Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2013 12 06, 10:42)
biggrin.gif

Joms juokas jama ir mintys garbanojasi, bet rimc ant LT tie dygliuoti kamuoliukai dar ir kūdikiams siūlomi. Nerasiu nuorodų, bet tikrai buvo prieš kelis metus labai populiaru ir dar dYdelius pinigus kainavo..masažui, sensorikai, kineziterapijai..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 12 06, 11:48)
o čia kažkokį papildomą koduką mergaitės pritaikė? nes jų psl nėr jokio. reik pižamos mano mažiui, vis pyksta, jei ta flysinė išskalbta būna ir kitą rengiu, nes nori vien tik tokios flysinės  biggrin.gif

Turbūt bigsmile.gif Nes man nuo kelių smulkmenų kainos pamažėjo minus20proc. Carterio užsakyme.
Maloni staigmena smile.gif
Reiktų ir man dar vieno flisiuko, nes Mažylis išaugo ir teturi vieną. biggrin.gif Ta pati problema - sunku pavilkti kažką kito, jei mylimiausia pižama ant virvės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 06 gruodžio 2013 - 09:57
QUOTE(nesuper @ 2013 12 06, 10:49)

taip geriau vis šiokia tokia paslaptis išlieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2013 12 06, 11:52)
taip geriau vis šiokia tokia paslaptis išlieka biggrin.gif

biggrin.gif Tipo, jeigu vyriškis Kalėdų gerbėjas ir šiaip nejautrus simbolikai, tai gal net nesupras. O, jei supras, neraudonuos prieš tėvus ir kaimynus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos kokie kodukai siandien sierroj ? reikia -40 ar -45 ax.gif jeigu turite imeskit i az prasau, paziuresiu ar mano prekytem galioja tongue.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 12 06, 10:56)
biggrin.gif  Tipo, jeigu vyriškis Kalėdų gerbėjas ir šiaip nejautrus simbolikai, tai gal net nesupras. O, jei supras, neraudonuos prieš tėvus ir kaimynus?  lotuliukas.gif

Tipo taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 06, 10:56)
Panos kokie kodukai siandien sierroj ? reikia -40 ar -45  ax.gif  jeigu turite imeskit i az prasau, paziuresiu ar mano prekytem galioja  tongue.gif  ACIU  4u.gif

Sierra bent jau man atsiunčia kodukus nuo 11val ax.gif Kai gausiu įmesiu.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 12 06, 10:52)
Turbūt bigsmile.gif  Nes man nuo kelių smulkmenų kainos pamažėjo minus20proc. Carterio užsakyme.
Maloni staigmena smile.gif

Tikrai, nustebau maloniai ir aš ryte. Ačiū, merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir man gal imeskit SIEROS koduka ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Atsiprašau kad ne į temą 4u.gif , bet gal kuri mamytė parsisiuntės vaikams sniegbačius ir netiko, domina 24. cm ir 18 cm pėdutėms. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 12 06, 09:24)

kuri čia sakė pirko oldnavy megztuką su šuniuku, tai dabar vyrui tokį reik į komplektą biggrin.gif

Aš pirkau sūnaus panelei, bet tie ėmė ir susipyko prieš savaitę doh.gif Tai dabar pati nešiosiu tą šuniuką ant pilvo, jaučiu blink.gif

QUOTE(proksi @ 2013 12 06, 09:44)
Panos gavau i pastuka laiska, kad starbucks duoda tam tikrom kavom -30%  4u.gif

Kuriom kavom??? bigsmile.gif Aš dar anų negavau, bet iš inercijos ko gero noriu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2013 12 06, 12:33)

Kuriom kavom???  bigsmile.gif Aš dar anų negavau, bet iš inercijos ko gero noriu dar  g.gif

Man irgi kavos norisi,gal kuri uzrodysit kokia skania? ax.gif
Atsakyti