Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Musiukass @ 2013 12 09, 16:51)
aga, apie sita, aciu  4u.gif

Rupkes laiko kaina, ane smile.gif

Man irgi sitas wub.gif wub.gif bet jauciu oficialiam MK psl sunkiai nuolaidu sulaukt, reik tikriausiai kitur bandyt ieskoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 09, 16:51)
Valgykit ir storekit, nevalia cia bendraamzes i nepilnavertiskumo kompleksus varyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada tektu visa rubu spinta isparduoti, nes visi skudurai vieno dydzio doh.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu vyriukui Columbia pukines striukytes. Gal kur jau yra nuolaidos Columbia striukems. Arba gal pasufleruotumete, kada columbia.com sale paleidzia.

Is anksto didelis AČIŪ už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 09, 15:53)
Man irgi sitas wub.gif  wub.gif bet jauciu oficialiam MK psl sunkiai nuolaidu sulaukt, reik tikriausiai kitur bandyt ieskoti g.gif

ant paiesku as netikus.. va be rankines ir pinigines iki siol sedziu. Praleidziu kruva laiko, o rast vistiek sunkiai ka randu smile.gif darbe tai isvis tik paskaityt ir ciut parasyt speju. Namie va sakiau poryt laiko turesiu, tai sierra reiks paknist, siltu rubu.
Dazniausia perku ka uzmatau temoj doh.gif
Atsakyti
Mergaites, paskutini syk siulau jcerw factory grozi, xxs (didintas) ir nesiu siaurintis tongue.gif Ismatavimai i az, 65 lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 09, 15:59)
Mergaites, paskutini syk siulau jcerw factory grozi, xxs (didintas) ir nesiu siaurintis  tongue.gif Ismatavimai i az, 65 lt
user posted image

as kriu velvetkes targavojau. 2 menesius, paskui net i komisa nunesus buvau. Paskui spjoviau, nuejau pas siuveja, uz 10 lt susiaurino. Atitasiau visa vasara. Ir dziaugiaus kad nepardaviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 17:02)
as kriu velvetkes targavojau. 2 menesius, paskui net i komisa nunesus buvau. Paskui spjoviau, nuejau pas siuveja, uz 10 lt susiaurino. Atitasiau visa vasara. Ir dziaugiaus kad nepardaviau  biggrin.gif

o siuveja tavo is kokio rajono? blush2.gif as cia vietines apskambinau, tai uz sonu ir rankoviu pasiaurinima sako apie 20 lt blink.gif tai jau bijojau ir sakyt, kad dar sone uztrauktuko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2013 12 09, 14:41)
rapoja, o reimos šalmuką kur radote prasisiųsti wub.gif Geras daiktas darželiui smile.gif

brangiai aš mokėjau doh.gif iš uk ,bet kainavo +-140 kažkur rolleyes.gif
nors pasiusk nebeatsimenu iš kur pirkau ir kiek tiksliai mokėjau cool.gif
user posted image
user posted image

jei kur pamatysit-sakykit mirksiukas.gif 4u.gif
nenusibodo fotkės mano blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Inga, o per kiek macys atsiuncia? blush2.gif Labai laukiu savo sukneles wub.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 14:10)
situos kepiau pernai per maziaus gimtadieni. buvo jeginiai  mirksiukas.gif

http://www.sonatinos...sausainiai.html

Man ir jie labai patiko.. Pernai kepiau dickiui gimtadieniui i mokykla-vaikai neivertino visai doh.gif blink.gif Mano sunus grizo nusimines is mokyklos...
Atsakyti
Mergiukai, atsiėmiau šiandien savo mažylei iš The childrens place pirktas maikutes, deje vienos trūksta verysad.gif , štai tokios, su šuniuku 5/6 dydis, jei kam per klaidą pakliuvo, atsiliepkit unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Ilgaauliai keen gera kaina. Gal kam reik http://www.6pm.com/k...oot-slate-black
Atsakyti
ka tik atnese siuos i darba! Neiskenciau viska ispakavau ir prisikvepinau. Daug nesitikejau is ju uzsisakinedama, galvojau tiek nukainuoti bus tokie smarkiai smarkiai ai irnesakyk.gif

http://www.lilydirec...Box_p_6684.html

pirmas ispudis - geeeris wub.gif wub.gif wub.gif
aciu Ingut, Laureta ir Julija 4u.gif ir emrgaitei nuo kurios nubezdioniavau 4u.gif Niko nepamenu
Atsakyti
Inga, o gal Landsend koda turite g.gif
Atsakyti