Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Sveikos merginos 4u.gif
Grįžo šiandien MB iš vyrų gydytojos Z, ir kaip ir tikėjausi (iš SM pasisakymų) kiekiui didinti išrašė Tamixofen. Išrašė 3 mėn. ciklą, bet pas ją pasirodyti liepė po 2 mėn. Taigi, arba MB geria juos, arba IVF verysad.gif Tad tikėkimės jis mums padės labiau nei Tekstiles antrajai pusei g.gif Tiesa, smagu kad jiems IVF pavyko -- darkart linkiu malonaus laukimo wub.gif

O kokia jūsų vyrų patirtis su šiuo vaistu? Pagerėjo ar pablogėjo rezultatai? Konkrečiai mums aktualu kiekis, patys spermiukai neblogi..
Radau ne vienos pasisakymą - kažkam padėjo, kažkas rašė, kad dar vartoja (2013 metų duomenys smile.gif ) Įdomu, kaip dabar jums sekasi planavimai? Ar nustojus vartoti reikalai nepablogėjo?

Ačiū už bet kokį komentarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 13 kovo 2014 - 20:35
Labukas 4u.gif

Mums Tamoxifen nepadejo schmoll.gif
O jus nenorit pabandyt CountBoost? Jie specialai kiekiui didinti skirti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 13 kovo 2014 - 21:24
Dejom ir mes daug vilciu i Tamoxifena, nieko nepadejo doh.gif Tikiuosi jus busit tie is laiminguju, kuriems jis pades, sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriiu pasidalinti savo patirtimi ir tuo pačiu paklausti nuomonių. Vyrui po varikocelės operacijos ir vitaminų rinkinio kiekis 1ml pakilo nuo 1,2 mln iki 6mln, visam kiekyje nuo 12mln iki 33mln, taip pat pagerėjo ir morfologija: normalių formų nuo 4 iki 31. Nuo operacijos praėjo trys mėnesiai. Biologe pakomentavo, kad verta nenutraukti vitaminų ir dar pakartoti tyrimą po 3mėn. Gal kas turite patirties, ar kiekis ir toliau gerėja, ar vistiek verta planuoti pagalbinį?
Atsakyti
O tas CountBoost yra vaistas ar papildai? MB siaip dar Profertil vartoja, tai gal tai panasu? Reiks pagooglint smile.gif
Fairy, negaliu pakomentuoti, kaip bus toliau. Manau tai individualu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 03 14, 14:04)
O tas CountBoost yra vaistas ar papildai? MB siaip dar Profertil vartoja, tai gal tai panasu? Reiks pagooglint  smile.gif
Fairy, negaliu pakomentuoti, kaip bus toliau. Manau tai individualu  g.gif

CountBoost papildai yra, nors Amerikoj jie rašo vaistinis preparatas g.gif pagooglink https://www.google.l... boost papildai

Nežinau, gėrė MB Profertili vos ne metus laiko, ir pagerėjimo nebuvo absoliučiai jokio schmoll.gif ka bebandėm, mums vieninteliai padėjo fertilaid ir tuos countboost ir motilityboost gere (pas ji problema ir su kiekiu, ir su judrumu blush2.gif ) mes juos siuntemes is JAV, bet dabar ir LT yra, tai jie vos ne ant puses pigesni ir tikrai matesi pagerijimas smile.gif po pusmecio vartojimo judriu padaugejo 20 proc., o po metu atsirado 18 proc A judrumo, nors pries tai nebuvo nei vieno unsure.gif
nezinau, gal ir kazkas kitas padejo, nes MB ir dietos laikesi bigsmile.gif

Gal jums pades ir Profertilis, tikrai yra kam padeda, tiesiog mums nebuvo jokios naudos schmoll.gif gal pabandyti reiketu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 14 kovo 2014 - 13:58
Gal kas pakomentuotu ar labai blogai.Pirma tyrima dare senu metodu,tai kaip ir viskas gerai buvo,tik liaukocitu daugoka.dabar daryta buvo Sorpo tai atsakymas toks
kiekis 2.3ml
suskistejimo laikas 40 min
tasumas 5 cm
ph 8
spermatozoidu kiekis vienam mililitre 10 mln
vienam ejakujate 24 mln
Judrumas A25%
B-20%
A+B 45%
C 20% A+B+C 60%
D 20%
Gyvu spermatozoidu 45%
Negyvu 15 iki 20%
Sprematozoidu morfologija
Normalios formos 35%
Patologines formos 20%
Spermatogenines lasteles 0.8-4%
Spermatozoidu agliutinacija nera

man atrodo kad rezultatai cia nekokie.ta prasme kiekis ir greitis
Atsakyti
QUOTE(renkaa2000 @ 2014 03 14, 19:57)
Gal kas pakomentuotu ar labai blogai

As kitu rodikliu nlb pakomentuosiu, bet pagal mane mazokas spermatozoidu kiekis spermoje, cia raso : "Spermatozoidų kiekis, mažesnis nei 20 mln/ 1 ml yra laikomas žemiau normos ribos, ir tai gali turėti neigiamos įtakos poroms, bandančios pastoti" http://www.eurocore....rams-369-detail
Pacios spermos kjauciu irgi mazoka g.gif

Bet as nlb suprantu, tai tik mano nuomone mirksiukas.gif man visi rezultatai, kuriuose yra A judrumo atrodo geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy_airy @ 2014 03 14, 11:08)
Sveikos, noriiu pasidalinti savo patirtimi ir tuo pačiu paklausti nuomonių. Vyrui po varikocelės operacijos ir vitaminų rinkinio kiekis 1ml pakilo nuo 1,2 mln iki 6mln, visam kiekyje nuo 12mln iki 33mln, taip pat pagerėjo ir morfologija: normalių formų nuo 4 iki 31. Nuo operacijos praėjo trys mėnesiai. Biologe pakomentavo, kad verta nenutraukti vitaminų ir dar pakartoti tyrimą po 3mėn. Gal kas turite patirties, ar kiekis ir toliau gerėja, ar vistiek verta planuoti pagalbinį?

Laba,vau kaip faina,kad pagerejo rezultatai thumbup.gif mano vyrui irgi isoperavo varikocele pries 3 savaites,bet pas mus su kiekiu buvo labai gerai,tik normaliu formu labai mazai,normoj netelpa,tai laukiu kol praeis 3 men ir mes darysimes spermograma smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, šioje temoje aš naujoke. Gal kas galite pakomentuoti.
Spermogramos tyrimas:
Susilaikymas 2d.
Kiekis 6ml
Spalva: gelsvai pilka
Drumstumas: nedrumsta
Suskystėjimas: skystėja
ph: 8
Kiekis:
viename ml. 7x10*6
visame ejakule: 36x10*6
Judrumas:
progresyviai judrūs: 4x10*6 57%
judrūs vietoje: 1x10*6 14%
nejudrūs: 2x10*6 29%

Bendras judrių spermatozoidų sk 24x10*6
Patologijų,%
galvutės: 38%
kaklelio: 35%
uodegėlės: 12%
Normalių formų % 15%
DIAGNOZĖ: Oligospermija

Labai prašau pakomentuokite, gal kam teko susidūrti su šia problema.. Kokia tikimybė pastoti.. Nesusilaukiam vaikelio 9men. kadangi pas mane viskas gerai nusprendė,ištyrti vyra ir štai.

p.s Ryt eisim pas andrologę
Atsakyti
QUOTE(Mergaite999 @ 2014 03 17, 20:02)

Labas Mergaite999, pas mus tokia pati diagnozė, tik kiekio žyyyymiai mažiau. Tačiau gydytoja nuteikia optimistiškai ir sako, kad vaistai padės, tikėkimės g.gif

Be normų tiksliai pasakyti sunku, tačiau su IUI manau tikrai galit bandyti ir yra tikrai ne viena pastojusi su dar prastesniais rodikliais mirksiukas.gif Todėl siūlau kol kas nepanikuokit, nueikit rytoj pas gydytoja ir gal tik vitaminų užteks pagerti 4u.gif

Kramune žiūriu juos tik per žmones gali gaut, vaistinės juo neprekiauja dar kaip suprantu? Įdomu, kodėl? g.gif Na, maniškiui dar Tribumen liepė gerti ir L-argininą. Aš dar prižiūrėsiu, kad platesnes kelnes nešiotų ir gal gi pavyks iki IUI ištempti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 03 17, 21:26)
Labas Mergaite999, pas mus tokia pati diagnozė, tik kiekio žyyyymiai mažiau. Tačiau gydytoja nuteikia optimistiškai ir sako, kad vaistai padės, tikėkimės  g.gif

Be normų tiksliai pasakyti sunku, tačiau su IUI manau tikrai galit bandyti ir yra tikrai ne viena pastojusi su dar prastesniais rodikliais  mirksiukas.gif Todėl siūlau kol kas nepanikuokit, nueikit rytoj pas gydytoja ir gal tik vitaminų užteks pagerti  4u.gif

Kramune žiūriu juos tik per žmones gali gaut, vaistinės juo neprekiauja dar kaip suprantu? Įdomu, kodėl?  g.gif Na, maniškiui dar Tribumen liepė gerti ir L-argininą. Aš dar prižiūrėsiu, kad platesnes kelnes nešiotų ir gal gi pavyks iki IUI ištempti  bigsmile.gif

Persikute123, as visada siunciausi is JAV, o dabar tai ne per zmones perku biggrin.gif o tiesiogiai is gamintoju atstovu Lietuvoje rolleyes.gif beje, as net nezinojau, norejau parsisiusti is JAV, o jie man parase, kad greipciausi tiesiogiai i atstovus, nes jie i LT nebesiuncia schmoll.gif tai dabar dar patogiau ir greiciau thumbup.gif va ju psl www.eurocore.eu 4u.gif

Jei jums dar yra sansu iki IUI, tai isvis super. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 17 kovo 2014 - 20:49