Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 09, 23:30)
JMD - labai liunkiu,kad vaistukai padėtų vaikučiui...vargšiukas tiek prisikankino

aciuka 4u.gif

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 09, 23:39)
drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif  Oi ir man tas pats buvo  Nupirkau karpi, nesu namo, o jis pradeda baladotis maise  doh.gif

as maxej paprasiau pardavejos: sakau o galit jus man ji nuzudyt? Puse eiles diedu numire, bet toks zvengas visiem buvo is manes lotuliukas.gif paskui ir man paciai. bet as jo zudyt negaliu doh.gif

QUOTE(špingaletka @ 2013 12 10, 00:22)
JMD, tu turėjai svajonę apie kepyklėlę, o aš ją vis dar turiu rolleyes.gif

vadinas kai subresi reikalui, paskambink mirksiukas.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 10, 00:23)
man toks jausmas,kad negimdysiu    na 9d prašokom... kai du gimtadieniai ir taip kasmet... dabar jau bile kada galima..nu bet simptomo nei vieno

BLunte, gimdyk 13. Kartu baliavosim mirksiukas.gif

QUOTE(laureta @ 2013 12 10, 05:54)
mAN NUO DEZIU IR skirstymo kaip kazkas temoj sake, bus galas...
dezes iskeliavo RAUDONOS , moket niekas neskuba 

nebus nebus, po naujako busim basos, nebus uz ka pirkt, galesta ajt atostogu ir maut i karibus tongue.gif

As turejau pazaliuot jau lotuliukas.gif

QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 10, 09:06)
Ir uz kiek galima butu pagauti tokius g.gif

Evameda, mano tokie vaziuoja tik 10 dydis. Jei man buis mazi, perleisiu, o tavo maze kazkada iki ju priaugs gal lotuliukas.gif o jei ne tada vatos i galus.

As dabar galvoju, kad jei gausiu CK paltuka, man sitie baciukai ziauriia gerai deres su tuo sunkailiu ant kapisono.

Labas rytas mano meiles 4u.gif biggrin.gif

Atsibudau prakaito ispilta kad nesumokejau, o prisizadejau blink.gif Nu galvoju pliurpiu belekike, zadu belekiek o nedarau ka pliurpiu. Zodziu. pasitaisiau ax.gif

vaikas dar parpia thumbup.gif antibu 2 dozes matyt padare reikala geryn. Bet kaip as suprantu tas Ribomunyl vistiek kazkiek veikia. Nes temperaturu jokiu. Net i ta puse. Tai kad paskaudejo ta ausi, da nieko tokio.

Siand nuotaika kazkokia atsirado. thumbup.gif
Atsakyti
JMD nu smagu skaityt kad svieseja vazidas, as vakar luzau pries 22h vyras grizo pries 23 sako tu su Arnu miegi o Vytis po namus laksto tamsoj plancetke nutveres laugh.gif

zodziu mazylis mus sumigde o pats tvarka dare
Atsakyti
Labas rytas, vakar persiunciau du laiskus, negavau jokio atsakymo. Nordstrom lapkricio 10d uzsakyta negavau skaiciu. Gap uzsakyta lapkr 24d irgi skaiciu nera...
Atsakyti
vyras kalbina sia egle imti.. man ji ir maza ir .. nzn dirbtine o gal jau laikas dirbtine spirkti nzn kaip jum ji?
http://pigu.lt/namu_...150m?id=3171197
Papildyta:
wetriuke tai kokio atsakymo norjeote -laukite bus?
laureta rase nespeja sask siusti ir deziu krauti, bus sia savaite daug saskaitu,laukiame.
kad jus zinotumete kiek as gaunu tokiu laisku pradedant nuo pirkimo pries savaite baigiant senesniu... kada bus ar bus kodel ner saskiatos ir t.t.
vidurkis atsiuntimo prekiu iki lauretos 10/14d.d.
dabar buvo daug svenciu leteja viskas.

tad siulau palaukti
Atsakyti
Ingute jei niekas neimes tau to receptekio po darbo imesiu kai busiu prie kompo. Nes jau darbelyje as... JMD ir dare si tortuka... Kaip sunkiai snd keliaus doh.gif
Atsakyti
as rasiu,pagooglinsiu .. maniau turit po ranka
Atsakyti
sveikučiukės smile.gif
- 10 ogogo žiemužė biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 08:37)
Siand nuotaika kazkokia atsirado.  thumbup.gif

thumbup.gif 59.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 09:41)
JMD nu smagu skaityt kad  svieseja vazidas, as vakar luzau  pries 22h vyras grizo pries 23 sako  tu su Arnu miegi o Vytis po namus laksto tamsoj  plancetke nutveres laugh.gif

zodziu  mazylis mus sumigde o pats tvarka dare

maladiec biggrin.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 09:44)
vyras kalbina sia  egle imti.. man ji ir maza ir .. nzn dirbtine o gal jau laikas dirbtine spirkti nzn kaip jum ji?
http://pigu.lt/namu_...150m?id=3171197

Inga, grazi. As irgi svaigau nuo tu tikru egliu. Bet man namu kuopimas kai jos byra, paskui dar kai niolika kartu ja nuvercia mazius su kate besiduodamas, tai nafik. Tik plastmasine. lauke turim ziauriai grazia tikra egle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 08:47)
as rasiu,pagooglinsiu .. maniau turit po ranka

Kompe nuorodele...

Atsinesiau i darba pakiuka kakavos ir torciuko, su maze ragausim kai atsikels :-)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 10:37)

Evameda, mano tokie vaziuoja tik 10 dydis. Jei man buis mazi, perleisiu, o tavo maze kazkada iki ju priaugs gal  lotuliukas.gif o jei ne tada vatos i galus

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisimenu, kad tokius pirkai, tai laukiau kol ateisi i tema biggrin.gif koja vyriausios jau kelis metus praktiskai neauga, sake, kad maziausia klasej. Ji jau trecius metus nesioja timberlandus 6US, bet siemet uzsidejo ir pirstas jau remia truputi, tai galvoju reik 7US ieskoti g.gif
jei gali parasyk, kiek jie tau litais isejo, kad orientuociaus mazdaug ax.gif viena mergaite Timberlandu temoj pardavineja uz 300Lt, tai nezinau ar cia normali kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 10, 09:46)
Ingute jei niekas neimes tau to receptekio po darbo imesiu kai busiu prie kompo. Nes jau darbelyje as... JMD ir dare si tortuka... Kaip sunkiai snd keliaus  doh.gif

va tas torciukas

tik ji reikia sluoksniuoti

http://saldidiena.bl...niu-tortas.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 09:49)
maladiec  biggrin.gif
Inga, grazi. As irgi svaigau nuo tu tikru egliu. Bet man namu kuopimas kai jos byra, paskui dar kai niolika kartu ja nuvercia mazius su kate besiduodamas, tai nafik. Tik plastmasine. lauke turim ziauriai grazia tikra egle  biggrin.gif

jauciu imsiu i pasta pristatys uz 3dienu man tinka.. bijau ir as vel tu spygliu po pakampes ir kilimus doh.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 10, 09:53)
Kompe nuorodele...

Atsinesiau i darba pakiuka kakavos ir torciuko,  su maze ragausim kai atsikels :-)

del kakavos as tai ja carameline taisau sakiau jau i dideli 500l puoda pilu pakiuka, tada uzpildu apie 250/300 vandens verdancio ir pieno nedaug na kad nubaltu.. iseina apie 450 na 400 maziausia skyscio kitaip man per saldu o jei daugiau tada jau per skysta o vaniline man niekaip neitiko blush2.gif
Atsakyti