Merginos norėčiau pasiteirauti tookio dalyko, gal kam teko susidurti Norėčiau pastorinti šiek tiek lino siūlą (mezgimui vąšeliu) ir galvoju ar įmanomas toks derinys lino siūlas+šilko siūlas, tik vat lino siūlus tai aš turiu o gal žinote kur Vilniuje būtų parduodami šilkiniai siūlai (pvz.: ritėse kaip ir linas)? O gal žinote kokį kitą ploniuką siūlą? Beje mezginys skirtas pavasariui-vasarai tai su mochera siūlai man netinka...
Merginos norėčiau pasiteirauti tookio dalyko, gal kam teko susidurti Norėčiau pastorinti šiek tiek lino siūlą (mezgimui vąšeliu) ir galvoju ar įmanomas toks derinys lino siūlas+šilko siūlas, tik vat lino siūlus tai aš turiu o gal žinote kur Vilniuje būtų parduodami šilkiniai siūlai (pvz.: ritėse kaip ir linas)? O gal žinote kokį kitą ploniuką siūlą? Beje mezginys skirtas pavasariui-vasarai tai su mochera siūlai man netinka...
Gal pamėginkit mados garaže pažiūrėti, ten būna visokių babininių. O gal dar variantas plonytę viskozę pabandyt pridėti (irgi ten pat turėtų būti). Na čia mano tokie daugiau teoriniai pamąstymai...
Ačiū peckelina ir Liepa B., mano linas "ryžos" spalvos todėl reikės ieškoti kažko artimo šiai spalvai Gal ir medvilnė man tiktų, svarbiausiai tik kad būtų plonesnė ir aišku spalvytė tiktų, ačiū dar kartelį Beje kiek perėjau mezgimo siūlų parduotuvių tai niekas nieko negalėjau pasiūlyti o kažkaip ir susidariau nuomonę kad kas antra pardavėja pamanė kad ieškau kažkokio stebuklo, bet aš kantri ir tikiuosi rasiu
[quote=ingauk,2014 04 29, 12:18]
cia dar pigiau viskoze
Norfoje dar pigiau nzn kiek laiko akcija jau yra ir kiek bus, šiandien netyčia pamačiau, po 6,99 lt
[quote=Tomienė,2014 04 30, 00:29]
[quote=ingauk,2014 04 29, 12:18]
cia dar pigiau viskoze
Norfoje dar pigiau nzn kiek laiko akcija jau yra ir kiek bus, šiandien netyčia pamačiau, po 6,99 lt