Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Namukas951 @ 2014 02 01, 22:34)
Na pas mus yra variantas deti vata tik tada kai susukti bu profiliai. tada tarp ju ideti vata ir pertempti su sniuru. Kadangi tarp lubu ir sogo vietos nera. Auksciausioj vietoj 60cm..

Arba kloti vatą palaipsniui. Pvz. susuka vieną eilę gipso ir ant jo vatą, toliau vėl gipsus ir t.t. Nereiktų jokių šniūrų tampyti. Pas mus taip padarė pagal tą kraštą, kur žemiausias, kitaip ten ir pas mus neprilįsti. Čia kūrybiškumui yra kur pasireikšti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iness @ 2014 02 01, 21:51)
Arba kloti vatą palaipsniui. Pvz. susuka vieną eilę gipso ir ant jo vatą, toliau vėl gipsus ir t.t.  Nereiktų jokių šniūrų tampyti. Pas mus taip padarė pagal tą kraštą, kur žemiausias, kitaip ten ir pas mus neprilįsti. Čia kūrybiškumui yra kur pasireikšti  smile.gif

Na reiks paziureti kaip patogiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal galite parokemonenduot gera projektuotoja?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 02 01, 19:38)
nu ar tau reikia dar nuotrauku ieskoti- gi tu su fotoaparatu turetum nesiskirti  biggrin.gif

vat noriu as i nisa, nes noriu dar karnyziuka deti audiniu traukta.. kazkas tokio:
http://www.freeindex...30/906/J404.jpg

http://1.bp.blogspot...w_Treatment.jpg

pas mus nisa nemaza, tai nezinau kaip atrodytu karnyzas ant nisos, o zaliuzes ant lango  g.gif tada jau ir uzuolaidu sonuose butinai reiktu  g.gif o joms vietos ten nelabai yra...

As paskui tingiu perkelinet kelias foto biggrin.gif

Jei i nisa, lango neatidarysi. Man ant paciu langu labai patogu kazkaip g.gif

Beje, sveikos naujokes 4u.gif

Visos iesko vis architektu... Esu ne karta pagalvojus eit mokytis architekte biggrin.gif . Patiktu kurt zmonems namus rolleyes.gif . Kazi sunkus mokslai g.gif . (gal ant senatves nefotkinsiu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 01 vasario 2014 - 22:41
QUOTE(Amera @ 2014 02 01, 21:37)
Sveiki,
Noriu prisijungti prie Jūsų šaunaus kolektyvo.
-kaip manot ar verta rinktis jauna ir nepatyrusi architekta?

Laba 4u.gif
del architektu nezinau nieko,bet mes dizainere pasirinkom gan jauna ir gal nelabai patyrusia...tai vargelio yra...galvoju ar nereikia kaip nors atsisakyti jos,nes jau truputi pabodo rasineti jai ir prasineti
sad.gif bet,zinoma,priklauso nuo zmogaus,kiti jauni labai ambicingi ir manau,kad gali buti labai geri ir uz pigiau. cia gal kaip pasiseks.geriausias patarimas manau butu pasidometi jo darbais ir galbut net kontaktu paprasyti zmoniu,kuriems jis jau dare projektus. as turbut taip daryciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2014 02 01, 23:07)
Laba 4u.gif
del architektu nezinau nieko,bet mes dizainere pasirinkom gan jauna ir gal nelabai patyrusia...tai vargelio yra...galvoju ar nereikia kaip nors atsisakyti jos,nes jau truputi pabodo rasineti jai ir prasineti
sad.gif bet,zinoma,priklauso nuo zmogaus,kiti jauni labai ambicingi ir manau,kad gali buti labai geri ir uz pigiau. cia gal kaip pasiseks.geriausias patarimas manau butu pasidometi jo darbais ir galbut net kontaktu paprasyti zmoniu,kuriems jis jau dare projektus. as turbut taip daryciau blush2.gif

O koks vardas jusu dizaineres ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2014 02 02, 01:03)
O koks vardas jusu dizaineres ax.gif

Sandra

esu girdejus istoriju,kad dizaineriams kartais "uzplaukia",kad pradingsta,kad isvyksta pasisemt ikvepimo kur nors i kalnus...ir pan. na,gal jie tik kiek kitokie zmones - "prie meno" ir yra labiau atsipalaidave, ir nesureiksmina tu visu terminu ir pan.bet kai as realiste esu ir noriu visko aiskiai,tai man sunku susitaikyt ir nerimauju,jei nematau,kad darbai juda.

