Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Petr@ @ 2013 12 05, 10:32)
gal kuri mergaite pirko akims? nei viena nepatarsit?  g.gif

as akims tik su liutteinu perku melyniu ekstraktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 05, 09:16)
Reikia keičiantis vėl per gydytojus eit?  blink.gif Man kitąmet baigiasi ir teisės, ir pasas  doh.gif

Reikia, reikia. biggrin.gif Vakar kaip tik zygiavau, nes teises baigia galioti. Dar pas toki jauna grazu daktariuka papuoliau, Tai jis mane taip kruopsciai isziurejo, isklause, ir ten, ir ten pastukseno. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuxxx: 05 gruodžio 2013 - 09:36
QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 10:33)
o tai nemažai  smile.gif

shoemetro?
o aš už loft sijonus gavau -jei tiks sijonai bus gerai,kaina irgi superinė  biggrin.gif

Pas mus tai duoda tokį lapą su klausimais (registratūroj )-užpildai ir nuneši į psichikos centrą ,ten susimoki 10 lt.Dar šeimos gydytoja patikrina akis.Bet aš norėjau ,kad akių gyd patikrintų.Ir psio-užsiregistruoji komisijai pas gydytojus,bet ten jau per būrį nereikia eit,į vieną kabinetą.Pas mus taip.

nu bet gali taip būt  doh.gif  lotuliukas.gif
man mažai mama penicilino davė,kurį reikėjo praryt,o ne kramtyt,o aš maža kramčiau ir nėra perliukai pas mane  rolleyes.gif tai su tuo furacilinu irgi gali nuspalvint  unsure.gif  lotuliukas.gif

uz loft negavau g.gif einu ziuret spame g.gif
nu ner g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 gruodžio 2013 - 09:37
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 09:28)
pirkau bet  ta daryt retai galiu, kai tikrai reik:)
na padumosiu dar  blush2.gif
6.49 vakar buvo
http://www.aeroposta...mp;clickid=cart

va va  jis ir man keistai dailus  blush2.gif
mamukai nubudo bernas einam valgyt ir i darza, grisiu po valandziukes

Bliamba, butent juos siandien i kasika idejau doh.gif biggrin.gif Bet jau noriu ir as uz 6,49 lotuliukas.gif Ingut, jei uzmatysi tokia kaina, gal paimtum man ir 12 ir 10 . Bandysiu kas tiks .... Ar cia be sansu tokia kaina pagauti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(birciukas @ 2013 12 05, 09:28)
Sveikos merginos,
po kiek Jus pirkot siuos vitaminus? http://www.puritan.c...-gummies-015108, ar dabar gera kaina?

Gal kas noretu kooperuotis? Jei Inga uzsakinetu is sios sotres. Mes niekaip su sloga nesusitvarkom, tai sakau gal jie bent kiek pagelbetu... blink.gif

kažin ar mergaitės kooperuotų ?
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 05, 09:28)
Labas rytelis visoms 4u.gif
Rapoja, cia tu Aeropostale alia vaskuotu lauki? Visgi 6 dydi emei? Prisimenu ilgai sprendem del dydziu. biggrin.gif Ir as taip ju laukiu. Kiti rubai tos pacios dienos mokejimo jau pries dvi savaites gauti, o tos kelnytes kazkur uzkliuvo.  doh.gif  Nu nieko, kantriai laukiam.

aha,bet dabar galvoju kaip jie ten atrodys,kokio dydžio ir ar įlysiu unsure.gif doh.gif biggrin.gif Dar apie 4 galvojau cool.gif O šonai paskutiniu laiku užsiraitę -nervina cool.gif O tu kokio dydžio lauki?
Atsakyti
Mergaičiukai, aš jau turiu tuos Aeropostale blizgius džinsiukus 10 man didoki, galite pasižiūrėt išmatavimus 10 aš įdėjus temos išparduotuvėj mirksiukas.gif Ir beje jie šiaip blizgūs iš gerosios pusės, ne vaškuoti ax.gif nu bet faini visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 05, 09:35)
Reikia, reikia.  biggrin.gif Vakar kaip tik zygiavau, nes teises baigia galioti. Dar pas toki jauna grazu daktariuka papuoliau, Tai jis mane taip kruopsciai isziurejo, isklause, ir ten, ir ten pastukseno.  blush2.gif  lotuliukas.gif

As rudeni keiciau teises po 10 metu, tai tik pas psiciatra uzejau i kabineta. Pora klausimu uzdave, net nepamenu apie ka ir viskas. Daugiau niekur nereikejo eit g.gif Bet cia Alytuj taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 09:39)
kažin ar mergaitės kooperuotų ?

aha,bet dabar galvoju kaip jie ten atrodys,kokio dydžio ir ar įlysiu  unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif Dar apie 4 galvojau  cool.gif O šonai paskutiniu laiku užsiraitę -nervina  cool.gif  O tu kokio dydžio lauki?

As 4. biggrin.gif Turiu vilties, kad tiks mum tos kelnes. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 05, 10:34)
as akims tik su liutteinu perku melyniu ekstraktas  4u.gif

gal nuoroda galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 05, 09:42)
Mergaičiukai, aš jau turiu tuos Aeropostale blizgius džinsiukus 10 man didoki, galite pasižiūrėt išmatavimus 10 aš įdėjus temos išparduotuvėj mirksiukas.gif Ir beje jie šiaip blizgūs iš gerosios pusės, ne vaškuoti ax.gif nu bet faini visai 4u.gif

man išmatavimai nieko nesako,nes neaišku kiek tempiasi biggrin.gif aiškiau,kai parašo,kad atitinka sakykim 27 ar 30 dydį biggrin.gif
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 05, 09:42)
As rudeni keiciau teises po 10 metu, tai tik pas psiciatra uzejau i kabineta. Pora klausimu uzdave, net nepamenu apie ka ir viskas. Daugiau niekur nereikejo eit g.gif Bet cia Alytuj taip smile.gif

man pas psichiatrą net nereikėjo (mano uošvis juo dirba,bet būčiau pas kitą gyd. ėjus biggrin.gif ) ,registratūron nunešiau jau užpildytą iš anksto lapą ir viskas smile.gif
Kaune ryte koks oras,kelias buvo ogo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 gruodžio 2013 - 09:53
Ai, dar noriu pagirti situos dzinciukus...lb minksta miela medziagyte wub.gif Vaskuoti kietesni tokie...

http://www.aeroposta...595054.10829553

Dydis 2 man cinka, o tu vaskuotu man mazokas...tai nzn. ar atitinka biggrin.gif
ilgis R- su 170 ugiu kaip tik
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 05, 09:35)
uz loft negavau  g.gif einu ziuret spame  g.gif
nu ner  g.gif

Labu 4u.gif
As siryt ir gavau, apsimokejau 4u.gif

na, va, gaila,kad as neuzmaciau vakar tu kaip Ingute idejo aero vaskuotuku...uz tokia kaina buciau paemus, nes dar vis ruosiaus ruosiaus ir neturiu 4u.gif
Atsakyti