QUOTE(mama_x2 @ 2013 12 15, 17:31)
QUOTE(hererra @ 2013 12 15, 17:24)
QUOTE(campa @ 2013 12 15, 15:54)
Mazisusiam dar 2 ner, didzisusiam 5,5
mano mazis irgi rankinukas, bet patodauni pilva, sakau popa, negaliu krlt i viskas, pazirzia ir praeina
migdau tiesiog guledama salia, kazkaip nei vieno nepratinom nei ciuciuot nei supt nei ant ranku migdyt, tai migdymas man paciai poilsis
Man sake2 menesius nieko nekelt, skausma priimt kaip zenkla kad reik sustot. Ranku i virsu berods irgi 2 men nekelt, galima iki peciu ir tai letai ir atsargiai. O visa kita klausiu dar, nes nesu tikra ka ir ksip, kiek ilgai galima daryt
Man sake2 menesius nieko nekelt, skausma priimt kaip zenkla kad reik sustot. Ranku i virsu berods irgi 2 men nekelt, galima iki peciu ir tai letai ir atsargiai. O visa kita klausiu dar, nes nesu tikra ka ir ksip, kiek ilgai galima daryt
Cia visos tokius maziukus kleckiukus turite
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 12 15, 19:13)
Hererra trubut per sventes gales jau normaliai sventinio gerimo paragauti ir pasokti
Tau, Saulyte, truputi dar teks turbut susilaikyti
QUOTE(virginp @ 2013 12 15, 19:29)
Cia visos tokius maziukus kleckiukus turite
Mano jau dickiai, vienas 16m, kitas 9m
As tikrai siuo klausimu po op. problemu neturesiu
Na nebet su maisto gaminimu 
Papildyta:
Hererra trubut per sventes gales jau normaliai sventinio gerimo paragauti ir pasokti
Gal tu geriau vyrui pasakyk, kad jis tave priziuretu labiau

Papildyta:
Virginp mudvi siame mergyciy burelyje kaip kokios veteranes, mano vaikiukams yra vyresnei 17 bus, o mazesnei 7. Taip ir as pagalvojau, aciu dievui, nieko kilnoti ar migdyti nereikes.... Taciau man man mazike reikes i mokykla vezioti, tai nezinau kaip cia bus... Virginp mysu vaiku amzius taip pat skaitau vienu is panasumu
QUOTE(color77 @ 2013 12 15, 19:41)
Virginp mudvi siame mergyciy burelyje kaip kokios veteranes, mano vaikiukams yra vyresnei 17 bus, o mazesnei 7. Taip ir as pagalvojau, aciu dievui, nieko kilnoti ar migdyti nereikes.... Taciau man man mazike reikes i mokykla vezioti, tai nezinau kaip cia bus... Virginp mysu vaiku amzius taip pat skaitau vienu is panasumu

Bus normaliai
QUOTE(color77 @ 2013 12 15, 19:41)

Nu geras
Daugiau nepamenu
QUOTE(hererra @ 2013 12 15, 19:58)
Bus normaliai
Aš saviškes į daržely vežiau 5-tą dieną po OP ir kasdien po 2 kartus - nuvežt, parvežt - tekdavo. Vairuot visai dzin, tik sakau, įsikabarot į mašiną ir iš jos tai buvo biškį sudėtingai. Nu, bet lėtesniais apsukimais, mažais žingsniukais viskas įmanoma 
Hererra, su tavim tai viskas aisku. Jei tau butu kas leide, tai tu butu ir pirma diena po op. kurnors islekusi
QUOTE(virginp @ 2013 12 15, 21:37)
Hererra, su tavim tai viskas aisku. Jei tau butu kas leide, tai tu butu ir pirma diena po op. kurnors islekusi

Viskas čia normaliai, kai ne tik smegenyse, bet ir kūne jau esi gražesnė, tai ir tie skausmeliai ar kokie nemalonūs pojūčiai vieni niekai atrodo
QUOTE(hererra @ 2013 12 15, 21:54)
Viskas čia normaliai, kai ne tik smegenyse, bet ir kūne jau esi gražesnė, tai ir tie skausmeliai ar kokie nemalonūs pojūčiai vieni niekai atrodo
Tai ten kateteris, kad slapintis galetum neinant i tualeta? Man tai baisiausias klausimas, nes as tokia "myzne" esu, nuo puodelio kavos galiu oenkis kart eiti
QUOTE(hererra @ 2013 12 15, 20:54)
man tik porą mėn keistai su šlapimo pūsle buvo - nejaučiau aš jos. kad reik į tūliką suprasdavau iš išsipūtusio pilvo...
šaunuolė aš beveik su savo mityba... nebelesu visko iš eilės... atsilaikiau tvarkingai mėnesiuką, nusimečiau 5 cm nuo šikės, dar 5 liko ir būsiu sau graži
QUOTE(mama_x2 @ 2013 12 15, 22:19)
man tik porą mėn keistai su šlapimo pūsle buvo - nejaučiau aš jos. kad reik į tūliką suprasdavau iš išsipūtusio pilvo...
šaunuolė aš beveik su savo mityba... nebelesu visko iš eilės... atsilaikiau tvarkingai mėnesiuką, nusimečiau 5 cm nuo šikės, dar 5 liko ir būsiu sau graži
Mama_x2, o tu gedi, gal 5cm nuo sikniuko?
QUOTE(virginp @ 2013 12 15, 23:01)
Tai ten kateteris, kad slapintis galetum neinant i tualeta? Man tai baisiausias klausimas, nes as tokia "myzne" esu, nuo puodelio kavos galiu oenkis kart eiti
O kaip yra jei rimciau uzsimanai, taigi valgyt vistiek valgai kazkiek? Gal nekoks klausimas, bet atrodo aktalus 
Labai geras klausimas
Campa, o vyras jau I darbus isleke? Tu man dar pasakyk blondinei