Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(bazuka @ 2013 12 19, 18:59)
Vaje, ''oversaiziniam'' pyniuočiui būtų baisiai brangu, ten po 50 g, o reiktų kokių 700-800g  doh.gif  gal kas žinot panašių siūlų pigesniam variante, nes tie tai būtų idealūs  verysad.gif

tai tokio storio siūlais pyniuojant tasai žmogus dar labiau padidės mirksiukas.gif

Planuose šis tvidas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 12 19, 20:17)
Čia gal Rowan tvidą nusižiūrėjus? Šiaip smalsauju smile.gif

Tas aukščiau minėtas merino tvidas labai mielas ir labai švelnus pačiupinėjus, tik man gaila tiek mokėti būtų, kai ten vos ne pusė akrilano gauni.

biggrin.gif Taip smile.gif Kol kas ties Rowan apsistojau.
Katia kazkaip suviliojo, dar noriu is Cheval Blanc rasti ju tweedo, bet jauciu nerasiu Lt sad.gif Kaina neturetu buti didele, nes 74 proc acrylo. Bet is kitos puses, ar reikia toki akrilini megzti, jei pilnos parduotuves sio š. unsure.gif

Gal pries 4-5 metus, pirkau labai grazaus pilko tweedo ABC siulinej doh.gif rolleyes.gif Po 2 lt berods 50 gr doh.gif Primezgiau kojines dovanu visiem. Tada dar kazkaip tweedas nebuvo ant bangos. Toks grazus is ju mezgtukas gautusi (nes kojines labai gavosi grazios smile.gif) ), plonas siuliukas 80 proc vilnos (berods), na kad ir 50 smile.gif uz 2 lt negaila biggrin.gif Dabar net nekviepia ten tokiais siulais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 gruodžio 2013 - 19:57
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 19, 20:46)
tai tokio storio siūlais pyniuojant tasai žmogus dar labiau padidės  mirksiukas.gif
Planuose šis tvidas  wub.gif

Na, gal ir storokas merino tvidas, bet dukra kūdutė ir aukšta, o ir nori su pynėm, didelio, minkšto, puraus ir nekandančio, ir būtent tvidinio siūlo, tai ir blaškausi tarp siūlų, ir, žinoma, siūlams norėčiau skirti iki 100 lt, kažin, misija įmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilnietės gražaus tvido gali rasti Mados garaže
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2013 12 19, 21:35)
Na, gal ir storokas merino tvidas, bet dukra kūdutė ir aukšta, o ir nori su pynėm, didelio, minkšto, puraus ir nekandančio, ir būtent tvidinio siūlo, tai ir blaškausi tarp siūlų, ir, žinoma, siūlams norėčiau skirti iki 100 lt, kažin, misija įmanoma  lotuliukas.gif

Gal čia kažką patinkančio rasit:
http://www.beehome.l...lai/ziemai.html
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 19, 19:56)
biggrin.gif Taip smile.gif Kol kas ties Rowan apsistojau.

Ale atspėjau smile.gif Žiūriu skonis siūluose panašus, tai iš karto apie rowan pagal kainą ir pagalvojau biggrin.gif man jų tvido siūlai labai gražūs ir spalvos mielos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 20 gruodžio 2013 - 10:28
ar mezgėt kas iš šių http://www.tavosapna...lne/olympia.htm
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 12 20, 11:28)
Ale atspėjau smile.gif Žiūriu skonis siūluose panašus, tai iš karto apie rowan pagal kainą ir pagalvojau biggrin.gif man jų tvido siūlai labai gražūs ir spalvos mielos

Man tiesiog viena splava labai gundo ir tiek ax.gif Net gyvai neciupinejus ju. unsure.gif Todel ir dvejoju, nors pats tvidas is foto ne toks ryskus ir konrastingas (bent jau man ax.gif O gal klystu? ) Labiau man patinka ryskesnis. Siaip labai sunku rasti siula, jei tiksliai zinai ko nori, kokios spalvos, sudeties ir storio sad.gif Tiesiog misija neimanoma. Arba jei randi, tada koja - kaina pakisa doh.gif biggrin.gif

Va sita
ir sita spalvos gundo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 20 gruodžio 2013 - 20:01
user posted image
Greiciausiai ir LT NAKO tweedo jau yra. Paziurejau spalvas, visai nieko, pakenciamos. Berniukam tiktu.Ir jei ir kaina bus kaip nako 8-10 lt uz 100gr, ir kas neturi nieko pries s akrila, tai gal ir nieko. Nes sudetis, nelabai blizganti unsure.gif
72% Acrylic
25% Merino
3% Nylon (Polyamide)
100gr-280m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 23 gruodžio 2013 - 10:00
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 23, 10:59)

na jeigu butu sudetis nors biski kitokia, ta prasme, i gera puse, tai gal ir puse bedos, bet dabar jeigu tokia kaina tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 12 23, 14:00)
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 23, 10:59)

na jeigu butu sudetis nors biski kitokia, ta prasme, i gera puse, tai gal ir puse bedos, bet dabar jeigu tokia kaina tai schmoll.gif

Tai va, kad sudetis tokia nekokia visai. Nezinociau ka is tokios sudeties megzti sad.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri matėt gyvai, kuri oranžinė iš Drops gražesnė, ir kuris siūlas tinkamesnis vaiko (ne kūdikio) kepurei su šaliku ?

Drops Alpaca 2925

user posted image

Drops Karisma 11

user posted image

Drops Nepal 2920

user posted image

Derinsim prie skaisčiai mėlynos striukės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 24 gruodžio 2013 - 23:35