Nu aš per paiešką paveiksliukų dar pažiūrėjau, tai žiemos visos, dar true... žo sudedu visus vienoj vietoj:

Papildyta:
Hiver o ta staun ar kaip pilkai smėlinė tokia šviesi... kur paltuką dėjai... ar ji nesutampa su tuo ratuku aplink vyzdį? Pas mane tas ratelis prie pat vyzdžio tikrai kažkoks link staun spalvos. Zyla sako kad šviesiausią neutralę iš akies imt (nu kaip pilka tamsiausia vietoj juodos, taip šviesiausia kaip šviesią neutralę). Aš vat taip pamyslijau reik man pasižiūrėt ar tinka man to ratelio spalva prie veido ar ne

. Nes vat tą žalią kai ieškojau, tai iš akies ėmiau, pas mane tokie mini koriukai/plyšiukai užpildyti tokia beveik smaragdine žalia. Na galvoju reik pasimatuot ant durniaus, ir pasirodo tiko. O ta kur true summer eyeliner pilka sutampa su išoriniu rateliu, kuris tamsiausias yra... na gal tamsesnis, o gal monitorius kraipo... bet aš visad akis apsivedu ta spalva

, ir apatinis trikotažas geriau toks nei juodas
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 10, 11:05)
Aha, tikrai, lyg ir panasios

Reikes namie ant savo kompo atidziau pasinagrinet

Bet tai ji cool winter
Tai va matyt cia dar vienas is zenklu, kad as winter, ne autumn

nes pas mane tikrai jokio gelsvo ar oranzinio atspalvio nera tam suspaustam pirste

Tik melynas.
tai kad pagal kontrastą reiktų true/cool priskirt... o dar va pirštas mėlynuoja, kaip pas šaltus tipus

Nors viens dalykas kaip blogeriai tipizuoja, kitas kas yra tos zviazdos, bet jai rasi spalvinę sesę labai fainai, nes galėsi pasižiūrėt su kokiom spalvom ana gerai atrodo, su kuriom šiaip sau. O toji irgi mėgsta rusvus lūpdažius, ir nepasakyčiau kad jajai jie blogai