Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(driu @ 2013 12 10, 10:18)
gal siuos turite? idomu su 25 cm 9 nebus didelis, siaip imciau 8,5 jei butu  ax.gif
http://www.anntaylor...faultColor=6600

Komentaruose rašo,kad reikia puse dydžio mažesnių nei įprastai,ir,kad kietoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 12 10, 11:21)
negalioja siandien joms nuolaida, bet labai daznai galioja smile.gif
as turiu 4 dydi su 97cm.

noriu del tu anntaylor kelnyciu pasiteirauti...Rasete, kad liemuo jau yra toks koks yra, mano klubai 98cm. bet liemuo toks nelieknas blush2.gif Gal man reiktu 6dydzio, kaip manote? Ar gal galetumete savo liemens apimti parasyti...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 12 10, 12:03)
29 dienos uzsakymo skaiciukus gavau siandien 4u.gif

bigsmile.gif aš ir tą dieną užsisakinėjau, bet skaičiukų negavau ax.gif - matyt,užsakymų daug buvo ir dar neatėjo mano bačiokai rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, junkites prie JCREW drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergiukai, o Lord galit jus nupirkti, ar reikia Rudaplaukes laukti? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal landesnd koduka turit?
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif tai gal dar ir gausiu skaicius, kazkaip skaiciu kai sulaukiu jau prekyte anksciau ar veliau ateina lotuliukas.gif svarbu saskaitaaaaa thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 12 10, 13:41)
bigsmile.gif aš ir tą dieną užsisakinėjau, bet skaičiukų negavau ax.gif - matyt,užsakymų daug buvo ir dar neatėjo mano bačiokai rolleyes.gif

As irgi 29 d. skaiciuku negavau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siandien supratau, kad mano vaikas netures siltos striukes kai uzspaus didesnis saltukas doh.gif O siustis jau ilgai gausis doh.gif doh.gif doh.gif
Gal kas turit netikusia ir galit perleist berniukui silta (geriausia pukine) striuke. Turbut 3T dydzio reiktu (gali but ir geros bukles isaugta thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2013 12 10, 13:31)
As irgi 29 d. skaiciuku negavau  ax.gif

Kitą savaitę tai jau tikrai turėtume gaut-šiaip polo greit siunčia - tik, matyt, labai daug užsakymų buvo, tai skirtingai išsiųsti iš parduotuvės buvo ir tos pačios dienos užsakymukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 10, 13:51)
Mergaites, junkites prie JCREW  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Dar laukiu JCREW 4u.gif

QUOTE(VVaiva @ 2013 12 10, 13:54)
Mergiukai, o Lord galit jus nupirkti, ar reikia Rudaplaukes laukti?  ax.gif

Reikia laukti rolleyes.gif

QUOTE(esute @ 2013 12 10, 13:56)
Mergaites, gal landesnd koduka turit?

Ne.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 12 10, 14:14)

Reikia laukti  rolleyes.gif

Aciu, jau neaktualu, kainos pasikeite