Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(wetriuke @ 2013 12 04, 19:32)
na auklyte sake su supinatorium reikia, netaip gal issireiskiau. I masazus ejom du kartus, nelabai issedi ten maniske.

supinatorius yra skirtas del ploksciapedystes bet tikrai ne del vaiksciojimo ant pirstuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 12 04, 19:38)
supinatorius yra skirtas del ploksciapedystes bet tikrai ne del vaiksciojimo ant pirstuku smile.gif

o jus apsisvietus,as tai nesuprantu siu dalyku ax.gif o kokio amziaus galutinai pradejo normaliai vaiksciot?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 04, 19:32)
na auklyte sake su supinatorium reikia, netaip gal issireiskiau. I masazus ejom du kartus, nelabai issedi ten maniske.

O tu zinai kas tas supinatorius? biggrin.gif. Iki 3 metu visi vaikai pilnapadziai ir nereik lauzt ligu lygioj vietij ir vaiku kankint. Masaza ir manksteles gali pati daryt namie. As vedziau vaika pas galvydiene bent du kartus ir abu man liepe del to paties galva issiplaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 04, 19:40)
o jus apsisvietus,as tai nesuprantu siu dalyku ax.gif o kokio amziaus galutinai pradejo normaliai vaiksciot?

nepamenu tiksliai, gal kokiu 1m 8men smile.gif o vaikscioti pradejo nuo 10men, tiesa as laikydavau viena ranka ciurna jos, o kita ranka sukdavau masazuojamais judesiais jos pirstus koju, nes masazas irgi tikrai i nauda smile.gif bet supinatorius cia tikrai ne prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 04, 19:41)
O tu zinai kas tas supinatorius?  biggrin.gif. Iki 3 metu visi vaikai pilnapadziai ir nereik lauzt ligu lygioj vietij ir vaiku kankint. Masaza ir manksteles gali pati daryt namie. As vedziau vaika pas galvydiene bent du kartus ir abu man liepe del to paties galva issiplaut  biggrin.gif

todel cia ir klausiu, kad nelabai zinau kam tokie batai mano vaikui. Ryt dar gydytojos prasysiu,kad pasizetu pedutes. O jus namie su batais vaikus aunat?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 04, 19:46)
todel cia ir klausiu, kad nelabai zinau kam tokie batai mano vaikui. Ryt dar gydytojos prasysiu,kad pasizetu pedutes. O jus namie su batais vaikus aunat?

be smile.gif jus paprasykit siuntimo pas ortopeda, bus ramu smile.gif
Atsakyti

Basom ir kuo daugiau ant nelygiu pavirsiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 04, 19:41)
O tu zinai kas tas supinatorius?  biggrin.gif. Iki 3 metu visi vaikai pilnapadziai ir nereik lauzt ligu lygioj vietij ir vaiku kankint.

QUOTE(JMD @ 2013 12 04, 19:50)
Basom ir kuo daugiau ant nelygiu pavirsiu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Va būtent smile.gif Aš ir ne auklėtojų klausyčiau, o gydytojų 4u.gif
Atsakyti

Kazkada mes lankėmes pas ortopedą Žitkauską, jis toks šiuolaikškas, mums patiko ir protingų patarimų davė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 12 04, 19:35)
4u.gif  4u.gif Suprantu, kokie ikyrus tie klausimai doh.gif Ar Siauliai sikart jau gaus atskira deze ar su ktm atejo siuntele?

siauliam sikart atskira, veliau jau per vilniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 12 04, 19:47)
be smile.gif jus paprasykit siuntimo pas ortopeda, bus ramu smile.gif

butinai ryt eisim pas gydytoja ir paprasysiu.smile.gif
Atsakyti

mano sese vaiksciojo ant pirtu galu, tai tik masazai padejo...
o tavo dukryte mokinosi vaikscioti su vaikstyne?
Atsakyti