Pukepuke, jusu vaikai nuostabus, o derinukai tai isties super. Galeciau ziureti ir ziureti

QUOTE(Chanelle @ 2014 01 13, 16:26)
Pukepuke, jusu vaikai nuostabus, o derinukai tai isties super. Galeciau ziureti ir ziureti 

Aciu

Seagirl, nu gi parodykite naujus kurinukus
Sensi, o jus kur?

Ai nu ka ten pas mus rodyt, siuo metu galim tik apmuturiuota kakla parodyt ir snargli ant treningo
Bet kai issikapanosim is ligu ir kombinezonu zieminiu tai tada jau rodysim

Maniskis irgi su snargliu, bet galiu parodyti kazka is Kaledu meto... Sensi, sveikatos grazuoliui
naminiai derinukai dazniausiai be batu....

sau galva nukirpau, nes nedrasu rodytis

O cia viena vienintele diena turejom sniego...tiesa net ne diena, kelias valandas...

pasiruoses sutikti Naujuosius

naminiai derinukai dazniausiai be batu....

sau galva nukirpau, nes nedrasu rodytis

O cia viena vienintele diena turejom sniego...tiesa net ne diena, kelias valandas...

pasiruoses sutikti Naujuosius

Sea Girl-jau nuotrauku grozis
,dailus derinukai

Aciu Seagirl uz palinkejimus
Stengiames kaip imanydami...
Jusu kavalierius labai elagentiskas, paskutine foto ypac miela
Mama irgi iki kaklo elegant
nors zinau,kad ir nuo kaklo pas sita mamyte viskas labai grazu
Nors as asmeniskai vistiek netikiu,kad cia keturiu vaiku mamos figura... vis dar manau kad cia kokia slapta vyresnioji sese
O del fotkiu pas mane ju mazai buna saltuoju metu,man nelabai patinka patalpoj fotografuoti... Bet pavasari pasitaisysim,tuo labiau kad ir groziu truputi prisikaupem tam laikui

Jusu kavalierius labai elagentiskas, paskutine foto ypac miela

O del fotkiu pas mane ju mazai buna saltuoju metu,man nelabai patinka patalpoj fotografuoti... Bet pavasari pasitaisysim,tuo labiau kad ir groziu truputi prisikaupem tam laikui

Sea girl, fainai iskas, vaikinukas paauges
Sensi, sveikit

Sensi, sveikit

sea super
o savo galvos nereikejo nukirpt

Sea Girl, idealiai
saldainis ne vaikas

Sea girl... super
lb patiko kelure su bumbulu