Labas, mes vis dar bludinam naktim ir valgom lb daznai, didziausias tarpas 2 val, i ryta sianakt jau kas 20 min prabusdinejo

o siandien diena biski pabudrauja ir greit miego uzsimano, matyt ir pats nakti nelabai pailsejo, bet neuzmiega taip paprastai kaip mes iprate buvom reik ir paciuciuot ir soskiuka palaikyt, nes klykimo daug

bet taip tai buna ir geros nuotaikos, mane pamates vis sypsos kalbina, bet biski pasidziaugia ir vel ziurzget pradeda
QUOTE(Kalile82 @ 2014 01 17, 19:54)
O as jau panikuot pradejau kad per daznai valgo mano Gabrieliukas, nu siaip kai pamastau ar neturetu jau biskiuka reciau valgyt

visgi jau 4 menesiukai

jauciuosi ptirista prie namu ziauriai, niekur iseit ilgedniam laikui negalim, nes jei nepatogioj padety guli laaaabai prastai valgo, arba isvis atsisako ir tik rekia kiek pajegia

buteliuku jokiu nemyli

jau 4 skirtingus isbandziau, tai biskiuka vargas.
ne viena tokia tu, mano irgi valgo ir diena kas 2 valanadas, kol kas paroj tik vienas miegas buna 3 valandas ir tai ne visada

o su buteliukais ir mes nedraugaujam, nusipirkau pientrauki, vargau kol prisitraukiau o piena lauk teko pilti, nes mazius nevalge nepripazysta jis tu buteliuku nei TT nei Avent netinka, bet db mastau gal pasaitelis del to kaltas, nes kai buvau pas stomotologa kad pakirptu, bet atsisake kirpti, tai klause ar is buteliuko valgo, o as sakau jog pati maitinu ir is buteliuku neketinu, o va kai prireike ir nevalgo, negi vel reiks prasyt siuntimo pas stomatologus lai tvarko ta pasaiteli pagaliau kiek galima zaisti :/
QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 19, 11:04)
as tikrai ne anksciau nei nuo 6 men pradesiu primaitinti, gal net veliau. bet taip pat nevirsiu jokiu kosiu. pirmoji be kosiu uzaugo, uzaugs ir antoji be ju.
o kaip be kosyciu maitinti dar galima tuo paciu ka pats valgai? ar tiesiog gabaliukais duoti vaikui valgyti?

mane irgi domintu alternatyvos, kazka skaiciau apie darzoviu davima patogaus dydzio gabaliukais, kad i rankyte pasiimt galetu bet man su uzpsringimu kazkaip baisoka