QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 10, 13:47)
Kaip čia traktuoti. Mes gyvenam kartu (ir nesisaugom) virš 6 metų, jau dirbame "tuo klausimu" kokius 4-5 metus, o vyriškis mano sutiko pasitikrinti vat tik prieš kokius 4 mėnesius. Aš asmeniškai jokių ypatingų tyrimų nesidariau, šiaip gydytojai stebėjo O ir ten kitus dalykus žiūrėjo, sakė viskas OK, toliau tirtis nėra prasmės, kol neišsitirs vyras, nes greičiausiai pas tave nieko nerasime.
Vyras išsityrė - rado. Buvo TOKIE blogi rezultatai, kad aš prablioviau gal kokią savaitę.
Mano vyras iš 1 santuokos turi vaiką, tad pas jį šiaip kažkokie matyt laikini sveikatos sutrikimai, čia nebus kažkokių genetinių ar labai jau rimtų priežasčių kodėl jo tyrimai blogi (bent jau taip jo gydytojas sakė).
Vyras išsityrė - rado. Buvo TOKIE blogi rezultatai, kad aš prablioviau gal kokią savaitę.
Mano vyras iš 1 santuokos turi vaiką, tad pas jį šiaip kažkokie matyt laikini sveikatos sutrikimai, čia nebus kažkokių genetinių ar labai jau rimtų priežasčių kodėl jo tyrimai blogi (bent jau taip jo gydytojas sakė).
As jau pradejau nerimauti po 4 men. nepastojimo.