QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 07, 11:38)
Gal tu artdeco be šešėlių bazės (pagrindo) naudojai? Man ir dengiasi patogiai, ir ryškumo pakanka, ir gražiai persimaišo ant akies, ir išsilaiko visą dieną, o jei reikėtų - ir ilgiau išsilaikytų.
Obižaeš??? Aš? Be bazės? Šešėlius??? Nu baik tu

Tik irgi tą patį pasakysiu - ne artdeco, man užteko jų šešėlių.
Nu kam kažkaip su kitais šešėliais lengviau tą patį padaryt, negu su jų. Atrodo, nu ką ten daryt. Bet vat kiti ir lengviau tepasi, ir kažkaip padoriau atrodo... Be to, iš pirmo žvilgsnio pažiūrėjus tai jų daug ir masė, o taip vat pasigilinus - tai per 4 parduotuves ėjau, kol tas turimas 4 spalvas susidėjau
Žo, geri, jei nebūč radus geriau. O dabar aš juos išvis pasmerkiau
QUOTE(bytte @ 2013 12 07, 13:39)
HP nu visai kitas koloritas be makiažo, nu ir spėliok kad geras. Sakyčiau labai panaši spalviškai į SAWELU pasirodė. Visai šiltas toks. Nu ir kur jas abi dėt? Ai dedam į bright spring'us kaip ir daugumą
Ko gero. Blin, ir jei neklystu, jos išvis pirmas postas šitoj temoj buvo - mergos, ar aš bright spring, ar ne? Tiek kankinom, tiek reikalavom, ir galų gale - patvirtinom
Nu bet aš nesuvokiu, kur ją, šitokią ryškią ir šiltą, daugiau dėt. Užtai ir tie perbalinti plaukai negerai. O vat šilto atspalvio, kad ir tamsesni - daug geriau. Gi ir Mutei tamsiai bordiniai plaukai neblogai buvo.
Ot ***** užderėjo pavasarių

Skaitau, kaliegos, reikia steigti čia kokią uniformą. Smėliavą su ružava apykakle
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 07, 13:01)
pasidariau fotosesija. Neturiu ne vieno orandzines spalvos rubo

kaip manot,busiu tikrai bs? p.s. kai pamaciau foto savo antakius, vos nenukritau....tragiskos formos. Ka patartumet su jais daryt?
Antakiai tikrai ne kažką, o tu matei Kryginą? Baisiai gerai ir protingai išaiškina, ką daryti su antakiais. Antroj pamokėlėj antakių dažymas, tau neaktualu, bet tu vis viena pažiūrėk, ten dar gerai pakartoja, kaip su ta forma jų suktis.
http://www.youtube.c...h?v=hr2dDVtT2uk
http://www.youtube.c...h?v=6Oy0FaUTF98
Tu į jos pačios antakius pažiūrėjus neišsigąsk, man atrodo, jinai pati yra light summer

Ji vizažistė, ten visokiems tinka
QUOTE(Hiver @ 2013 12 07, 15:15)
as tiesiog paveiksliuku idesiu.
Labai graziai man tinka tokia kaip sio sviesaus lietpalcio, as ja vadinu akmenine, nezinau kaip istikruju vadinasi:
Aš tavo visus paveiksliukus susiseivinu, nu ne visus, bet nekatruos

Man labai gražūs
Tai kad man atrodo irgi, kad taip vadinasi. Bent jau aš tai stone spalvą taip ir suprasčiau...
Papildyta:
O va dabar jau supykau. Aš irgi avietinės spalvos noriu!!!
O arbūzinę, tarp kitko, light springams irgi galima. Davai darom tokią uniformą