Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2013 12 04, 09:38)
beje, vakar buvau maximoj ir zailams siuo metu 40% nuolaida... sakes, kai pamaciau kiek kainuoja FURBIS jau su nuolaida  doh.gif  doh.gif  doh.gif supratau ko cia visos juos perkat...kosmosas kazkoks doh.gif

kiek? bigsmile.gif dar nebuvau Maximoj, sūnus užsiprašęs Kalėdų senio transformerio kažkokio, tai galvoju ar verta važiuot žvalgytis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 12 04, 10:38)
beje, vakar buvau maximoj ir zailams siuo metu 40% nuolaida... sakes, kai pamaciau kiek kainuoja FURBIS jau su nuolaida  doh.gif  doh.gif  doh.gif supratau ko cia visos juos perkat...kosmosas kazkoks doh.gif

Tai va, as jau vaika hipnotizavau, kad tas furbis yra nesamone ir uz tokia kaina niekas zaislu neperka... tongue.gif Bet kai amazone kainyte pasidare padori, tai nusprendziau visgi svajone ispildyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 12 04, 10:48)
kiek?  bigsmile.gif  dar nebuvau Maximoj, sūnus užsiprašęs Kalėdų senio transformerio kažkokio, tai galvoju ar verta važiuot žvalgytis tongue.gif

labai didelis zaislu pasirinkimas vakar buvo ir tu play doh visko bigsmile.gif bet ir zmoniu rolleyes.gif as ledaines play doh pirkau is amazon uk, pati atsisiunciau, kadangi reikejo 4 vienetu, man juokinga kaina gavosi lotuliukas.gif kainavo 8 svarai plius uz deze 2 svarai siuntimas tai viso 10 svaru uz sita Rinkinuka

QUOTE(tebelaukiu @ 2013 12 04, 10:48)
Tai va, as jau vaika hipnotizavau, kad tas furbis yra nesamone ir uz tokia kaina niekas zaislu neperka... tongue.gif  Bet kai amazone kainyte pasidare padori, tai nusprendziau visgi svajone ispildyti... 4u.gif

jis siaip 299 doh.gif o vakar buvo geltona kaina ir jam padaryta kaina 199 ir papildomos 40 proc netaike unsure.gif bet kiek juos perkanciu as apakus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 04 gruodžio 2013 - 09:58
QUOTE(Smilga7 @ 2013 12 04, 01:09)
Ačiū mergaitėms už siuntinuką  4u.gif sandrixxx  4u.gif

4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2013 12 04, 01:25)
Rudaplauke, gal sita galioja Canada Goose  biggrin.gif vis tikuos stebuklo  lotuliukas.gif

negalioja unsure.gif

QUOTE(tebelaukiu @ 2013 12 04, 02:15)
Maciau zinias, kad Amazon,com testuoja prekiu pristatyma robotukais, tai jau matau vaizda, kaip Rudaplaukes kieme, kaip ateiviu nusileidimo aiksteleje, tie robotukai skraido ir skraido  lotuliukas.gif

http://www.usatoday....livery/3799021/

biggrin.gif
Atsakyti
Rudaplauke, pas Jus ne naktis g.gif
Atsakyti
ar dar renkate lanocme 20 proc?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 12 04, 09:38)

bet aš girdėjau kad tie iš US "furbiai boom" netinka LT, dar nėra net Rusijoje Adroid tos sistemos...neapsigaukite
man sakė kas domėjosi, nžn.... g.gif ir grąžino dar neišvykus jam iš US....
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 12 04, 08:33)
Ir aš gal prisijungčiau  blush2.gif

ir as prisijungciau prie heliurono, imeskit nuorodele wink.gif
Atsakyti
Mergaitės, atsiprašau, bet siandien padalinti galėsiu tik vakare nuo 17 val. (Nauju neturiu, dar senus dalinu)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2013 12 04, 11:10)
Mergaitės, atsiprašau, bet siandien padalinti galėsiu tik vakare nuo 17 val. (Nauju neturiu, dar senus dalinu)
4u.gif

nu kai kurios, kaip visada, jau labai laukiu naujo starto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 12 04, 11:14)
nu  kai  kurios,  kaip visada,  jau  labai  laukiu naujo starto    lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mano vyras knygos laukia..planuoja kelione i JAV tai dabar uzsims skaitymu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 12 04, 09:57)
labai didelis zaislu pasirinkimas vakar buvo ir tu play doh visko  bigsmile.gif bet ir zmoniu  rolleyes.gif as ledaines play doh pirkau is amazon uk, pati atsisiunciau, kadangi reikejo 4 vienetu, man juokinga kaina gavosi  lotuliukas.gif kainavo 8 svarai plius uz deze 2 svarai siuntimas tai viso 10 svaru uz sita Rinkinuka
jis siaip 299  doh.gif o vakar buvo geltona kaina ir jam padaryta kaina 199 ir papildomos 40 proc netaike  unsure.gif bet kiek juos perkanciu as apakus  doh.gif

čia rimtai, toks rinkinys tik 10 svarų? blink.gif
man irgi reikia panelėms tongue.gif kaip jį užsakyti????

QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 12 04, 10:05)
bet aš girdėjau kad tie iš US "furbiai boom" netinka LT, dar nėra net Rusijoje Adroid tos sistemos...neapsigaukite
man sakė kas domėjosi, nžn.... g.gif  ir grąžino dar neišvykus jam iš US....

kaip netinka? unsure.gif tiesiog jie kalbės angl.ir supras tik anglų k., o visa kita kas gali netikti? unsure.gif
Papildyta:
mamytės, dar pagalbos prašau, 3-ečiui reikia dainuojančio teletabio doh.gif ar yra tokių iš viso ir kur jų ieškot????
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2013 12 04, 10:24)
Dabar jis pabrango, as kai pirkau 4 tai man siuntimas 2 svarai dezei isejo, o tas rinkinys pats 8 kainavo, dabar jau 10  verysad.gif , bet vienu tarpu buvo ir 16, akina labai keicias kazkaip  g.gif
Ledaines pirkau pati su internetiniu apsipirkimu kortele, per 5 dienas gavau i namus  mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti