Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 12 11, 16:46)
Inga, o sitiems greitbaciams yra papikdoma 25% nuolaida?
yra taxai, shipas?

vis mums begimo bateliu  negana doh.gif
http://www.amazon.co...g/dp/B00AKB80JM

Eglute- pasirink dydį ir jeigu pardavėjas amazon, tada bus 25% wink.gif
Atsakyti
eglut jau parase blunte jei amazon po apacia dydi isrinkus-bus
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 15:52)
eglut jau parase blunte jei amazon po apacia dydi isrinkus-bus

aciukas 4u.gif
o kaip del taxu ? shipas kaip supratau nemokamas
konkreciai 10 dydzio reikia tik dar spalva renkasi
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kam Galliano groziu http://www.modnique..../KCsuapSp04XEUS
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 11, 17:35)
Lucky 2, iš kur tokį dailų vyrioką su gvozzdiku avatare gavai? Gal tavo meilė? wub.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Tam tikras prasme taip, gaila nepasiekiama, myliu iki negaliu sita aktoriuksti (Ryan Gosling) wub.gif wub.gif
Cia kadras is filmo Lars and the real girl, kas nemate rekomenduoju butinai mirksiukas.gif Kaip ir visus kitus filmus su juo wub.gif kaip noreciau but nemacius ju po 10 kartu jau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky_2: 11 gruodžio 2013 - 16:04
grįžau blynų prisišveitusi komplimentų susirinkt flirt.gif biggrin.gif
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 11, 14:21)
jei atvirai, tai man atrodo, kad jos diedas ir sunys ziauriai kietai po padu pakisti  lotuliukas.gif

neeee lotuliukas.gif neklauso nei diedas,nei šunys , nu dar taksytė paklauso retsykiais lotuliukas.gif
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 14:22)
o man neatrodo rapoja tokia griezta. man jinai atvirksciai - bajeriste  thumbup.gif  lotuliukas.gif

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif biggrin.gif
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 11, 14:27)
nesinervyk 4u.gif rapoja taves po padu nepakis - nepasieks biggrin.gif Nors gerai isiziurejus, tai jauciu gali pabandyt lotuliukas.gif

laugh.gif

QUOTE(špingaletka @ 2013 12 11, 14:28)
Darbe per pitiminutką kavos pasidariau, galvoju lendu į SM, pažiūrėsiu ką vėl panos perka, o čia visos tik grožio paslaptim ir foto dalinasi  lotuliukas.gif   Rapoja, joo, lupdažiukas tai labai geras, thumbup.gif  spalvytė kaip tau tinka  bigsmile.gif JMD, tai man nuotraukose motera su didžiuuuuue paslaptim, na vienur kaip laputė, kitur tokia vėjavaikiška.  smile.gif

mirksiukas.gif biggrin.gif
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 14:49)
gal kur Sorel gera kaina uzmatei?

schmoll.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 14:52)

man pirmi labiau patinka,nes soreliškesni biggrin.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 14:58)
rapojuko tas raudonas  ir mane domina lupdazis,  jeginis -rapojuk greiciau kepk blynus blush-anim-cl.gif jis ilgai laikosi?

Iškepta,pavalgyta.Dar liko-prašom kas norit ant blynų essen.gif Mėgstu aš juos,galėčiau kasdien valgyt rolleyes.gif
LŪPDAŽIS - Givenchy 305 ,pirktas pas mus,nes buvo užsireikėję čia ir dabar biggrin.gif Laiko nelabai kaip - jei nieko nedarai,ty nėra jokio kontakto su lūpomis-laiko ,bet šiaip tai greit nusivalo,naudoju su pieštuku,tai dar dar rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.victorias...talogueType=OLS man sitas nieko, kaip su dydziais, jei 90-72-91 , kokio dydzio reiketu S ar XS ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 15:06)
Na JMD grozis ! Ji tik pribedniaetsia , vis save isstato kazkokia Boba dizel  biggrin.gif

tikrai drinks_cheers.gif
man JMD labai moteriška,švelni ,atrodo nei keiksmažodžio neišgirsi,nei kokio grūbesnio žodžio nepasakys flirt.gif
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 15:25)
kokia lieva makeidzo kopija
http://www.modnique....ze/seeac/gseeac

kaip prilipo tas žodis ''makeidžas'' doh.gif lotuliukas.gif aha drinks_cheers.gif schmoll.gif
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 11, 15:25)
Ropoja, tai tikrai labai grazi moteris ir matosi, kad sportinasi

po tokių gražių žodžių kaip reikia susiimt kirtus blynus ir čokoliadus doh.gif unsure.gif ............
Papildyta:
O Kipitun atėjo bigsmile.gif Sexy tokia nai nai wub.gif
Papildyta:
VS koduko nėra jokio ?Gal nemačiau blush2.gif
Atsakyti
Nus ir aš pagaliau prisidaviau. Mano fotkė jau albumėlyje.
Jaz, mergos, kaip ir rašėt čia. Lyg veidrodyje viską matau, bet nuotraukoje žyyymiai baisiau doh.gif
Atsakyti
prisnekejot doh.gif o as sonauliuku prisivalgiau skaniai troskintu ax.gif tongue.gif

niekad negirdejus tokio aktoriaus ax.gif bet paziuresiu ta filma online interetu ax.gif
siaip mano mylimiausias aktorius Patrick Swayze, o filmai ,,Purvini sokiai ir vaiduoklis -gaila kai mirsta talentai ...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti