Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(linamog @ 2013 12 12, 11:24)
Nieko keisto, kad tokius baisuokliukus pigina...

Kiek žinau,Taurė tokius turi,ir dukrai esu tokius nupirkusi biggrin.gif Patenkinta,tik sakė minusas,kad slidoka su jais per sniegą eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 12 12, 17:47)
Prašymas, gal kas žinote gerų papildų ar priemonių mažinti cholesterolį.  4u.gif

mano mama nuolat seka cholesteroli del sirdies, ai is visu papildu jos kardiologe liepia gerti zuvies taukus su omega 3 rugstimis ir aisku butina taisyklinga mityba - jokiu kiausiniu, riebalu, riebiu pieno produktu, o maziau kepto ir kuo daugiau virto - troskinto, jokiu majonezu ir pan...
Atsakyti
Ar GAP/ON taiko nuolaidą ir SALE raudonoms kainoms? Lyg nepaminėta, kad netaikys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shvedryte @ 2013 12 12, 13:13)
Padėkit jei galit 4u.gif

na pas maniški vien tik Levis džinsai, tai CK esu pirkus tokius pačius, kaip ir levis, tai atitiko dydis
Atsakyti
Jamsiu Macys.com su kodu EXTRA
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 12 12, 17:31)
Jamsiu Macys.com su kodu EXTRA

Tauryte parasiau siandien ryte i email laiskeli, jei gali zvilgtelk 4u.gif
Atsakyti
Cia ka tikras kasmyras uz tokia kaina?

http://www.zulily.co...ns=ns_003726161

unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
6PM nuolaidos thumbup.gif
http://www.6pm.com/c/12-24-48-Sale
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
As su tokiu klausimu, nežinau kuri kombi columbios pasirinkti. Koki jus mergaitei pirktumet is siu trijų? Man visi labai gražus , net nežinau kuri pasirinkti, ir ar tie pirmi labai berniukisku spalvų ar tiktu merginai?
Ir dar, klausimukas columbia gerbėjoms, sie kombiai ne buga , bet kažkas vis raso neva buga patys silciausi is columbia kombinzonu, bet sie irgi su 150g pasildymu , ar jie tokie pat silti kaip buga serijos?
user posted imageuser posted imageuser posted image

Labai greitai apsispresti reikia, tad prašau jusu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 12 gruodžio 2013 - 17:51
QUOTE(zibba @ 2013 12 12, 18:49)

Labai greitai apsispresti reikia, tad prašau jusu pagalbos 4u.gif

Nežinau dėl šitų šiltumo, nes pas mus Buga, bet jei užpildas toks pats, tai teoriškai neturėtų skirtis g.gif o oficialiame puslapyje nerašo apie jų šiltumą? Aš mergaitei kaip tik imčiau bet kurį iš pirmų dviejų biggrin.gif negražu man riožinė unsure.gif pas maniškę pačią žalia languota Buga cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti