Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

ačiū kas mus pastebėjot 4u.gif

olgunia_2006, savam stiliuke - berniokiškai mergaitiška thumbup.gif

darara, ūglelėjus panelė, bet visiškai nepasikeitus, labai daili maža damutė wub.gif

tutifruti, labai šauni mergaitė, medalius tik skina, džiaugsmas tėvams thumbup.gif Ir kaip visada gražiai išpuošta. O jau kasos, kasos... Kiek net keista matyti baltą rožinę spalvytę, bat labai jai tinka thumbup.gif Next'o šuniukai wub.gif

Mano mažoji wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Juodulis labai grazus, charakteringas.
Atsakyti
Mūsų stiliukas Burbuliatoriuje wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O kiek spalvu padave! smile.gif Pavasaris temute atgaivina siek tiek, metam ir mes kelis savo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sensi, na kaip is katalogo wub.gif wub.gif
Balte, visi grazus, suderinti wub.gif
Tutifruti, super, o jau tas su raudona maikyte ir odine striukyte juoda kaip patiko wub.gif thumbup.gif
Darara, miela wub.gif

Musu ASARe, grazu :4u:keli smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 15 birželio 2014 - 20:10
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 15, 20:43)

Ryskiai dideles tiek kelnes, tiek baciukai pirmam variante...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 15, 20:52)
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 15, 20:43)

Ryskiai dideles tiek kelnes, tiek baciukai pirmam variante...

Baciukai RYSKIAI dideli? bigsmile.gif lotuliukas.gif Kaip ta nustatet? lotuliukas.gif Siaip jau, jie tik-tik, rudeni jau kazi ar tiks lotuliukas.gif
O kelnes labiau galetu aptempti, bet mazesnio dydzio deja, per trumpos ax.gif Ar tame didele beda, man ne, jau pratus kad maniskei daug kas kiek platoka ax.gif Ryskai per dideliu rubu savo vaikams nededu biggrin.gif
Bet aciu uz nuomone 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 15 birželio 2014 - 20:30
Pukepuke man neatrodo per dideli. Tikrai, o gal pas mergyte kojyte didoka, kaip galima matyt kad uzdari batukai per dideli? Juk ne basutes? g.gif Ir del kelniu: jei be petnesu einant nesmunka, tai gal nera ryskiai per dideles. Man pvz toks ilgis net ir grazesnis uz tu zaliu. Nors abu derinukai grazus, graziai suderintos tiek spalvos tiek detales smile.gif
Atsakyti
Labukas,

visu derinukai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif

pukepuke, tikrai viskas liuks thumbup.gif Pati turiu auksta ir smulkia princese, tai tikrai zinau ta problema su ilgom kelnytem. O jums kelnytes tikrai gerai atrodo wub.gif
Atsakyti
Labas,mamytes 4u.gif Kaip smagu ,kad temute atbudo... smile.gif
Visi vaikuciai paaugo,pagrazejo.Visiems vaikuciams ir ju mamytems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sensi,isskirtinai wub.gif thumbup.gif grazu,Jus cia tiesiog mados guru patapote... mirksiukas.gif 4u.gif
pukepuke,grazu ir miela,kaip visad thumbup.gif
Balte,labai mielos sesutes,graziai ispuostos thumbup.gif
Darara,o jau Jusu princeses grazumelis,tiesiog tobula wub.gif
ASARe,labai grazu wub.gif
tutifruti,kokia jau Jusu panelyte uzaugusi,labai grazi,stilinga mergina 4u.gif
olgunia,ipatingos simpatijos Jusu dukrytei 4u.gif 4u.gif
al84,labai wub.gif
DijaDeima, wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 15 birželio 2014 - 21:14
Sensi, tikrai kaip iš katalogo wub.gif

Pukepuke
, man tas geltonas labai thumbup.gif Ypač geltonų akinių akcentas ant maikutės ir ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2014 06 15, 21:59)
Pukepuke man neatrodo per dideli. Tikrai, o gal pas mergyte kojyte didoka, kaip galima matyt kad uzdari batukai per dideli?  Juk ne  basutes?  g.gif  Ir del  kelniu: jei be petnesu einant nesmunka, tai gal nera ryskiai per dideles. Man pvz toks ilgis net ir grazesnis uz tu zaliu. Nors abu derinukai grazus, graziai suderintos tiek spalvos tiek detales smile.gif

Jos koja tiesiog siaura, pati kuda, gal susidaro vaizdas kad didoka pati koja, nors ji vidutiniska sakyciau, apie 17,5 cm 4u.gif Bet kaip is nuotrauku galima nustatyti kad ziauriai dideli batukai, na cia man paslaptis biggrin.gif Zaliu kelniu modeliukas toks, kad jie iki kauliuko, jos jau isuagtines, pagal ugi turi buti jau kaip ir mazos, bet ir tai nera jau super aptemptos, o geltonos normalaus ilgio (maniske 110 cm, o jos skiros 104-110 cm ugiui) 4u.gif
Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2014 06 15, 22:09)
Labukas,

visu derinukai nuostabus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pukepuke, tikrai viskas liuks  thumbup.gif Pati turiu auksta ir smulkia princese, tai tikrai zinau ta problema su ilgom kelnytem. O jums kelnytes tikrai gerai atrodo  wub.gif

Aciukas, taip, jusiske irgi kudute, o juk plocio pasirinkimo nera dar tokio amziaus mergytems 4u.gif Kartais tikrai norisi siauriau, na bet...
QUOTE(Varinija @ 2014 06 15, 22:10)
Labas,mamytes 4u.gif Kaip smagu ,kad temute atbudo... smile.gif
Visi vaikuciai paaugo,pagrazejo.Visiems vaikuciams ir ju mamytems po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pukepuke,grazu ir miela,kaip visad thumbup.gif 

Aciukas 4u.gif
QUOTE(ASARe @ 2014 06 15, 22:15)
Sensi, tikrai kaip iš katalogo  wub.gif

Pukepuke
, man tas geltonas labai thumbup.gif Ypač geltonų akinių akcentas ant maikutės ir ant nosies  biggrin.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti