Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(D'esire @ 2013 12 08, 19:48)

Kainos tikrai geros, bet tikrai bus nepatogu 3-6mėn vaikui mauti tokias kelnes ax.gif
O šiaip tai žiūriu, visur tik mėlyna spalva, pvz manajam ji visai prie veido netinka doh.gif
Einamiausia orandžinė, bordo gerai žiūrisi dar ruda, pilka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 12 08, 20:15)
Kainos tikrai geros, bet tikrai bus nepatogu 3-6mėn vaikui mauti tokias kelnes  ax.gif
O šiaip tai žiūriu, visur tik mėlyna spalva, pvz manajam ji visai prie veido netinka  doh.gif
Einamiausia orandžinė, bordo gerai žiūrisi dar ruda, pilka  ax.gif

Nea, pirkau ir raudona ir oranzini, cia tiesiog zejau kaip sukomplektuot kazka, gal del to taip ir gavosi biggrin.gif
Atsakyti
As maziu kisau i sliauztus. Greitai silta ir patogu. Kol tuos megztibius per galva tokiam uzvilksi prazilsi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 08, 16:03)

cia kitokie, siu lyg kazkas minejo,kad dar platesnis aulas mirksiukas.gif ir ne oda blush2.gif
Na, dar medzioju...kazkaip uz 86dol dar peperlime nesiryzau siandien imt, nors dar ir dydis buvo, kai anakart 52dol butu buve...laukiu nuolaidu lotuliukas.gif
Gi nebasa lotuliukas.gif dar kai kurie batai net po karta apsiauti stovi, ale batu maniake...kaip vyras sako blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 08 gruodžio 2013 - 20:30
Aisku
QUOTE(JMD @ 2013 12 08, 20:20)
As maziu kisau i sliauztus. Greitai silta ir patogu. Kol tuos megztibius per galva tokiam uzvilksi prazilsi  doh.gif  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif zodziu reikes tokiems drabuzeliams dar palaukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 08 gruodžio 2013 - 20:24
QUOTE(JMD @ 2013 12 08, 17:20)
As maziu kisau i sliauztus. Greitai silta ir patogu. Kol tuos megztibius per galva tokiam uzvilksi prazilsi  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2013 12 08, 19:37)
Nu ne. As neuzdirbu ant rl. Turiu iseigai. Kasdien darzan on ir carters. Pas mane nera priversttu. spintu. Minimumas. 3 Megztiniai. 2 Dzinsai. 5 Rubaskytes ir psio.l

Vat , esi etalonas mano ! As taip irgi noriu ismokti ! O tai tiek jau pripirkta mergai doh.gif

QUOTE(Jinafire @ 2013 12 08, 20:03)
Kiek as turejus panasiu, tiek nepanaudojus. Odyte svelnute, trapi, dar pamperis. Gal kokiai sventei 1 val ir galetu pakentet, bet siaip tai uzjauciu labai kudikeli su tokiu rubu  doh.gif

drinks_cheers.gif neivienam tokiu nenaudojau, net ir iseigai. Labiausiai man ejo romperiukai / pizamites svelnuteles smile.gif

QUOTE(troliuke @ 2013 12 08, 20:06)
nu va kaip graziai vaikiukas aprengtas  thumbup.gif  thumbup.gif

i darza, man irgi butu gaila su gerais drabuziais leisti  ax.gif

Laureta turit 6PM - 10%?

O as pirma tuos gerus taupiau, o paskui ziuriu kad vaikas mano isauga ir tuos Lorenus sutaupytus drauges dukra po kiema tampo doh.gif Supykau ir dabar ir i darza eina ji kaip dera lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 12 08, 21:06)
nu va kaip graziai vaikiukas aprengtas  thumbup.gif  thumbup.gif

i darza, man irgi butu gaila su gerais drabuziais leisti  ax.gif

Laureta turit 6PM - 10%?

neturesiu siandien koduko 4u.gif

furbiu walmarte nera
toysrus mano pardes nera
target nebuvau.

siuliau pirkti target'e, laisvai pardavinejo. 4u.gif bet dauguma lauke pigiau. sakiau, nebus tikrai pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 08 gruodžio 2013 - 20:31
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 08, 19:55)
Apžiūrėjau visų fotkes albumėlyje, kokios visos fainos, gražios..., kaškaip net nedrąsu man pasirodyti..4u.gif  verysad.gif  unsure.gif Bet pasižadėjau,...tik niekad su fotki nedraugavus, kaip nuotraukytes įdėti nerandu? ax.gif

Nu jau mirksiukas.gif smile.gif O įdėt gal Ingutė galės padėti,kai atsiras ir turės laiko 4u.gif
Šiaip tai pabandykit pati-paspaudžiat private home ir išmeta 4 albumukus;antrame mūsų foto,bet neatidarot jo ,kad būtų daug fotkių;ten išmeta ženkliukus-vienas jų-rodyklytė į viršų-add photos-paspaudžiat-susirandat-One file at a time-paspaudžiat-tada parinkti-parenkat nuotrauką ir paspaudžiat ant pirmo mėlyno užrašo-ir psio.
Jaučiu viskas aišku,kad nieks neaišku unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 12 08, 17:30)
neturesiu siandien koduko  4u.gif

pasiunciau viena prekyte. bet palauksiu , gal ryt kodukas bus. 4u.gif
o jei nupirks kas nors, reiskias nelemta man buvo biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 08, 20:20)

Megstuku kazkaip as irgi neturejus. Ir dabar nelabai naudojam megstukus, nepatogu. Geriausia- trikotaziniai ploni rubeliai. Su berniukais paprasciau- reikia ilgai knaisiotis, kad ka grazaus, spalvingiau surastum. O panoms tai tik saugok pinigine, niekur neziurek, nes rankos pacios tiesiasi, ieskot nereikia. Tikrai ne karta isaugo rubeli nei karto neapvilkta, nes tiesiog nespeji vilkt. Uztai nelabai dar dukros as noreciau. Nes tas pats ir su rubais, ir su zaislais. Daugiau sau perki, negu kad reikia.
Atsakyti
mergaitės įdėjo graziu leliuku rubeliu, net pačiai nestuke.gif užsinorėjo blush2.gif
Atsakyti