O aš sakau AČIŪ mergaitėm už apyrankę Swarovski.... kurios net nepamačiau
Laiškai ir až surašyti, jei ką praleidau per žioplumą - klykit
Ir labai labai laukiu atsiimant visų
Mama iš dėžės čiupo ir paslėpė, čia tipo man po egle bus, tai ir nemačiau nieko
Nu bet ir laukt nebeilgai liko, tai kaip nors iškentėsiu
Ačiū labai, ji man begalo graži, nes realiai turėjau progą primatuot ir iškart įsimylėt
NORIKA, pasirodykit kokią apyrankę gavot
Labas rytas
,
As vakar AX apyranke pasiemiau, idomu butu isgirsti nesiojanciuju nuomone, prasitampo kazkiek tos virvutes ar ne? nes dabar ji man tokia vos vos, norisi biski laisvumo
As vakar AX apyranke pasiemiau, idomu butu isgirsti nesiojanciuju nuomone, prasitampo kazkiek tos virvutes ar ne? nes dabar ji man tokia vos vos, norisi biski laisvumo
QUOTE(ozka15 @ 2013 12 10, 10:17)
Turiu. Sakyčiau didinti, su 37 koja turiu 7, bet 6,5 tikrai užtektų, o gal ir 6.
QUOTE(tiju @ 2013 12 10, 10:02)
Swarovski Slake - natūroj žiauriai graži, nuostabiai tviska tos juodos akutės...
QUOTE(driu @ 2013 12 10, 10:13)
Labas rytas
,
As ir ja gavau
Papildyta:
QUOTE(zinadriu @ 2013 12 10, 10:16)
Turiu. Sakyčiau didinti, su 37 koja turiu 7, bet 6,5 tikrai užtektų, o gal ir 6.
Aciu
QUOTE(driu @ 2013 12 10, 10:13)
Labas rytas
,
Turiu dvi tokias, tai nemanau tikrai kad pasitampė
NORIKA, ooo ši labai graži, neatsidžiaugiu ja
QUOTE(zinadriu @ 2013 12 10, 10:16)
As turiu su peda 24 cm 7 dydi. Pats tas
Nes tikrai maniskiai nera didinti
QUOTE(tiju @ 2013 12 10, 09:38)
Turiu dvi tokias, tai nemanau tikrai kad pasitampė 
o tas uzsegimo kampukas nespaudzia Jums, kazkas man nera visai patogu, gal del to, kad siauroka
QUOTE(driu @ 2013 12 10, 10:47)
o tas uzsegimo kampukas nespaudzia Jums, kazkas man nera visai patogu, gal del to, kad siauroka 
mano riešas plonas, bet vistiek nesmagi ta užsegimo vieta. Spaust nespaudžia, bet nesmagu tai tiksliai ir atsegt sudėtinga
QUOTE(ull @ 2013 12 10, 11:42)
As turiu su peda 24 cm 7 dydi. Pats tas
. Gal tada nuo modelio dar prilauso
Mano pėda 23.5
QUOTE(tiju @ 2013 12 10, 10:00)
mano riešas plonas, bet vistiek nesmagi ta užsegimo vieta. Spaust nespaudžia, bet nesmagu tai tiksliai ir atsegt sudėtinga
nu bet grožis jos atperka nepatogumus 
dilema- paslikti ar kaledu seniui i maisa det