Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Renalta @ 2014 01 20, 21:04)
Ateinu atiduoti duokles siam skyreliui  blush2.gif Pagaliau mus aplamke Kaledinis-Naujametinis stebuklas  :)sestadieni nesulaukusi MMM, pasidariau NT ir likau soke, pamaciau II  wub.gif vyrui nieko net nesaukiau, testa pakartojau sekmadieni ir jis parode ryskias II juosteles  thumbup.gif
Siandien pasidariau HCG ir progesterona viskas gerai. Gydytoja ekrane parode maza puslele joje dar nieko nesimato ji tik 4-5 sav., bet as jau svaigstu  wub.gif jauciu sioki toki nerima, nes iki 12 sav. viskas labai trapu  verysad.gif
Taigi svajones pildosi  wub.gif Zinau, kad ir kiekviena is jusu aplankys taip trokstas stebuklas  4u.gif

Labai, labai sveikinu wub.gif grazaus laukimo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 01 20, 21:04)
Ateinu atiduoti duokles siam skyreliui  blush2.gif Pagaliau mus aplamke Kaledinis-Naujametinis stebuklas  :)sestadieni nesulaukusi MMM, pasidariau NT ir likau soke, pamaciau II  wub.gif vyrui nieko net nesaukiau, testa pakartojau sekmadieni ir jis parode ryskias II juosteles  thumbup.gif
Siandien pasidariau HCG ir progesterona viskas gerai. Gydytoja ekrane parode maza puslele joje dar nieko nesimato ji tik 4-5 sav., bet as jau svaigstu  wub.gif jauciu sioki toki nerima, nes iki 12 sav. viskas labai trapu  verysad.gif
Taigi svajones pildosi  wub.gif Zinau, kad ir kiekviena is jusu aplankys taip trokstas stebuklas  4u.gif

Begalo džiugu!! thumbup.gif 4u.gif džiaugiuosi taip lyg tai būtų mano pačios Laimė 4u.gif
Nors šiandien ir sulaukiau savųjų.. Tavo sėkmės istorija suteikė jėgų nepasiduoti niūrioms mintims, ir drąsiai mėgint dar sykį ax.gif
Turiu klausimėlį: kokius pojūčius jauti dabar? Krūtų jautrumas, maudimas ir pan? Gal bus lengviau identifikuoti būsima savo neštumą ateityje blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos.. Priimkite ir mane į savo ratelį 4u.gif

Tik ką prisiregistravau SM, nors jūsų pašnekesius jau kurį laiką skaitinėjau.
Apturėjau savo pirmąją IUI. Nepastojau 2.5 m, nors įtarimų apie savo menką vaisingumą turėjau jau gerokai seniau. Priežastys mistinės - abu sveiki, mmm kaip laikrodukas, hormonai puikūs, kiaušintakiai pratekami, ovuliacija vyksta, MB "gėrybės" normos ribose (be to, jis turi vaiką iš pirmos sant.) ir t.t.
Po visų tyrimų visgi nenorėdami švaistyti laiko, nervų, pinigų ir sveikatos ryžomės IUI. Dėl geresnio efektyvumo gyd. paskyrė stimuliaciją (Letrozoliu) nuo 3 СD, 12 d. po echo aptiko du foliukus, vieną labai prisirpusį 21mm, kitą mažiau (14mm). 36 h iki IUI Ovitrelle ir šiandien apturėjau savo pirmąją IUI. Prieš IUI padarė dar echo, gleivinė 12 mm, trisluoksnė, sakė, gera. Na ir praėjo sėkmingai, greitai, 15 min dar pagulėjau... Dar po dviejų dienų liepė gerti Dufą iki mmm arba iki kažkurios dalies neštumo. (Dar gyvenime nesu per tokį trumpą laikotarpį šitiek vaistų sugėrus, tai baisoka, kad nesusigadinčiau sveikatos... ) Na ir... dvi savaitės laukimo..

Nors iki tol kažkaip žiūrėjau filosofiškai į visą šį procesą, nesudramatinom visko, atrodė, ai kas bus tas bus, bet dabar, jau po visko, pradedu stresuoti... o jei ne..? atrodo, "Kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko", kaip toj dainoj, o dabar.. kai tarsi turi, ar bent jau tikiesi, kad turėsi, baisu, kad nepavyks...
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 01 20, 20:04)

oj, didziausi sveikinimai, aukit ir stiprekit wub.gif nestuke.gif

labai ikvepia tavo istorija, kad reikia tiketi nenuleisti ranku smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 01 20, 19:45)
Beje, tai kaip suprantu, cia jumi naturaliai be jokiu iui pavyko?!  wub.gif

Taip, pas mus uzkibo naturaliai smile.gif As vis dar negaliu patiketi blink.gif
Papildyta:
QUOTE(LiBo @ 2014 01 20, 20:41)
Labai džiugios žinios!!!! Iš visos širdies sveikinu ! Manau Renaltos istorija turėtų įkvėpt ir kitas nenuleist rankų ir laukt savo džiugios žinios!

Labai aciu, bet as pati dar garsiai nesidziaugiu dar labai neramu verysad.gif
Atsakyti
Dar karto aciu visoms merginoms uz sveikinimus smile.gif Bijome isbaidyti laime, tai su vyru dekojame likimui tyliai be dideliu emociju smile.gif
O pojuciai nelabai kuo ir skiriasi nuo pujuciu pries MMM, pabrinkusi krutine, jautrus, padideje ir siek tiek patamseje speneliai, daznai noriu slapintis, uzeina silpnumas, greitai pavargstu, noriu miego, maudzia pilva, ryte jauciu silpna sleikstuli (ji jausdavau ir anksciau). Nauji pozymiai -dingo apetitas, ir visai nenoriu saldumynu (pries tai buvau tiesiog saldumynu manjake) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2014 01 20, 22:31)
Dar gyvenime nesu per tokį trumpą laikotarpį šitiek vaistų sugėrus, tai baisoka, kad nesusigadinčiau sveikatos...

Kuo geriausių rezultatų bigsmile.gif 4u.gif . Dėl vaistų aš irgi bijau angel_sadangel.gif , šiaip, išvis gyvenime jų vengiu, o dabar reikės tiek suvartoti...na bet ką, jei jau pasiryžom, reikia eiti iki galo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 01 20, 19:04)

Renalta
, mieloji, ateinu pasidžiaugt už tave mergyt thumbup.gif jetus kaip džiaugiuos už jus.. wub.gif wub.gif wub.gif aišku tyliai tyliai rolleyes.gif tikras stebuklas, aš tavim tikėjau, pameni visada sakiau tau kad reik tik labai tikėt ir neprarast vilties, o stebuklai aplanko kai jų mažiausiai tikies rolleyes.gif nu pagaliau ateis į kompaniją man iš šio skyrelio nors viena mergytė biggrin.gif o koks HCG jau buvo? žinau dabar kaip viskas baisu ir trapu.. pati tą patyriau.. tai tikiuosi susimatysim žiemiškuose nėštukių namučiuose ir paguosim, palaikysim viena kitą mirksiukas.gif
niu mergaitės kas toliau iš čia esančių pateiks siurpriziuką kokį? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 01 20, 19:04)

thumbup.gif lotuliukas.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Va čia tai naujienos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyliai sveikinu mirksiukas.gif
Aš juk sakiau, kad kai pastosi, pasijuokti galėsi iš visų tų blogų minčių ir tyrimų rezultatų.
Labai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2014 01 21, 08:48)

Renalta
, mieloji, ateinu pasidžiaugt už tave mergyt  thumbup.gif jetus kaip džiaugiuos už jus..  wub.gif  wub.gif  wub.gif aišku tyliai tyliai  rolleyes.gif tikras stebuklas, aš tavim tikėjau, pameni visada sakiau tau kad reik tik labai tikėt ir neprarast vilties, o stebuklai aplanko kai jų mažiausiai tikies  rolleyes.gif nu pagaliau ateis į kompaniją man iš šio skyrelio nors viena mergytė  biggrin.gif o koks HCG jau buvo? žinau dabar kaip viskas baisu ir trapu.. pati tą patyriau.. tai tikiuosi susimatysim žiemiškuose nėštukių namučiuose ir paguosim, palaikysim viena kitą  mirksiukas.gif
niu mergaitės kas toliau iš čia esančių pateiks siurpriziuką kokį?  wub.gif

Aciu uz tavo palaikyma ir tikejima 4u.gif tikrai si karta visiskai nedejome jokiu vilciu ir gud. mus buvo nurasiusi, o va kaip gyvenimas apsisuka 180 laipsniu kampu thumbup.gif Dekui uz kvietima isijungti i jusu bureli, bet man dar taip nedrasu ax.gif bet po truputi ikisu ten savo nosyte ax.gif
HCG daugiau negu 5000mIU/ml
O kaip jus augate, ar jokios bedos nekankina?
Papildyta:
QUOTE(Katausė @ 2014 01 21, 08:57)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  clap.gif  clap_1.gif  thumb_yello.gif
Va čia tai naujienos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyliai sveikinu mirksiukas.gif
Aš juk sakiau, kad kai pastosi, pasijuokti galėsi iš visų tų blogų minčių ir tyrimų rezultatų.
Labai džiaugiuosi smile.gif

Aciu mieloji 4u.gif o kaip tu laikaisi, retai uzsuki, kas pas jus naujo?
Atsakyti
[quote=Cygnus,2014 01 21, 09:48]

Renalta
, mieloji, ateinu pasidžiaugt už tave mergyt thumbup.gif jetus kaip džiaugiuos už jus.. wub.gif wub.gif wub.gif aišku tyliai tyliai rolleyes.gif tikras stebuklas, aš tavim tikėjau, pameni visada sakiau tau kad reik tik labai tikėt ir neprarast vilties, o stebuklai aplanko kai jų mažiausiai tikies rolleyes.gif nu pagaliau ateis į kompaniją man iš šio skyrelio nors viena mergytė biggrin.gif o koks HCG jau buvo? žinau dabar kaip viskas baisu ir trapu.. pati tą patyriau.. tai tikiuosi susimatysim žiemiškuose nėštukių namučiuose ir paguosim, palaikysim viena kitą mirksiukas.gif
niu mergaitės kas toliau iš čia esančių pateiks siurpriziuką kokį? wub.gif
quote]
Ėj as irgi iš šio skyrelio! ax.gif smagu,kad musu daugeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 01 21, 09:15)
Aciu uz tavo palaikyma ir tikejima  4u.gif tikrai si karta visiskai nedejome jokiu vilciu ir gud. mus buvo nurasiusi, o va kaip gyvenimas apsisuka 180 laipsniu kampu  thumbup.gif Dekui uz kvietima isijungti i jusu bureli, bet man dar taip nedrasu  ax.gif bet po truputi ikisu ten savo nosyte  ax.gif
HCG daugiau negu 5000mIU/ml
O kaip jus augate, ar jokios bedos nekankina?
Papildyta:

Aciu mieloji  4u.gif o kaip tu laikaisi, retai uzsuki, kas pas jus naujo?

Nieko naujo, tai sėdžiu tyliai.
Bet nuo vasario stratuoju, tai gal labiau temoje reikšiuosi biggrin.gif
Įdomu kaip Edenai sekasi.
Nu, bet, tu mergyt, maloniai nustebinai, maloniai thumbup.gif
Atsakyti