QUOTE(Nolda @ 2014 01 04, 13:26)
aš su visom gyslom duodu, man nemaišo. o riebesnės mėsos dažnaineduodu, nes prasideda oro gadinimas, ankščiau ir nevirškindavo, išvemdavo. dabar jei riebesnės gaunu tai atitinkamai duodu ir liesesnės daugiau. vištienos
nu reikes stebet tada, gal tikrai cia po kalakutu uodegu labiau ora gadina, nes as gan daznai duodu, o ten tikrai super riebu

nes tas bezdejimas is proto varo

ypackai kai miega lovoj kartu ir dar po kaldra
kiaulienos niekad neduodu, bet kad truputi paivairinti atsibodusi raciona, ar tinka kiauliu gerklos? paskutini kart kai buvau turguj uzmaciau, bet nedrysau pirkti, nes galvojau niekad kiaulienos neduoti. bet kad as nei zoliaedziu skrandziu gaunu, nei pautu, nei tracheju, viskas visad praktiskai tas pats, tai noris kazko naujo ir randamo nusipirkti

gal dar kokiu kiaulienos naudingu daliu galeciau ivesti i raciona?