Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Viena derinuka ir man pavyko nufotkinti,mano mergina,nesifotkina paskutiniu metu doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2014 05 05, 23:04)
Viena derinuka ir man pavyko nufotkinti,mano mergina,nesifotkina paskutiniu metu doh.gif

Man grazu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Varinija,2014 05 04, 20:17]
Zirniukai/marinistinis... smile.gif

user posted image

Kai mano pusantrų metų pipiras pamato jūsų mergaitės foto-visada labai juokiasi, rodo į nuotrauką ir šaukia-lialia, oooooo lialia :-D
Labai nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2014 05 06, 09:31)
Kai mano pusantrų metų pipiras pamato jūsų mergaitės foto-visada labai juokiasi, rodo į nuotrauką ir šaukia-lialia, oooooo lialia :-D
Labai nuostabu thumbup.gif

Meile maziukui is pirmo zvilgsio. Nieko nuostabaus, kai mergyte tokia kruva pozityvo spinduliuoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 06, 08:39)
Meile maziukui is pirmo zvilgsio. Nieko nuostabaus, kai mergyte tokia kruva pozityvo spinduliuoja. biggrin.gif

Aš irgi taip galvoju. Ji tokia linksma mergaitė visada šypsosi.
Atsakyti
DijaDeima-labai jau dailiai atrodo panele wub.gif ir mano jau pauages kazkaip nenori fotografuotis doh.gif

Balte-nuostabios mergaites ir viskas puikiai dera thumbup.gif

Lina13-ir man paskutinis derinukas pats graziausias,jis toks vyriskas thumbup.gif

pukepuke-mergaite labai puikiai atrodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sensi-kaip visada puikus,stilingas derinukas thumbup.gif kas be ko ir vaikinukas wub.gif

Varnija-nu spalvu gama pas jus plati,labai smagu matyti daug ryskiu spalvu biggrin.gif

Visi po ziemos dailus vaikuciai,labai smagu vel matyti tiek nuostabiu ir graziu derinuku thumbup.gif

Atsakyti
SENSI aciū
ten next dzinsiukai smile.gif jie mums labiausiai patinka is next dzinsų,o jūsų stilius visada isskirtinis ,nekiekvienam jis tiktų bet jūsų berniukui labai wub.gif
BALTE aciū,jūsų taipat fainuoles mergytes pavasariskos nuotaiką pakelia,o tie taskiukai is vis super thumbup.gif
BARCIENE aciū 4u.gif mes į tą foto kai paziūrim negalim nesijuokti prisiminę,kai pirma sautuvą įkisa pro duris ir tik tada pats įeina ir laiko nusitaikęs į gydytoją,visas piktas piktas smile.gif
VARINIJA kaip visada daug ir įvairių spalvycių viskas puikiai suderinta ir puikiai tinka jūsų mergytei wub.gif
Papildyta:
DijaDeima grazu ,viskas dera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 06 gegužės 2014 - 10:32
Sensi, man irgi įdomu- iš kur tas trumparankovis džemperiukas? bigsmile.gif

Patiko Baltės vyresniosios mergaitės derinukas 4u.gif

Varinija, jūsiškei labai tinka skinny džinsiukai bigsmile.gif Ir dar fainų maikių bei batukų užmačiau, bet jau dabar konkrečiai neįvardinsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Daug graziu derinuku uzmaciau thumbup.gif pukepukes, varinijos ir kt. bet turiu isskirti sensi mazojo stiliuka bigsmile.gif NEREALIAI thumbup.gif

As nei derinu, nei fotografuoju...kazkoks stilis siose srityse... Mazasis "modistas" turi savo nuomone ir rengiasi pagal save ir bilekaip, kartais taip kad man tiesiog ranka nekyla fotiko pakelt biggrin.gif
Kad neateiti tusciomis archyve pasiknisau ir radau kazka panasaus i derinuka...kazkas is kovo menesio....
user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Aciu uz komplimentus smile.gif Taip bliuzoniukas tos lenku firmos Kids On The Moon, is kurios uzsisakinejant niekas jungtis nenorejo biggrin.gif

Mergytes paskutines kokios elegantiskos mazos damos auga bigsmile.gif Grazu! smile.gif O nuo Baltes vyresneles is vis akiu atplest neimanoma biggrin.gif

Sea Girl, labai grazus derinys! Toks atrodo paprastas, bet ne prastas- viskas savo vietoj ir spalvos ir detales! smile.gif
Atsakyti
Sea girl, graziai suderintas derinukas 4u.gif
Atsakyti
Marinistinis laisvalaikio... smile.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti