Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 10, 13:47)
Kaip čia traktuoti. Mes gyvenam kartu (ir nesisaugom) virš 6 metų, jau dirbame "tuo klausimu" kokius 4-5 metus, o vyriškis mano sutiko pasitikrinti vat tik prieš kokius 4 mėnesius. Aš asmeniškai jokių ypatingų tyrimų nesidariau, šiaip gydytojai stebėjo O ir ten kitus dalykus žiūrėjo, sakė viskas OK, toliau tirtis nėra prasmės, kol neišsitirs vyras, nes greičiausiai pas tave nieko nerasime.

Vyras išsityrė - rado. Buvo TOKIE blogi rezultatai, kad aš prablioviau gal kokią savaitę.
Mano vyras iš 1 santuokos turi vaiką, tad pas jį šiaip kažkokie matyt laikini sveikatos sutrikimai, čia nebus kažkokių genetinių ar labai jau rimtų priežasčių kodėl jo tyrimai blogi (bent jau taip jo gydytojas sakė).

As jau pradejau nerimauti po 4 men. nepastojimo. biggrin.gif tai mano vyras iskart buvo nusiustas spermogramos tyrimui. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 10, 14:58)
As jau pradejau nerimauti po 4 men. nepastojimo. biggrin.gif tai mano vyras iskart buvo nusiustas spermogramos tyrimui. blush2.gif

Nu jau, o ne per anksti pradejai nerimauri??? Mano vyro uzsispyrimo lygis tai as patyliu. Na, yra kaip yra. Is pradziu vis galvodavom gal mes ka nors netaip darom biggrin.gif Po to surasdavom kitu pasiteisinimu...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 10, 15:04)
Nu jau, o ne per anksti pradejai nerimauri??? Mano vyro uzsispyrimo lygis tai as patyliu. Na, yra kaip yra. Is pradziu vis galvodavom gal mes ka nors netaip darom biggrin.gif Po to surasdavom kitu pasiteisinimu...

Gal ir per anksti, bet manau geriau iskart zinoti nors su vienu is musu jokiu problemu nera. Tuo labiau mums jau senai ne po 20 metu , nera daug laiko laukti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 10 liepos 2014 - 15:25
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 10, 13:47)
Kaip čia traktuoti. Mes gyvenam kartu (ir nesisaugom) virš 6 metų, jau dirbame "tuo klausimu" kokius 4-5 metus, o vyriškis mano sutiko pasitikrinti vat tik prieš kokius 4 mėnesius. Aš asmeniškai jokių ypatingų tyrimų nesidariau, šiaip gydytojai stebėjo O ir ten kitus dalykus žiūrėjo, sakė viskas OK, toliau tirtis nėra prasmės, kol neišsitirs vyras, nes greičiausiai pas tave nieko nerasime.

Jei neissityret, pasidarykit chlamidijas ir ureaplazma. Chlamidijos gi uzakina kiausintakius, o ureaplazma tiesiog gali itakoti ankstyvus persileidimus. Man pirma karta pastojus persileidimas buvo po savaites pasidarius testa. Ir tik is trecio karto siaip ne taip ja issigydem.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 10, 18:07)
Jei neissityret, pasidarykit chlamidijas ir ureaplazma. Chlamidijos gi uzakina kiausintakius, o ureaplazma tiesiog gali itakoti ankstyvus persileidimus. Man pirma karta pastojus persileidimas buvo po savaites pasidarius testa. Ir tik is trecio karto siaip ne taip ja issigydem.

Aga. Siandien pasidariau smile.gif Dabar darysiu viska is eiles, nes jau per ilgas nepastojimo stazas.
Atsakyti
Sveikos, gal galite rekomnenduoti gera androloga/urologa Vilniuje ( isskyrus Zilaitiene) Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

sia savaite kartosime tyrimuka, kazi idomu ar tas karstius neitakos tyrimo? blush2.gif juk sako pirciu karstu voniu vengti, o kai orelis toks g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad įtakotų, ne pirtis gi, kur ~100 laipsnių, tik iki 30 smile.gif

Kada žadat darytis ir kur? Pasidalink rezultatais smile.gif

QUOTE(MissChili @ 2014 07 15, 08:32)
Sveikos,

sia savaite kartosime tyrimuka, kazi idomu ar tas karstius neitakos tyrimo? blush2.gif  juk sako pirciu karstu voniu vengti, o kai orelis toks g.gif

Papildyta:
Deja, neturiu patirties, MB buvo tik pas B.Dainį, bet aš jau kažkur rašiau, kad keistas jis man, pamatęs MB tyrimą pasakė, kad nesupranta KODĖL negalime susilaukti vaikelio... doh.gif Kai jo rezultatai buvo klaikūs (1,2 mln. viename mililitre). Tai va, nors kitiems jis kaip ir patiko. Bet jis yra urologas, ale specializuojasi nevaisingumo klausimais, bet ne andrologas kaip toks, aš manau.

QUOTE(maugute156 @ 2014 07 13, 17:16)
Sveikos, gal galite rekomnenduoti gera androloga/urologa Vilniuje ( isskyrus Zilaitiene) Aciu  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 15, 11:54)
Nemanau, kad įtakotų, ne pirtis gi, kur ~100 laipsnių, tik iki 30 smile.gif

Kada žadat darytis ir kur? Pasidalink rezultatais smile.gif
Papildyta:
Deja, neturiu patirties, MB buvo tik pas B.Dainį, bet aš jau kažkur rašiau, kad keistas jis man, pamatęs MB tyrimą pasakė, kad nesupranta KODĖL negalime susilaukti vaikelio...  doh.gif  Kai jo rezultatai buvo klaikūs (1,2 mln. viename mililitre). Tai va, nors kitiems jis kaip ir patiko. Bet jis yra urologas, ale specializuojasi nevaisingumo klausimais, bet ne andrologas kaip toks, aš manau.

VK, ketvirtadieni g.gif ax.gif
Atsakyti
Laikom kumščius! 4u.gif

O ankščiau kokia buvo diagnozė? Pas jūs vyriškas faktorius?

QUOTE(MissChili @ 2014 07 15, 13:17)
VK, ketvirtadieni g.gif  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 15, 12:41)
Laikom kumščius!  4u.gif

O ankščiau kokia buvo diagnozė? Pas jūs vyriškas faktorius?

su judrumu problemos buvo.. menuo geriam profertili.. tai ziuresim. o bedu turim abu pas vyra si, pas mane su ovuliacija bedeliu yra
Atsakyti
Tai gal ne taip ir baisu, gal kaip nors smile.gif Tik vat norisi gi lialiaus kuo greičiau, ane? ax.gif

Jau ankščiau rašiau, kad mums Profertilis laaaabai padėjo, gydytoja net išsižiojo smile.gif Gal ir jums padės...

QUOTE(MissChili @ 2014 07 15, 14:31)
su judrumu problemos buvo..  menuo geriam profertili.. tai ziuresim. o bedu turim abu pas vyra si, pas mane su ovuliacija bedeliu yra

Atsakyti