Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Cererakennel @ 2014 01 12, 19:49)

aciuks.gif Patirtis yra vertingiausia 4u.gif
Aš tik kopijuoju ir stengiuos įsiminti 4u.gif Dar turėsim atskirą statinį t.y. sandėliuką ar ūkinį, net nežinau kaip pavadinti. Bet pritariu, kad granulės turi būti sandėliuojamos ir geriausiai šalia katilo, kad nereiktų tampyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2014 01 12, 21:01)

aciuks.gif Patirtis yra vertingiausia 4u.gif
Aš tik kopijuoju ir stengiuos įsiminti 4u.gif Dar turėsim atskirą statinį t.y. sandėliuką ar ūkinį, net nežinau kaip pavadinti. Bet pritariu, kad granulės turi būti sandėliuojamos ir geriausiai šalia katilo, kad nereiktų tampyti tongue.gif

nebūtinai šalia katilo mirksiukas.gif mes irgi dabar iš garažo nešiojam tuos 15 kg maišus iki katilo.. bet geriau turėt kur susisandėluot kokias porą trejetą tonų prieš šildymo sezoną, nes pigiau nei po maišą pirkt Ermitaže smile.gif
Atsakyti
tai kad ne tokios greitos tos mūsų statybos, kad daug patys darom  mirksiukas.gif .. bet aš kaifuoju nuo to  smile.gif .. o vyrą siųsiu į galiūnų konkursą, kiek blokų prikilnojo hihihi.gif bet mes abu pasiilgę fizinio darbo, tai grįžti namo kaip po sporto salės.. vienžo namą statyt pačiam - kaifas smile.gif .. reikėjo mums ir pirmą taip  smile.gif

o čia, tai joooooo...
Aš tik popierius dirbu, projektuoju antrą namą, bet ... neviltis... Gal greičiau pavasaris, tai nors savo gėlynais, medeliais galėsiu pasidžiaugti ax.gif Bet labai smagu ir gera žiūrėti tokius šaunius pavyzdžius 4u.gif tongue.gif Tada pati susigėstu Yra iš ko mokytis 4u.gif
Atsakyti
Tai su atėjusia žiema 4u.gif Su pirmuoju sniegu tongue.gif 4u.gif

Vakar žiūrim per langą į pūgą ir sakau vyrui, kad labai baisu. O jis man, bute nebaisu, o name baisu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
gal kas darėtės vandens gręžinį? Ką galit rekomenduoti ir kad kaina padoresnė būtų? Šulinys pigiau,bet ar nebus paskui vargo su juo? Kas susidūrėt su šiais reikalais,gal kokių protingų minčių duosit. Iš anksto labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(rbkl @ 2014 01 12, 19:44)
thumbup.gif Jūsų namukas ir statybos kaip ant mielių  4u.gif Stogo kampas man labai patinka  thumbup.gif

Aha, ir man tas kampas patinka, ir pusys superiskai atrodo smile.gif

tai kad ne tokios greitos tos mūsų statybos, kad daug patys darom  mirksiukas.gif .. bet aš kaifuoju nuo to  smile.gif .. o vyrą siųsiu į galiūnų konkursą, kiek blokų prikilnojo hihihi.gif bet mes abu pasiilgę fizinio darbo, tai grįžti namo kaip po sporto salės.. vienžo namą statyt pačiam - kaifas smile.gif .. reikėjo mums ir pirmą taip  smile.gif

Gal todel, kad pirma ne patys statete mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 13 sausio 2014 - 20:30
QUOTE(Ritaram @ 2014 01 13, 21:28)
Gal todel, kad pirma ne patys statete  mirksiukas.gif

galbūt smile.gif

o kuo Jums čia tas stogo kampas taip patinka? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 13 sausio 2014 - 21:14
QUOTE(Cererakennel @ 2014 01 13, 21:12)
o kuo Jums čia tas stogo kampas taip patinka? smile.gif

hihihi.gif Pati stogo kepurė thumbup.gif Mano akim, tokia kokia turi būti, nei per didelė nei per maža, labai gerai žiūrisi thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Gal tiksliau stogo pasvirimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2014 01 14, 12:22)
hihihi.gif Pati stogo kepurė  thumbup.gif Mano akim, tokia kokia turi būti, nei per didelė nei per maža, labai gerai žiūrisi  thumbup.gif   thumbup.gif  4u.gif Gal tiksliau stogo pasvirimas  tongue.gif

aš kažkaip mąsčiau, kad jei nėra palėpės, tai toks vieno aukšto namo stogas dažniausiai ir būna smile.gif .. vienok man pačiai nieko.. viduj gaunasi aukštos lubos, bet mes vis tiek jas žeminsim kažkiek, reikės visus rekuperatoriaus vamzdžius paslėpt

va turiu šiokią tokią foto iš vidaus.. lubų aukštis kažkiek matosi

user posted image

gal kas tokį lauko židinį turi? man visai jaukus pasirodė ir sąnaudų tokį pasilibdyt turėtų būt ne prūdai

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 sausio 2014 - 12:32
Tai cia paprasta lauzaviete, tik, kad pagrindas jai toks padarytas.... Mes turim kieme lauzaviete susirente, apsideje akminimis ir t.t. tik nepamurije taip. Tai smagu vakarais lauke prie jo pasedet, o kai reikia ir saslyku issikept.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 01 14, 12:29)
aš kažkaip mąsčiau, kad jei nėra palėpės, tai toks vieno aukšto namo stogas dažniausiai ir būna  smile.gif .. vienok man pačiai nieko.. viduj gaunasi aukštos lubos, bet mes vis tiek jas žeminsim kažkiek, reikės visus rekuperatoriaus vamzdžius  paslėpt

va turiu šiokią tokią foto iš vidaus.. lubų aukštis kažkiek matosi

user posted image

Gražuma thumbup.gif 4u.gif o koks viduj lubų aukštis gausis po išvedžiojimo g.gif
Tik gaila, kad 14 laipsn. negalima kai čerpinis stogas. Sakė, kad ten kažkas ne taip reik aukščiau, bet jau apsižiūrėjau, kad 20 laips. ir ne aukščiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rbkl: 14 sausio 2014 - 13:12
QUOTE(iewike @ 2014 01 14, 14:07)
Tai cia paprasta lauzaviete, tik, kad pagrindas jai toks padarytas.... Mes turim kieme lauzaviete susirente, apsideje akminimis ir t.t. tik nepamurije taip. Tai smagu vakarais lauke prie jo pasedet, o kai reikia ir saslyku issikept.

paprasta laužaviete ir yra paprasta laužavietė smile.gif o va pasimūrijus visai smagiai atrodo.. pasėdėt, kokius zefyrus pakept smile.gif

QUOTE(rbkl @ 2014 01 14, 14:11)
Gražuma  thumbup.gif  4u.gif o koks viduj lubų aukštis gausis po išvedžiojimo  g.gif
Tik gaila, kad 14 laipsn. negalima kai čerpinis stogas. Sakė, kad ten kažkas ne taip reik aukščiau, bet jau apsižiūrėjau, kad 20 laips. ir ne aukščiau  tongue.gif

pas mus skirtingi aukščiai bus pagal patalpas, nes ne visur vienodai nuleistas stogas. bet lubos ne žemiau 2,7 bus , manau... o stogo kampo čerpiniams turbūt neina mažesnio , nes sniegas nuo jo nenuslįstų turbūt.. mes atsisakėm čerpių smile.gif skarda irgi visai neblogai bus smile.gif
Atsakyti