gif
Atsakyti
[quote=vilvi,2014 01 17, 12:39]
Aciu uz palaikyma unsure.gif
jau ir pilva maudzia... verysad.gif
bet lauksiu lauksiu, kad mmm neateitu, vistiek ta viltis lenda, nors tu ka... blush2.gif

TindiRindiRiuska* kantrybes! 4u.gif ir labai lauksim nestuke.gif
tik as kazkaip nebesuskaiciuoju... 15d. po IUI + 1 savaite iki menesiniu.... tai kokio ilgumo tada ciklas turi buti? juk IUI daroma irgi ciklo vid. mazdaug.... g.gif
Atsakyti