Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

del psw i fotki, jei savo foto ikelsite parasykite i az duosiu wink.gif

wilsonas tik kelis cancelino as parasiau vakar kam nebus, kiti kol kas procesisnas ties ilgom CK striukem raso bcr deliveris po 2-3savaiciu tad gali tekt ilgiau laukt saskaitos bet svarbu necancelino.
mergytes gal kas noretu bearpaw emma10 tal batuku 10d 169lt jie jau lietuvoje
user posted image

Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 08, 14:07)
OJJ, NEKALBĖK rolleyes.gif Aš jau į savo  el.paštą bijau užsukti, kad nerasti užrašo "atmesta" blink.gif
Aš tai visai norėčiau pažiūrėti kaip jus tam albumėly atrodot, nes tik įsivazduoti galiu  bigsmile.gif  gal ir save parodyti... bigsmile.gif

bet jei dydziu tu dar yra kur pirkausi, tai viltis dar nemirus pas mane rolleyes.gif
as ir noreciau pazioplineti, bet gal noreciau likti anonimine shopomane, bijau kokiu pazystamu atrasti, kurie nezino, kad tokia "ligone" esu biggrin.gif Nors gal toks tokio nesmerktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 08, 13:14)
15 viso?jau gal ir klausiau 5 k ,bet dar vis netikiu  biggrin.gif ,kad paskui iš tualeto nebeįšeisiu tiek išgėrus  doh.gif  lotuliukas.gif

paziurek ka raso nat dezutes mano raso 3k.daily po 5 kapsules, ne nelakstau einu stabiliais viena kart dienoj ryte blush2.gif
Papildyta:
Lila as jum del timberio rasiau ar viskas gerai dabar?
patikrinau tirkai klaidos ten nera 30+30 buvo jum pritaikyta
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 08, 12:15)

as ir noreciau pazioplineti, bet gal noreciau likti anonimine shopomane, bijau kokiu pazystamu atrasti, kurie nezino, kad tokia "ligone" esu  biggrin.gif  Nors gal toks tokio nesmerktu  biggrin.gif

prašom prašom save parodyt ir į mus pažiūrėt drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
kas ieksojot vyram medvilniniu golfiuku
http://www1.macys.co...s...3D1&spc=929
friend kodas duoda nuolaida iseina 13.49
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 08, 12:17)
paziurek ka raso nat dezutes  mano raso  3k.daily po 5 kapsules, ne nelakstau  einu stabiliais  viena kart dienoj  ryte  blush2.gif

nesuprantu ką ten rašo,vakar 5 t išgėriau ir į tuliką nėjau cool.gif einu dabar ant karto 10 įkalsiu wacko.gif ,jei nebūsiu sm-žinokit tulike sėdžiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 08, 14:17)
prašom prašom save parodyt ir į mus pažiūrėt  drinks_cheers.gif  smile.gif

va prasymams tai sunkiai atsispiriu doh.gif biggrin.gif reiks vakarop prisiruosti, matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 08, 12:21)
va prasymams tai sunkiai atsispiriu  doh.gif  biggrin.gif  reiks vakarop prisiruosti, matyt  rolleyes.gif

iki vakaro puošies,kad nusifotkint galėtum biggrin.gif ?nereik,mes paprastos irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
RL batai 97 su cnt
http://www1.macys.co...-...7&RVI=PDP_3

cia visi MK batai friend kodas daugumai - 25% duoda
http://www1.macys.com/shop/shoes/michael-m...p;!qvp=iqvp
Atsakyti
sveiki ar pirksit siandien gymboree su 20off?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 08, 14:22)
iki vakaro puošies,kad nusifotkint galėtum  biggrin.gif ?nereik,mes paprastos  irnesakyk.gif  hihihi.gif

po dvieju nestuke.gif , tai jau puoskis nesipuosus, o ir makeidzais pasigirt negaliu, bet gal kazka atrasiu kompe susipazinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 08, 13:17)
paziurek ka raso nat dezutes  mano raso  3k.daily po 5 kapsules, ne nelakstau  einu stabiliais  viena kart dienoj  ryte  blush2.gif
Papildyta:
Lila  as jum del timberio rasiau ar  viskas  gerai dabar?
  patikrinau  tirkai klaidos ten nera  30+30 buvo jum pritaikyta

Inga, aciu Jums 4u.gif 4u.gif , man tik dabar dasilo doh.gif doh.gif doh.gif
Laureta, atsiprasau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti