Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 280

QUOTE(ull @ 2013 12 07, 22:49)
Ruelala neperkat? Swarovski ispardavimas...

perkam visada drinks_cheers.gif siuskit iskart isparduotuves i pastuka 4u.gif

Laukiu dar ir MODNIQUE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 12 07, 23:49)
Ruelala neperkat? Swarovski ispardavimas...

aplenke MM smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 07 gruodžio 2013 - 23:05

Paskutine koduko diena
greitai griebkit tusiukus ir lupdaziukus smile.gif
www.yslbeautyus.com
-20%

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 12 07, 22:08)

As gavau su dezute. Bet man jie itarttini,nes dezute buna ju storesne ir nera sertifikato....
Tai jauciu netikri :-(
Atsakyti
ACIU, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas uzsisake si paltuka ir persigalvos ax.gif , perimciau skaiciukus http://wil.imageg.ne...5599304v250.jpg (M dydi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parelika: 07 gruodžio 2013 - 23:24
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 08, 00:03)
as tai gal net nezinau tokiu atveju, kad vyresniems vaikams uzkrautu kas mazuju auginima, gal  tik as nesusiduriau su tokiais atvejais ir net nezinau tokiu pavydziu,  bet gal ir buna visokiu krastutinumu siam pasauly    unsure.gif

Būna, būna, dičkio geriausias draugas savo brolį šiol jau 7-ta vasara daboja doh.gif . Tėvai darželio sąskaitą taupo, namie auklė gi dykai doh.gif Tai pamenu vaizdą, kai jis norėdamas su bendraamžiais po kiemą pasiduot nuo savo 4-mečio brolio slėpdavos, o tas bliaudamas po visą kiemą ieškodavo doh.gif Arba ateina pas mus į svečius nu aišku su mažiuku broliu, suėda su mano sūnum prie kompo, o mažiui nėr kas veikt ir verkšlena atsisėdęs, tai tekdavo man jį užimt kad nežliumbtų doh.gif O tėvai į savaitę po 50Lt duodavo unsure.gif Tai ne kartą juokais sakiau, kad uždarbį dalintis su manim reik, nes tekdavo su mažium užsiimt, dar ir pamaitindavau atėjusį, nes ką tau vaikas 8-10metų susivoks kad laikas pietų ar vakarienės pyplių vest, sėdi išsižioję bernai prie kompo, o mažius nevalgęs zirzena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 07 gruodžio 2013 - 23:27
QUOTE(ull @ 2013 12 08, 00:22)
ACIU, mielosios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 12 08, 00:26)
Būna, būna, dičkio geriausias draugas savo brolį šiol jau 7-ta vasara daboja  doh.gif . Tėvai darželio sąskaitą taupo, namie auklė gi dykai  doh.gif Tai pamenu vaizdą, kai jis norėdamas su bendraamžiais po kiemą pasiduot nuo savo 4-mečio brolio slėpdavos, o tas bliaudamas po visą kiemą ieškodavo  doh.gif Arba ateina pas mus į svečius nu aišku su mažiuku broliu, suėda su mano sūnum prie kompo, o mažiui nėr kas veikt ir verkšlena atsisėdęs, tai tekdavo man jį užimt kad nežliumbtų  doh.gif O tėvai į savaitę po 50Lt duodavo  unsure.gif Tai ne kartą juokais sakiau, kad uždarbį dalintis su manim reik, nes tekdavo su mažium užsiimt, dar ir pamaitindavau atėjusį, nes ką tau vaikas 8-10metų susivoks kad laikas pietų ar vakarienės pyplių vest, sėdi išsižioję bernai prie kompo, o mažius nevalgęs zirzena  doh.gif

vajei unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=NORIKA,2013 12 08, 00:26]
Būna, būna, dičkio geriausias draugas savo brolį šiol jau 7-ta vasara daboja doh.gif . Tėvai darželio sąskaitą taupo, namie auklė gi dykai doh.gif

Kiekvienas gi savaip gyvena mirksiukas.gif O as matyt ziauriai griezta, bet as uz "zydiska" vaiku auklejima. Svarbiausia yra bendravimas seimoje ir atsakomybes, tolerancijos bei valios formavimas, o ne visiska laisve viskame. Nemanau, kad uzaugs tik tuomet neturintis priekaistu tevams vaikas g.gif
As cia del to taip manau, nes drauges sunus 17 "metuku", nesugeba paimti is darzelio sesutes, o mama, nenoredama apkrauti sunelio, praso, kad mociute is kito miesto galo nulektu vaika paimti...na man tai cia nenormalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(parelika @ 2013 12 08, 00:58)
Būna, būna, dičkio geriausias draugas savo brolį šiol jau 7-ta vasara daboja  doh.gif . Tėvai darželio sąskaitą taupo, namie auklė gi dykai  doh.gif

Kiekvienas gi savaip gyvena  mirksiukas.gif O as matyt ziauriai griezta, bet as uz "zydiska" vaiku auklejima. Svarbiausia yra bendravimas seimoje ir atsakomybes, tolerancijos bei valios formavimas, o ne visiska laisve viskame. Nemanau, kad uzaugs    tik tuomet neturintis priekaistu tevams vaikas  g.gif
As cia del to taip manau, nes drauges sunus 17 "metuku", nesugeba paimti is darzelio sesutes, o mama, nenoredama apkrauti sunelio, praso, kad mociute is kito miesto galo nulektu vaika paimti...na man tai cia nenormalu  doh.gif

tai aisku kad savaip gyvena , mes cia ir neauklejam nieko ir nemokinam, tik siaip diskutuojam apie gyvenima smile.gif
su situ Jusu sakiniu as sutinku, jis labai svarbus

Svarbiausia yra bendravimas seimoje ir atsakomybes, tolerancijos bei valios formavimas, o ne visiska laisve viskame.

tik nelabai suprantu kaip cia jis susijes yra su musu diskutuojama tema unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 08 gruodžio 2013 - 00:11
Mergaites kas ieskot swarovski junkites prie Macys,jiems irgi duoda 25% nuolaida! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(parelika @ 2013 12 07, 23:58)

Kiekvienas gi savaip gyvena  mirksiukas.gif O as matyt ziauriai griezta, bet as uz "zydiska" vaiku auklejima. Svarbiausia yra bendravimas seimoje ir atsakomybes, tolerancijos bei valios formavimas, o ne visiska laisve viskame. Nemanau, kad uzaugs    tik tuomet neturintis priekaistu tevams vaikas  g.gif
As cia del to taip manau, nes drauges sunus 17 "metuku", nesugeba paimti is darzelio sesutes, o mama, nenoredama apkrauti sunelio, praso, kad mociute is kito miesto galo nulektu vaika paimti...na man tai cia nenormalu  doh.gif

Nezinau , koks ten grieztas zydiskas auklejimas, girdejau , tik ,kad jie labai vaikus savo giria ir leidzia jiems jaustis geriausiems ir protingiausiems smile.gif Viena musu mergaite pirkeja vazineja i Izraeli - tai sake, kad ten vaikas- sventas reikalas ax.gif

Jungiames , mergiukai, prie
MODNIQUE drinks_cheers.gif

Atsakyti