QUOTE(Ju-ka @ 2014 01 15, 14:40)
Žiuriu kad visoms jei net nepavyksta , vistiek memes veluoja smarkiai. Ir as jau antra diena negeriu dufastono o jų nėra ir nėra. Jau net vakar nuejau ir vakare NT dar karta pasidariau. Gyd. sakė kad neturėtų nuo duphastono veluoti o čia veluoja ir stabiliai.
Dėl alkoholio gėrimo, tai net po IUI sakė kad jei blogai jausiuos tai geraiu taure raudono vyno nei nošpos tablėtę. O dėl vyro, tai mums kažkaip sekasi kai prieš proceduras dideliš švenčių nebuna, o aš pati visa gyv max 2 taures šampano išgeriu. Tai dabar pasedžiu su lašiuku ir tiek. Bet daruagai tai irgi itaria, tai supratingi
Po pirmos IUI ir kurso duphastono mmm velavo 4 savaites, gyd. irgi sake, kad jis negali taip itakoti mmm

dabar jokiu stimuliaciju, jokiu vaistu nevartojau ir vel mmm veluoja, visa gyd. mano MMM buvo kaip sveicariskas laikrodukas, o va po pirmos ir kol kas vieninteles stimuliacijos visas organizmas issiderino
man del alkoholio nebeda as jo beveik visai nevartoju, o vyras gyd. pats asmeniskai klause gyd. tai ji jam leido sveiko proto ribose

tai liko begalo patenkintas