Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rrkriste @ 2013 12 06, 23:00)
Laba, kaip manot ar cia gera kaina sio furbio g.gif  kiek kazin jis sveria?
http://www.toysrus.c...rentPage=family

Kaina gera bet man rodos jis tik parduotuvėje parsiduoda, ne per online ax.gif
Atsakyti
As tik db gavau bmw laiska o pas ja buvau pries 4. tai kokia ji uzsipypinus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 12 06, 23:12)
Kaina gera bet man rodos jis tik parduotuvėje parsiduoda, ne per online ax.gif

bet lyg netoli Lauretos yra si parduotuve ax.gif tai gal jeigu daugiau susirinktu gal galetu nupirkt 4u.gif
Atsakyti
http://www.wilsonsle...clickid=cart_cs kurios turite tokia striukyte, gal galite pasidalinti informacija mirksiukas.gif
Ar realiai spalva labiau ivory? Ar kapisono kailiukas toks ir yra pasisiauses? Gal jis nusiima? Ar grai nesiojasi, nelenda pukai?
Atsakyti
Merginos, kur jūs tas Macadamia žalias šukas pirkot ir po kiek?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 06, 19:18)
pas kokia tarpininke pirkot jei nepaslaptis?

Nenorėčiau viešinti, kadangi prieš ją nieko neturiu prieš - tiesiog pati žiopla buvau ir tiek, nesusikalbėjimas gavosi 4u.gif

QUOTE(laureta @ 2013 12 06, 20:28)

Ne ne, aš puikiai suprantu viską, tikrai neturiu nieko prieš -įsivaizduoju, koks sunkus darbas jūsų visų tarpininkių 4u.gif Tiesiog ir pati kalta buvau toje situacijoje, kad neparašiau suprantamai (o atrodė, kad parašiau) ir truuuputį pyktėlėjau, kad nepranešė dėl tų miniukų/kainos pabrangusios, vis vien juk mato kokį užsakymą siunčiam, tai brūkštelti neturėtų būti sunku (bent jau iš Jūsų visada sulaukiu komentaro, kad tarkim tam ar tam dalykui netaiko nuolaidėlės ir panašiai). Beeet be jūsų nebūtų pas mus tiek gėėėrių 4u.gif

Dabar linksmesni dalykai biggrin.gif Gryžau katik iš BMW (milijoninį kartą dėkui, kadpriėmė tokiu metu blush2.gif ). Tai vat -iškart nusimetus striukę puoliau šveisti kampų biggrin.gif Maniškis davė velnių, nes grįžtant skundžiausi, kad noriu valgyt, o va nespėjus pro duris užeit iškart kuoptis - likau nesuprasta biggrin.gif tai eisiu toliau baigt biggrin.gif
Rūbai Aeropostale žinoma didoki dar, bet sueis -pilvas valandom auga biggrin.gif Šukos lyg ir nieko mano ševeliūrai - galvojau tik kažkodėl, kad mažesnės biggrin.gif Vienu žodžiu man viskas patiko, dabar laukiu tik šilko iš praeito mėnesio skaičiukų ir liks BF prekės smile.gif Ačiūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 12 06, 22:59)
Puma tax yra?

yra tax 4u.gif

QUOTE(rrkriste @ 2013 12 06, 23:13)
bet lyg netoli Lauretos yra si parduotuve ax.gif  tai gal jeigu daugiau susirinktu gal galetu nupirkt 4u.gif

yra, bet mano valstijoje yra nemazai storiu, todel gali buti prie manes nera, bet yra kt parduotuvese, o jos nuo manes toli.

QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 06, 23:22)
Nenorėčiau viešinti, kadangi prieš ją nieko neturiu prieš - tiesiog pati žiopla buvau ir tiek, nesusikalbėjimas gavosi  4u.gif

QUOTE(laureta @ 2013 12 06, 20:28)

Ne ne, aš puikiai suprantu viską, tikrai neturiu nieko prieš -įsivaizduoju, koks sunkus darbas jūsų visų tarpininkių 4u.gif Tiesiog ir pati kalta buvau toje situacijoje, kad neparašiau suprantamai (o atrodė, kad parašiau) ir truuuputį pyktėlėjau, kad nepranešė dėl tų miniukų/kainos pabrangusios, vis vien juk mato kokį užsakymą siunčiam, tai brūkštelti neturėtų būti sunku (bent jau iš Jūsų visada sulaukiu komentaro, kad tarkim tam ar tam dalykui netaiko nuolaidėlės ir panašiai). Beeet be jūsų nebūtų pas mus tiek gėėėrių

Dabar linksmesni dalykai biggrin.gif Gryžau katik iš BMW (milijoninį kartą dėkui, kadpriėmė tokiu metu ). Tai vat -iškart nusimetus striukę puoliau šveisti kampų Maniškis davė velnių, nes grįžtant skundžiausi, kad noriu valgyt, o va nespėjus pro duris užeit iškart kuoptis - likau nesuprasta biggrin.gif tai eisiu toliau baigt biggrin.gif
Rūbai Aeropostale žinoma didoki dar, bet sueis -pilvas valandom auga biggrin.gif Šukos lyg ir nieko mano ševeliūrai - galvojau tik kažkodėl, kad mažesnės biggrin.gif Vienu žodžiu man viskas patiko, dabar laukiu tik šilko iš praeito mėnesio skaičiukų ir liks BF prekės Ačiūūū

oi, ne, as tikrai neprasiau viesinti ir dar mano temoj smile.gif Tai jusu ir kt tarpininkes reikalas. 4u.gif

Smagu kad jums tiko ir patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 12 06, 22:34)
yra tax  4u.gif
yra, bet mano valstijoje yra nemazai storiu, todel gali buti prie manes nera, bet yra kt parduotuvese, o jos nuo manes toli.

[/size]

Laureta, o kaip ir kada tu galetum suzinoti ar taviskej parduotuvei ju ten yra papigiai ax.gif, jei butu tai mielai viena irgi paimciau blush2.gif tik siandien pakalbejom su seima, kad mumi melynas Furbis bais patinka ir ant tu zodziu ziuriu mergytes imete skelbimuka su bais gera kaina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 06 gruodžio 2013 - 22:45
QUOTE(laureta @ 2013 12 06, 22:34)

oi, ne, as tikrai neprasiau viesinti ir dar mano temoj  smile.gif Tai jusu ir kt tarpininkes reikalas.  4u.gif

Smagu kad jums tiko ir patiko  4u.gif

Ne ne, ne jūs prašėte - kita mergina 4u.gif
Atsakyti
Laureta, o sierra dar renkat ? galiu atsiusti uzsakyma ar jau panaudotas kodukas -40% ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti