QUOTE(werty13 @ 2014 01 22, 15:57)
P.s. taip esu vyras ir cia nera manau didele, beda
Na koks skirtumas, vyras ar moteris

jau trecia karta klausiu, kokiu aparatu pats naudojates?
Papildyta:QUOTE(Little feet @ 2014 01 22, 17:29)
Plaukas šviesus - vadinasi melanino nėra.
Man atrodo, visai nera pigmento tik ziluose plaukuose - situ be sansu su foto atsikratyti. O sviesus plaukai kazkiek vistiek jo turi, ir todel, nors ir labai silpnai, bet reaguoja i foto. Net va pvz. tie patys me gamintojai raso, kad sviesiems plaukams prireiks daugyyyybes proceduru. Tai manau, kazkiek, visai nedaug gal ir veiktu, bet tai bus velniskai brangu, be galo daug lempu reikes ir proceduru, ir visa tai del menko efekto?

viktoshka, as jusu vietoj gal bandyciau ir sviesius tuo paciu saudyt, arba bent nedideli plota kur sviesus plaukai bandyt, paziuretumet suveiks jum ar ne. mano drauge pvz visiskai ryza raudonplauke, bet jai veikia, sunkiai bet veikia, tai jei vistiek saudot juodus, pabandykit ir ten kur sviesesni, gal jie po oda tamsesni yra, nebandet israuti? Ar saknis irgi balta?
Papildyta:QUOTE(Leda @ 2014 01 23, 11:28)
Ar plaukai prieš šaudant turi būti būtinai visiškai nuskusti..? O jei toks "ezžiukas" yra...? Kokią tai turi reikšmę ?
As nuskusdavau, o kiti sako geresnis efektas, kai jau matosi juodi taskeliai, bet ne visai atauge plaukai, o tik taskiukai. Pabandykit ir nuskutus pilnai, ir kad vos vos taskeliai matytusi