Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 11:33)
dar minuso nebuvo,kai suplyšo  doh.gif  cool.gif

crocsai man dar patinka ,kad jokio impregnavimo,jokios priežiūros-nuplovei ir psio;ir aš kalbu apie jų nešiojimą ne pasipuošimui,ne prie klasikinio palto,o į kiemą,mišką,per pliurzą  smile.gif

na man visoms siom veiklos tinka ecco ir dar i darba nukulniuoju su dzinsais liuks, nes su crocsais kazkaip neliabai butu tongue.gif bet kazkaip saltmire esu, nezinau ar crocsuose nesaltu mano kojos g.gif nes va sedziu su bearpaw ir kojos sala lotuliukas.gif nes sildytuvas ijungtas nepadeda lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 09, 11:01)
Isleidau vaika skqudancia sirdim, neramu kai verkia,pergyvenu, vyras vezioja ir pabuna su ja. Eisiu ir as batu rinktis,nes taip ir neissirenku...amazon berots yra -25%?

amazon duoda 25% 4u.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 11:04)
http://www.shoes.com/ - 20% Off Sitewide One Day Sale + Free Shipping

galima parinkti 4u.gif

QUOTE(ausrap @ 2013 12 09, 11:05)
Mergaitės, kaip jums ši suknikė?
http://oldnavy.gap.c...p;pid=939976012
Gal žinot ar didintos jos? smile.gif

as i ja ziurejau bet kazkaip mano akimis brangiai ji kainuoja kaip old navy blush2.gif

o del dydziu jau nzn sesei sakiau imti s gavo kitokias kelias s tai labai jau ant ribos toks jausmas kad atitiko jos dydi ne didintos blush2.gif

evameda man tai nelabai ir tie botai blush2.gif

as gavau si megstuka
http://www.jcrew.com...isFromSale=true

galiu pasakyt sudetis super su kasmyru (15%) labai smagus tik gavau ne s o xs tai pardavineju manau jie didinti pagal tai kad xs apie 88 krutine netempiant...
Atsakyti
Paskaiciau temoj apie mazuosius ligoniukus, tai pasidalisniu savo patirtim. Pernai met maniske daznai sirgdavo, per menesi savaite-dvi i darzeli del ligos neidavom. Galvojau, jei siemet tas pats bus, teks darzo atsisakyti. Bet visa rudeni nebesergam, tfu tfu tfu. Nezinau, ar cia sutapimas, ar mums vitaminai padejo, saziningai ir skaniai naudojom tuos isgirtuosius guminukus su eziuole ir zuvies taukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 12:09)
man gražu visai tokios  drinks_cheers.gif
user posted image

laukiu raudonos, paciai patiko su juodais taskiukais, kol galvojau jau nebera dydzio pardavime doh.gif nes su geltonais man nelimpa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 09, 11:09)
tongue.gif  bet kazkaip saltmire esu,

smagu sutikt tokia pacia thumbup.gif
sakyk ka namie nesioji, bliuzonus ar megztukus kokius. Ka perki? Nes kiek klaust bandziau, ner saltimiriu matyt, neatsako nieks. Nesinori apsituzijus vaiksiot, bet silumos norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 09, 12:10)
Paskaiciau temoj apie mazuosius ligoniukus, tai pasidalisniu savo patirtim. Pernai met maniske daznai sirgdavo, per menesi savaite-dvi i darzeli del ligos neidavom. Galvojau, jei siemet tas pats bus, teks darzo atsisakyti. Bet visa rudeni nebesergam, tfu tfu tfu. Nezinau, ar cia sutapimas, ar mums vitaminai padejo, saziningai ir skaniai naudojom tuos isgirtuosius guminukus su eziuole ir zuvies taukus smile.gif

ir mes panasiai, net as kartais tuos guminukus pavartoju smile.gif dabar irgi noriu zuvu taukus pirkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 09, 12:13)
smagu sutikt tokia pacia  thumbup.gif
sakyk ka namie nesioji, bliuzonus ar megztukus kokius. Ka perki? Nes kiek klaust bandziau, ner saltimiriu matyt, neatsako nieks. Nesinori apsituzijus vaiksiot, bet silumos norisi smile.gif

namuose ON flisiukus tampau ir kokius leginsiukus ar sportines kelnytes smile.gif plius vilnonines kojines ant koju smile.gif nors ir grindys pas mus pasiltintos, bet be kojiniu nei per kur lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 09, 10:13)

As namie timpes ir megztuka arba maikiuka, bet emu arba ugg sliopkes...nes kitaip man vis kojom salta, ir su kojinem,kaip pensininke vis miegu lotuliukas.gif vyras juokiasi,kad kaip bobute lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 09, 10:13)

o iš sieros nežiūrėjai visokių merino/šilko apatinių ir viršutinių drabužių ,tikrai geri šilti ir ploni;galima ir storų prisirengt,bet tie po apačia manau faini wub.gif dukrai vyresnei esu pirkus pasivilkimui palaidinių,kelnių wub.gif
Atsakyti
na nzn as nesusylu niekaip, visada bunu su siltom koinem,tapkem su vaikailiu,tympom, golfu ir megstiniu biggrin.gif namie +19/20
bet man salta laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 09, 11:15)
ir mes panasiai, net as kartais tuos guminukus pavartoju smile.gif dabar irgi noriu zuvu taukus pirkti smile.gif
Papildyta:
namuose ON flisiukus tampau ir kokius leginsiukus ar sportines kelnytes smile.gif plius vilnonines kojines ant koju smile.gif nors ir grindys pas mus pasiltintos, bet be kojiniu nei per kur  lotuliukas.gif  doh.gif

silti tie flisiukai? As vis dairausi sierroj virsaus. Bet nezinau ku imt.. Ir vel salu biggrin.gif paskutinis naminis bliuzonas pareina, nebeuzsisega uztrauktukas biggrin.gif varguole visai jau smile.gif
Kojom tai pasirupinus jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 11:09)
man gražu visai tokios  drinks_cheers.gif
user posted image

grazi rauduona ,bet sudietis polkos (su burbulais geresne )
aplamai tiek sukniu geru yra ..pvz VENUS wub.gif ,nu bet prikisa poliesterio ,akrylo kruva ...ir kaip nesiuot kai susiburbuliuoja staigiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 11:59)
negaila būtų,jei miške pradurtum,kokį grumstą spardant nusibraižytų ir pan  g.gif
taigi jiems dar ir priežiūros reiks-ypač tam aului;hunteriams ir tai turėjau rinkinį priežiūros,kad blizgėtų  doh.gif

kad nelabai as po tuos miskus vaikstineju smile.gif tik niekada negalvojau, kad botams tiek prieziuros reiketu ax.gif ir ant ko ten jau reiktu uzlipti, kad pradurti juos g.gif nejaugi zinomu firmu tokia prasta kokybe g.gif
Atsakyti