Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Maniūtė @ 2013 12 06, 13:49)
koks simpotnas avataras biggrin.gif. Nu bet jau pšeprašam aš to kur pirmą įdėjo tai nesidėsiu. Net neįkalbinėkit biggrin.gif

mamkos a matėt crazy8 kainas. kai kas nu nepadoriai pigu. Dar gal kas kokį kodą užtaupėt? nebūkit skregos, pasidalinkit su tauta biggrin.gif

As turiu 10%, tik nezinau ar dar galiojantis smile.gif einu apziuret ko mano merginai truksta rolleyes.gif
kas nors pirksite flysines kelnytes, jei 2 poras perki, kainuoja po 6$
http://www.crazy8.co...D=1386342031875
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 06 gruodžio 2013 - 17:01
QUOTE(maka @ 2013 12 06, 17:58)
Grazi bigsmile.gif O jos apacia aptempta, ar labiau laisvejanti? Nes pgl fotkes is priekio vienaip atrodo, is nugaros kitaip.

Mano xs,bet nera labai aptempta,i apacia tiesi,neplateja smile.gif medziagyte tvirta,tik ta apykakle man kazkaip atvepusi g.gif mano ugis 173,tai sulig keliais ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2013 12 06, 16:58)
Grazi bigsmile.gif O jos apacia aptempta, ar labiau laisvejanti? Nes pgl fotkes is priekio vienaip atrodo, is nugaros kitaip.

aptempciau. Ta manekene be uzpakalio matyt, del to kabo jai biggrin.gif Ji sukirpta smelio figurai. Nors jei liemuo labai plonas, tai per liemeni kabotu jau g.gif
Atsakyti
AMAZON visiems batukams 30%???
Atsakyti
[quote=proksi,2013 12 06, 11:49]
tuoj, pabandysiu nuoroda ideti is laiko smile.gif

dave sitom, tik reikia klausti Taurytes ar jai galios ta nuolaidele, kaina raudona jau su nuolaida.
[url=http://www.starbucksstore.com/Gift-of-the-week/gift-of-the-week,default,sc.html?cm_mmc=ExactTarget-_-Campaign-_-US+20131205+GOW+Christmas+Coffees-_-Final+CTA&cm_lm=ogutauskiene@gmail.com]http://www.starbucksstore.com/Gift-of-the-...kiene@gmail.com[/url
koks pas tae dydis factory sijonuko?kur sakei mazokas?as turiu 8 skestu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 06 gruodžio 2013 - 17:13
QUOTE(Pum@ @ 2013 12 06, 18:09)
aptempciau. Ta manekene be uzpakalio matyt, del to kabo jai biggrin.gif Ji sukirpta smelio figurai. Nors jei liemuo labai plonas, tai per liemeni kabotu jau  g.gif

Pas mane ir yr laikrodis, tik ugis, kaip pas vaika doh.gif Tiktu mazaugems ji? Rankoves l. ilgos?
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2013 12 06, 17:06)
Mano xs,bet nera labai aptempta,i apacia tiesi,neplateja smile.gif medziagyte tvirta,tik ta apykakle man kazkaip atvepusi g.gif mano ugis 173,tai sulig keliais ji smile.gif

reik tai suknei apvalumu matyt biggrin.gif Kitaip kaip ant pakabos kabo blush2.gif Man labai graziai gula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 12 06, 18:15)
reik tai suknei apvalumu matyt  biggrin.gif Kitaip kaip ant pakabos kabo  blush2.gif Man labai graziai gula  wub.gif

Turbut g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2013 12 06, 17:14)
Pas mane ir yr laikrodis, tik ugis, kaip pas vaika doh.gif Tiktu mazaugems ji? Rankoves l. ilgos?

va su mazu irgi nelabai gerai gal butu. Nes jei liemuo per zemai bus irgi nekas g.gif O ir ilgis automatiskai zemiau gausis g.gif
Rankoves kaip tik man.
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 12 06, 18:15)
reik tai suknei apvalumu matyt  biggrin.gif Kitaip kaip ant pakabos kabo  blush2.gif Man labai graziai gula  wub.gif

O su 164cm turbūt nelabai ta suknelė tinkama ?
Atsakyti
dedu Macys.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligna @ 2013 12 06, 17:17)
O su 164cm turbūt nelabai ta suknelė tinkama ?

Sunku pasakyti labai. Nes ji iliemienuota, tai labai svarbu, kad vietoje tas liemuo butu. O jie gi buna skirtingi pas mus. Vienos ilgesnis, kitos trumpesnis...
Atsakyti