Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 280

Sonomoj taxai yra? ax.gif

Apie nestumus, nei su dukriuku burbulejau, nei dabar ax.gif Gal tik pilvo firma dabar visiskas kamuolys biggrin.gif
Atsakyti
Apie UGG prakalbot 4u.gif Turiu nusipirkusi Bearpaw batukus, ėjau su jais šiom dienom, kai sniegą keičia lietus ir man šlapios kojos su jais verysad.gif Gal UGG nepraleidžia vandens? Ar tik su guminiais tokiu oru galima vaikščioti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 08, 20:40)
atejo pas mane, iskeliaus ateinancia savaite  4u.gif

clap.gif lauksiu labai
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 08, 20:40)
turim maza gabaliuka pasiusti, bet labai nedaug jau, beveik viskas pasiusta  4u.gif

o kaip mano jomashop ir macys dar neatejo?
Atsakyti
labas o kas gali pasakyti kvepalamas nuo raudonos kainos yra dar 20% nuolaida?
Atsakyti
Laba vakara,kur dabar kaune vyksta atsiėmimas, šilainiuose, kaip ankščiau ar pasikeitė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 12 08, 20:06)
Laba vakara,kur dabar kaune vyksta atsiėmimas, šilainiuose, kaip ankščiau ar pasikeitė?  4u.gif

Prie Pramones Maximos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 12 08, 20:44)
Sonomoj taxai yra? ax.gif

Apie nestumus, nei su dukriuku burbulejau, nei dabar ax.gif Gal tik pilvo firma dabar visiskas kamuolys biggrin.gif

yra 5.5 % ax.gif
QUOTE(Blykstė @ 2013 12 08, 20:45)
Apie UGG prakalbot 4u.gif  Turiu nusipirkusi Bearpaw batukus, ėjau su jais šiom dienom, kai sniegą keičia lietus ir man šlapios kojos su jais verysad.gif  Gal UGG nepraleidžia vandens? Ar tik su guminiais tokiu oru galima vaikščioti unsure.gif  verysad.gif

suslampa ir uggsai 4u.gif

QUOTE(Lukaja @ 2013 12 08, 20:53)
o kaip mano jomashop ir macys dar neatejo?

jusu sitos parduotuves nupirktos lapkricio 29 diena, tai as dezes atidaviau vezejams treciadieni, kas yra gruodzio 4 diena, tai per dvi darbo dienas, as nelabai galiu net pati gauti prekes,nekalbant apie issiuntima ju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 08 gruodžio 2013 - 20:28

QUOTE(Anirasa @ 2013 12 08, 20:00)
labas o kas gali pasakyti kvepalamas nuo raudonos kainos yra dar 20% nuolaida?

imeskit nuorodele ,kurioj parduotuvej klausiate 4u.gif
Atsakyti
Shippina visus www.wilsonsleather.com uzsakymukus, yra keleta prekiu backorderintu, bet nera nieko cancelinto thumbup.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 08, 21:19)
yra 5.5 %  ax.gif

suslampa ir uggsai  4u.gif
jusu sitos parduotuves nupirktos lapkricio 29 diena, tai as dezes atidaviau vezejams treciadieni, kas yra gruodzio 4 diena, tai per dvi darbo dienas, as nelabai galiu net pati gauti prekes,nekalbant apie issiuntima ju ax.gif

Aciu,laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2013 12 08, 21:27)
Aciu,laukiam  4u.gif

cia tikriausiai Kaledu dovanos, tai neramu, as patrackinsiu tas prekes ir paziuresiu kada planuoja man pristatyti, ir kaip spesim issiusti, ir parasysiu dar laiske viska 4u.gif
Atsakyti