Šiandien buvau masažuose

Ech kaip gerai buvo. Pradėjau ieškoti auklės, nes jau atsibodo būti priklausomai nuo vyro, noriu sportuot, noriu į masažus, o ir šiaip visokių reikalų prieš šventes, tuomet turiu vis derintis, kada vyras gali išleist, o jis ne visada gali, be to dvi dienos savaitėje iškrenta, kai jis būna vilniuj... Ir šiaip būt gerai kada ir su vyru dviese išeit
Gal kuri turit ką rekomenduot Kaune?
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 10, 18:54)
bet va vistiek kitos kalbos neturi tik apie maista. ir man piktaTai va garuui nuleisti pas jus ateinu issiburbet
O pas mano anytą priešingai, galima badu numirti

Ji tokia jaunatviška, veikli, prisižiūrinti mitybą, tai pas ją nelabai ko rasi suvalgyt, apart salotų, vaisių ir riešutų

O va tokia kaip tavo anyta yra mano mama

Amažinai kai nuvažiuojam tik valgyt ir valgyt, kartais net iki pykčių prieinam..
O išsiburbėti yra gerai

Bent jau man tai padeda
QUOTE(Vestya @ 2013 12 10, 20:52)
Šiandien MV paliko auto man, kad suvažinėčiau kur reikia, nu tai ar įmanoma su ožkytę mano kur nuvažiuot, žinokit gryžau po valandos vis apikta, šlapia ir nieko nepešusi, nes taip išderina ji mane su savo isterijom, ir ką man daryt kad ji pamiltu auto, auto kėdutę, kombinzoną, kepurę

gryžom pavalgė ir užmigo 3valandom, nors specialiai važiavau jos miego metu, užsimigžiau namie apsirengiau įsodinau ir važiavom, tik įėjom į parduotuvę kad pradės žviegt

tai aš viskas nieko nebematau, raminu, nurimo šiaip ne taip, bet jau aš išsiderinusi, ai varau namo, tik įdėjau į mašiną, žviegt

iki namų pražviegė, tai kur ji nemiegos paskui, o dar reikėjo dičkį paimt iš daržo, tai jau prarėkė į abi puses, tik kol rengėsi brolis grupėje tyli buvo
Jamk

Va ir mano tokia pati ožkytė, tik tiek kad bent jau namie kol kas rami. Bet va kaip ir tavo vežime neguli, kombis ir kepurė - priešai, mašinoje rėkia

Jau toookia brolio priešingybė, tą tai būdavo įsimetu į mašiną ir važiuoju kur reikia, vežime irgi parpdavo sau, galėdavau tris valandas drąsiai išvaikščiot. Žodžiu bėdų nebūdavo, visus reikalus su juo susitvarkydavau. O dabar

Ai ir dar, priešingai nei brolis, mažoji vandens nemėgsta

Nu žodžiu, visai įnoringa dama