Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

nepasilik schmoll.gif nu kazkas jame nepatinka g.gif namie tampyt juk netampysi, laisvalaikiui gal kur pasiivaiksciot...bet toks truputi per vaikiskas , tas suniukas irgi ne idealus g.gif bet tai tik skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 gruodžio 2013 - 11:09
Ingut, kaip per mazas jis atrodo
Atsakyti
As mergaites siuliau kvepaliukus, bet jau perleidau skaiciukus 4u.gif
Atsakyti

siaip kaip suprantu tavo stiliuj toks aptemptumas,
bet manau prie aptemptu dzinsu ar tympu toks aptemptas megztukas gal nelabai
as toki tik prie sijonuko deciaus. jei prie tympu ar dzinsu man turi megztukas but laisvas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 05 gruodžio 2013 - 11:12
O man megstukas grazus...
Atsakyti
Inga,kiek įžlibinu dydis tikrai geras ir šiaip gerai atrodai mirksiukas.gif biggrin.gif
o dėl megztuko šuniuko nežinau ,bet kažkodėl manau ,kad nereikia tau jo ....
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 05, 11:59)
Nu man tas suniukas grazu wub.gif Pati dar laukiu. Bet buvo atlekus ram9ne su juo pas mane ir su AE dzinsiukais tamsiai melynais ir odinuke juoda trumpa. Nu vaizdelis superinis thumbup.gif Laukiu dabar dar labiau biggrin.gif Del velimosi nieko negaliu pasakyt, nes pati kaip sakiau neturiu. Bet JCrew temoj mergaites silkinukes isbrokijo, kad isploneja medziaga, nu manosioms nieko nesidaro schmoll.gif Ir po svarkais ir po megztukais nesioju, visa diena darbe prasedziu ir nieko nesidaro jom. Del sio megztuko kazkas irgi pakomentavo, kad viena karta burbuliukus su tuo aparciuku nurinko ir vsio. Taip, kad....

Del megztuko grozio drinks_cheers.gif
Gal nesupratot, ar nedaskaitet j.crew temutej...kalba ejo apie j.crew tokios sudeties megztukus (tarkim kriause), tai va nuo jo nurenki tuos burbuliukus ir vsio smile.gif o factory situ beda, kad tas susivelimas toks, kad net nurinkt neina....
Aj, na nesvarbu, as tik nuomone pasidalinau, jei Jums tinka tokia kokybe , tai viskas ok drinks_cheers.gif 4u.gif

O kokio modelio silkinukes nesiojat, kad silkui nieko nesidaro? As pati konkreciai turejus 4 skirtingu spalvu Blythe, tai su jom tikrai bedos buvo, nes silkas "isduzdavo" ax.gif

Atsakyti
eglut nbecituok foto as isimsiu veliau i musu albuma sulkelsiu

vat man del ko tas dydis M vista labai didlee buvo peciu linija na isiuvai ne vietoj is vis, cia viska snormoj, tokios dutetie sfactory neturiu megstiniu kitokie man issitampo po skalbimo jei ir sis pasitemps tada bus pats tas dabar ribinis toks, bet as kai megstu apsitempti kaip desra tai ... blush-anim-cl.gif

eglut sakai prie sijono.. i nevilti varai biggrin.gif as ji kaip syk dzinsu ir baletkiu kur ant greicio uzsimesti masciau, dabar va nesiot nes salta o jis siltas ...

zodziu mastysiu.. idejau kd parduodu bet dar laiko yra persigalvoti laugh.gif

Ties a bubruliavimosi nebijau kazkaip man ir merinukai susiburbuliavo, nubruzini ir eini toliau..
ir kamsyras velias nesvietiskai..

o su sunim atrodau jaunatviskai patis au ne tokia .. na vyresne laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 05, 12:07)
siaip kaip suprantu tavo stiliuj toks aptemptumas,
bet manau prie aptemptu dzinsu ar tympu toks aptemptas megztukas gal nelabai
as toki tik prie sijonuko deciaus. jei prie tympu ar dzinsu man turi megztukas but  laisvas rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
ziurint dar prie ko deveti...jei deti marskinukus po apacia, tai tikrai didesnio reiktu smile.gif
Bet siaip tai visai dailiai ziurisi, neatrodo, kad mazas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 12:06)
nzn  jauciu  kad noriu bet  vienintelis minusas nzn kur eiti su juo sad.gif

Oi Ingut, taigi visur galima eiti. As irgi ji turiu, labai megstamas. I darba suoliuoju, man jis tinka ir prie dzinsu ir prie kelniu ir prie sijono. Tikrai nelieka nepastebetas, visiems labai fainas tas buldogiukas. Man irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 05, 11:06)
nepasilik  schmoll.gif nu kazkas jame nepatinka  g.gif namie tampyt juk netampysi, laisvalaikiui gal kur pasiivaiksciot...bet toks truputi per vaikiskas , tas suniukas irgi ne idealus  g.gif  bet tai tik skonio reikalas  4u.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi nežinau - nu kažkas ne to ir psio biggrin.gif
man su rimtu sijonuku toks megztukas visai nesiriša-džinsiukai ,dar ir paplėšyti kokie tada gal jo g.gif
su sijonu,tai nei vaikas ,nei moteris;ai nežinau ,neturiu nuomonės,nusišneku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 gruodžio 2013 - 11:12
QUOTE(Dideja @ 2013 12 05, 11:08)
Del megztuko  grozio  drinks_cheers.gif
Gal nesupratot, ar nedaskaitet j.crew temutej...kalba ejo apie j.crew tokios sudeties megztukus (tarkim kriause), tai va nuo jo nurenki tuos burbuliukus ir vsio smile.gif  o factory situ beda, kad tas susivelimas toks, kad net nurinkt neina....
Aj, na nesvarbu, as tik nuomone pasidalinau, jei Jums tinka tokia kokybe , tai viskas ok drinks_cheers.gif  4u.gif

O kokio modelio silkinukes nesiojat, kad silkui nieko nesidaro? As pati konkreciai turejus 4 skirtingu spalvu Blythe, tai su jom tikrai bedos buvo, nes silkas "isduzdavo"  ax.gif

Tas pacias Blythe. 6 turiu doh.gif Gal del to kad 8 dydis su 92 cm per krutine ir galiu abi rankas laisvai istiest i prieki, nevarzo judesiu. I ankstoka ilindus ir gerai pasitampius nezinau kaip butu smile.gif
Atsakyti