QUOTE(barric @ 2013 12 23, 00:50)
labs, prieš šventes niekas nebendrauja

visos užsiėmusios... mūsų keksas sugalvojo kakint gleivėmis.. tik aš nelabai suprantu ar čia tai kas vadinama gleivėmis, ar ne... žodž svarstau vežt pas daktarę ar ne, ji man telefonu bifolako pasiūlė duot, bet nedaviau, nes netikiu tom visom bakterijom... bet šiandiena man jau visai nebepatinka.. na tas kakis normalus lyg ir vaškytė, bet vietomis tokių snarglių pasitaiko... visame kitame jis jaučiasi gerai, kaži ar čia verta nerimaut
xmm,parasei apie tas gleives,pas maniske irgi kartais buna, bet as tokia nepanikuojanti mama,tai nelabai kreipiau demesi,o gal reikejo
del dovanyciu,tai mes desim irgi, nesvarbu kad nesupranta, bet man vistiek faina. Desiu rubeliu (nes ar taip ar taip pirkau, nes negalejau susilaikyt

), barskuti virs lovytes kad galetu paciupinet ir meskuti grazu, nes noriu kad mazyte turetu meskiuka nuo gimimo. As toki turiu,jau visas nuskalbtas,negrazus, bet zinau kad cia mano pirmasis meskutis
pazuresim kaip mum rytoj seksis pas mociute kucias svest,kur daug giminiu,siaip maze nebijo zmoniu