QUOTE(Aštunta nata @ 2014 02 14, 11:39)
Aš mačiau kaip krito

Tiesiog nešalindavau tarp procedūrų, nuskusdavau tik prieš pačią procedūrą, ir kuomet atauga, kaip man ir sakė, iki maždaug 5mm, plaukas pats laisvai išslysta
Noriu papasakoti, kaip buvau išsigandus, buvo momentas, kai plaukai man sužėlė, atrodė jų priaugo dvigubai daugiau nei anksčiau buvo

kaip aš išsigandau, jūs neįsivaizduojate. Apie mėnesį verkiau ir keikiau tą fotoepiliaciją....po daugmaž mėnesio prasidėjo stebuklai - plaukai pradėjo retėti ir nykti, vėliau vėl sužėlė ir vėl patys iškrito. I dabar tas pats, suželia ir vėl iškrenta. Ką aš noriu pabrėžti - aš nedariau procedūrų, JIE PATYS atauga ir krenta. Stebuklai.....gal kam taip buvo?
Tikrai stebuklai, pirma karta tokia istorija girdziu

, na buna gi ivairiu organizmo isdaigu, vieniem, kad pamatyti pradini efekta reikia 10, 20 proceduru, kitiem jau ir po pirmos matomas praplikejimas... O jus konsultavotes su aparato pardavejais, idomu ka jie sako tokiu atveju, reikia pasizvalgyti internete, net idomu pasidare
Bet svarbus gi galutinis variantas, o jusu atveju jis tiesiog fantastiskas, proceduru nedarote, o ir plaukai iskrenta