Kaip jus,merginos,ar esat turejusios reikalu su dizaineriais? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inerga: 02 vasario 2014 - 00:51
QUOTE(inerga @ 2014 02 02, 01:49)
Sandra

esu girdejus istoriju,kad dizaineriams kartais "uzplaukia",kad pradingsta,kad isvyksta pasisemt ikvepimo kur nors i kalnus...ir pan. na,gal jie tik kiek kitokie zmones -  "prie meno" ir yra labiau atsipalaidave, ir nesureiksmina tu visu terminu ir pan.bet kai as realiste esu ir noriu visko aiskiai,tai man sunku susitaikyt ir nerimauju,jei nematau,kad darbai juda.

Kaip jus,merginos,ar esat turejusios reikalu su dizaineriais?  smile.gif

pas mus i objekta atvaziuoja dizaineris ir reikia pagal ji igyvendinti jo vizijas,tai kaip statybininkam kartais prasilenkia su logika
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 02 01, 22:38)
Visos iesko vis architektu... Esu ne karta pagalvojus eit mokytis architekte  biggrin.gif . Patiktu kurt zmonems namus  rolleyes.gif . Kazi sunkus mokslai  g.gif .  (gal ant senatves nefotkinsiu biggrin.gif )

Mokslai ne iš lengvųjų, daug tiksliųjų mokslų, geometrijos, fizikos. Reikia mokėti gerai piešti. Stojant bent jau prieš kokį 15 metų buvo privalomas piešimo egzaminas. Aš galvojau kažkada stoti, net dokumentus buvau padavusi, bet paskui apsigalvojau. Nors buvau 6 metus mokiusis dailės mokykloje ir piešti nebuvo problema, tačiau atbaidė būtent tikslieji mokslai, nes aš labiau humanitarinio profilio buvau... Ir gerai padariau, nes man toks darbas nepatiktų, šiandien jau žinau tvirtai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, statybininkes,
noriu jungtis prie jusu saunaus burelio 4u.gif Musu statybos sustojusios siuo metu, "dezute" stovi, pavasari kibsim i isores siltinima, apdaila ir vidaus irengima. Gal kas neseniai daret ir galetumet pasidalinti, kokios kainos polistirolo, klinkerio klijavimo, tinkavimo strukturiniu tinku.. taip pat viduje gipso sukimas ant lubu/sienu, spakliavimas... smile.gif Uz geru meistru kontaktus taip pat busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2014 02 03, 01:09)
Mokslai ne iš lengvųjų, daug tiksliųjų mokslų, geometrijos, fizikos. Reikia mokėti gerai piešti. Stojant bent jau prieš kokį 15 metų buvo privalomas piešimo egzaminas. Aš galvojau kažkada stoti, net dokumentus buvau padavusi, bet paskui apsigalvojau. Nors buvau 6 metus mokiusis dailės mokykloje ir piešti nebuvo problema, tačiau atbaidė būtent tikslieji mokslai, nes aš labiau humanitarinio profilio buvau... Ir gerai padariau, nes man toks darbas nepatiktų, šiandien jau žinau tvirtai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Cia man gal viena is nedaugeliu profesiju, kur meno gyslele turinciam zmogui reikia dar ismanyti ir tiksliuosius mokslus doh.gif Kazkaip atrodo, kad menas ir skaiciai nesuderinami dalykai lotuliukas.gif Sunki igyjamas diplomas. Vadybininkas ir be diplomo gali dirbti vadybininku, o va architektas be diplomo ir visu atestaciju ne paraso negales padet....
Zinoma, Ryteine Kava, jei pasiryztum tokiam keliui tai butu didziausia pagarba ir sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2014 02 03, 23:01)
Zinoma, Ryteine Kava, jei pasiryztum tokiam keliui tai butu didziausia pagarba ir sveikinimai  4u.gif

Sakai bigsmile.gif .
Ale zinok traukia kazkuo. Tik tuos visus mokslus 100 metu pamirsus ......... Bet va turiu tokia minti, nors tu ka g.gif. Ateiciai smile.gif. Kas su tuo susidure, papasakokit, kaip, kas, kiek (kaina)...
Maza ka, gal gyvenime kazkada ne tik fotografe dirbsiu, o dar ir architekte bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(saguteb @ 2014 02 03, 19:22)
Sveikos, statybininkes,
noriu jungtis prie jusu saunaus burelio 4u.gif  Musu statybos sustojusios siuo metu, "dezute" stovi, pavasari kibsim i isores siltinima, apdaila ir vidaus irengima. Gal kas neseniai daret ir galetumet pasidalinti, kokios kainos polistirolo, klinkerio klijavimo, tinkavimo strukturiniu tinku.. taip pat viduje gipso sukimas ant lubu/sienu, spakliavimas... smile.gif Uz geru meistru kontaktus taip pat busiu dekinga smile.gif

Labas, junkis, mes cia smagiai bendraujam 7-ti metai ax.gif . O kur namukas? O smulkiu kainu kazi ar kas pasakys blush2.gif .............
Atsakyti