Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(sauleliux @ 2013 12 10, 13:47)
Neisena man is galvos tie Chanel gardenia, gal kuri pasigailesit ir perleisit tuos is Ingos 4u.gif

Jauciuosi prasikaltusi ax.gif

Paskaiciau aprasyma , tai nezinau , nezinau rolleyes.gif

Neturejus panasiu kvepalu unsure.gif
Atsakyti
72 usd iseina
vinco batai
http://www.lordandta...s/western-boots
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 13:09)
www.chanel.com

megstu su riesutais kartuji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turi megineli bigsmile.gif As ir tik toki megstu tongue.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 13:10)
chanel.com   ir coromandel ir gardenia is ten pirkau ir dar  bel respiro bet pardaviau nemano is vis buvo

O megineli turi 1932? Ar as ne taip supratau kazka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 gruodžio 2013 - 13:13
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 14:12)

bet tai dydziai kokie. mano maziui tik tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 12 10, 14:11)
Jauciuosi prasikaltusi ax.gif

Paskaiciau aprasyma , tai nezinau , nezinau rolleyes.gif

Neturejus panasiu kvepalu unsure.gif

man ji kvepia tyra isgryninta baltu geliu puokste labiau jazminu nei grynos gardenijos..
dabar atomikus puciau jums.. namai pakvipo ir jausmas..jei tik galeciau uzsimerkti - butu vaikyste.. su vaikais uzsikorus i jazminu kruma... sedejimas ir uostymas tu baaaltu gelyciu kvapo - va cia kvapas Gardenia Chanel
labai ne chaneliskas, nenuvalkiotas, isgrynintas, tikras.
man patinka tai kd ju su niekuom kitu nesumaisysi, jokiu te smikalu, pasleptu ataskoniu nera - mano nosimi uodzian gryniausia is visu turetu jazminu puokste

a svisu isskyrus rusiskos odos turejau meginukus, cia sm susisaudziau pas manijakes temoj, bet kai tvarkiau kvepalyna neradau ju, tik kelis lutensus ir hermeso kitu megineliu nera, kur nudaigojau nzn doh.gif cia kai gime vaikas ir sudauze kelis turtus as sukisau viska po lova paskui pernesiau i deze.. paskui meginelius sumeciau i stalciu o dabar nzn kur padejau blush2.gif jei rasiu duosiu zinoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 10 gruodžio 2013 - 13:18
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 13:15)
man ji kvepia   tyra isgryninta baltu geliu puokste  labiau  jazminu nei grynos gardenijos..
dabar atomikus puciau jums.. namai pakvipo  ir jausmas..jei tik galeciau uzsimerkti -  butu vaikyste.. su vaikais  uzsikorus i jazminu kruma...  sedejimas ir   uostymas tu baaaltu gelyciu kvapo -  va cia kvapas Gardenia Chanel
labai ne chaneliskas, nenuvalkiotas, isgrynintas,  tikras.
   man patinka tai kd ju su niekuom kitu nesumaisysi, jokiu te smikalu,  pasleptu  ataskoniu nera -  mano nosimi uodzian gryniausia  is visu turetu  jazminu puokste

Na, dabar jau beprotiskai noriu ju!!!
Poetiska musu Inga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleliux: 10 gruodžio 2013 - 13:19
dabar atomikus puciau jums.. namai pakvipo  ir jausmas..jei tik galeciau uzsimerkti -  butu vaikyste.. su vaikais  uzsikorus i jazminu kruma...  sedejimas ir   uostymas tu baaaltu gelyciu kvapo -  va cia kvapas Gardenia Chanel
labai ne chaneliskas, nenuvalkiotas, isgrynintas,  tikras.
   man patinka tai kd ju su niekuom kitu nesumaisysi, jokiu te smikalu,  pasleptu  ataskoniu nera -  mano nosimi uodzian gryniausia  is visu turetu  jazminu puokste

wub.gif wub.gif Dievinu jazminus... Kai jie zydi-atrodo sedeciau prie to krumo.. Sakiau sau prie namo po miegamojo langais butinai jazmino krumas augs... tas paprastas, senovinis... wub.gif jauciu man patiktu tie kvepalai cool.gif Gal net pasidovanosiu sau kada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 gruodžio 2013 - 13:19
73.79 LAUREN RALPH LAUREN Merino Wool Belted Sweater Dress M http://www.lordandta...d-sweater-dress

AŠ IRGI NORIU GARDENIOS TOS,NEBESIERZINKIT cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 gruodžio 2013 - 13:21
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 15:12)

butu labai grazus, bet man tas duoda ruda derinys be rysio schmoll.gif

Ingau, a galit pazet kaip ten su Wilsonu reikalai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 10, 14:19)
wub.gif  wub.gif Dievinu jazminus... Kai jie zydi-atrodo sedeciau prie to krumo.. Sakiau sau prie namo po miegamojo langais butinai jazmino krumas augs... tas paprastas, senovinis...  wub.gif jauciu man patiktu tie kvepalai cool.gif  Gal net pasidovanosiu sau kada...

pris mano langa auga krumas. pavasari puse iskirtau, nes saule uzstojo braskem lotuliukas.gif
Atsakyti
a svisu isskyrus  rusiskos odos turejau meginukus,  cia sm susisaudziau pas manijakes  temoj, bet    kai tvarkiau kvepalyna neradau ju, tik kelis lutensus ir hermeso  kitu megineliu nera, kur nudaigojau  nzn  doh.gif  cia kai gime vaikas ir sudauze kelis turtus as sukisau  viska po lova paskui pernesiau i  deze..  paskui meginelius sumeciau i stalciu o dabar nzn kur padejau  blush2.gif jei rasiu duosiu zinoti

Man nors lasiuka-susipazinimui su kvapu.. nusipirkciau jei tiktu. bigsmile.gif Raso, kad jazmino kvapas dominuoja... Nes kainuoja nemazai-bijau aklai rizikuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 10, 13:19)
wub.gif  wub.gif Dievinu jasminus... Kai jie zydi-atrodo sedeciau prie to krumo.. Sakiau sau prie namo po miegamojo langais butinai jazmino krumas augs... tas paprastas, senovinis...  wub.gif jauciu man patiktu tie kvepalai cool.gif  Gal net pasidovanosiu sau kada...

Prie mano vaikystes namo augo jazminas, bet jis labai greit nuzydi, pora dienu, o paskui kvapo ir ziedu neber, tik negrazus krumas, todel ir nenoriu jo smile.gif Man geriau, kai jazminas kvepaluos, o ne po langu smile.gif
Atsakyti