Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mentas @ 2013 12 16, 13:21)
virginp na po spirales isidejimo tai nepasakyciau kad apetita labai didejo,bet siaip kitokiu pokyciu atsirado,na ir svoris kapset pradejo po biskiuka....

herrera gal tu ir teisi,bet jei as tureciau kazka mazint tai tureciau matyt gert tik vandieni ir palikti 2vnt morku i diena  lotuliukas.gif  o tokiais tempai kokiais vyksta gyvenimas tai nussibaigciau...dabar iskylo lausimas ar nevertetu nauduot antidepresantu,o tai 100% svorio padidejimas,ir ne siaip pora kg.

Kokios tavo proporcijos? Gal truputi perdedi? Gal nera taip blogai, kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 16, 13:21)
virginp na po spirales isidejimo tai nepasakyciau kad apetita labai didejo,bet siaip kitokiu pokyciu atsirado,na ir svoris kapset pradejo po biskiuka....

herrera gal tu ir teisi,bet jei as tureciau kazka mazint tai tureciau matyt gert tik vandieni ir palikti 2vnt morku i diena  lotuliukas.gif  o tokiais tempai kokiais vyksta gyvenimas tai nussibaigciau...dabar iskylo lausimas ar nevertetu nauduot antidepresantu,o tai 100% svorio padidejimas,ir ne siaip pora kg.

Mentas, svorio didėjimo "iš niekur" nebūna. Nebent tai yra cukrinis diabetas, skydliaukės ligos ar dar kokie nors genetiniai nukrypimai. Patikėk, pažinojau žmonių, kurie ale storėdavo "nuo vandens", o kaip paaiškėjo, tiksliau, kai pradėjo aiškintis, ką ir kiek deda į burną, suprato, jog vistik kaltas yra per didelis nereikalingų kalorijų kiekis. Nenoriu pamokslauti, nes tikrai daug teorijos pasiskaityti gali internete, tiesiog jei jau sakai, kad antidepresantų reikia, tai gal pirma va šitas problemas susitvarkyk, pamilk pagaliau save ir gyvenimą, kurį gyveni, ir pamatysi, kaip viskas susitvarkys... Kiek tave žinau, tai nepamenu nei vieno posto, kuriame tu būtum nors kiek nors laiminga unsure.gif Nenuvertink savęs, nes niekas kitas apart tavęs pačios nepadarys tavęs laiminga... o gyventi gyvenimą ir visąlaik tikėtis "ko nors geresnio" ar "geresnių laikų", ar kad "kas nors kitas pagerins situaciją" neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Mentai,depresantai tikrai nepadės,dar daugiau valgyt nuo jų norėsis.Jeigu normliai valgat auga svoris,reik pas dietologą šiaušt,sportuot,nes yra sutrikus medžiagų apykaita.Nes čia nejuokas,kuo daugiau priaugs,tuo sunkiau atsikratyt bus.Aš tai dabar pradėjau domėtis apie randus mažinančias priemones,nes įtariu jis erzins mane labai.Tai žiūriu yra visokių silikoninių klijuojamų pleistrų,kurios reik keist kas kelias dienas,tipo su jais ir maudytis galima.Gal kažkas atsiliepimų turit?
Atsakyti
virginp nera labai baisiai,jei taip butu iki op,nebutu taip liudna.Iki op buvau kaip nescia,babar nestumas dingo apatineje dalyje kur paalina visa odos pertekliu bet liko po krutine iki bambos.... ryte situacija buna tik siaip sau,net jei isgeriu stikline vanden-tada jau viskas isvirsta lauk.... vissda sveriau 50 kg,po dvyniu 60kg,dabar 80,todel kazkaip mano galva sunkiai priima mano nauja isvaizda ax.gif bet siaip kiek zinau zmoniu kas daresi op visos beveik patenkintos.Aisku gal cia galvos problema,bet k kai paziurejo jam irgi nepatiko,bet maksimu ka patare tai nauduot treniruokli( ta su impulsasis elektriniais,bet kolkas rezultatas nulinis...
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2013 12 16, 13:37)
Sveikos merginos.Mentai,depresantai tikrai nepadės,dar daugiau valgyt nuo jų norėsis.Jeigu normliai valgat auga svoris,reik pas dietologą šiaušt,sportuot,nes yra sutrikus medžiagų apykaita.Nes čia nejuokas,kuo daugiau priaugs,tuo sunkiau atsikratyt bus.Aš tai dabar pradėjau domėtis apie randus mažinančias priemones,nes įtariu jis erzins mane labai.Tai žiūriu yra visokių silikoninių klijuojamų pleistrų,kurios reik keist kas kelias dienas,tipo su jais ir maudytis galima.Gal kažkas atsiliepimų turit?

Aš nusipirkau silikoninį tepaliuką. Deja, dar netepiau, nes dar šašiukų yra, palauksiu, kol visiškai nukris. O šiaip tai matysiu, kaip pilvas atrodo vasarą ir labai galvoju apie tatoo ant viso rando bigsmile.gif Bet čia tik mintis kolkas, kurios nežino vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
hererra,dabar jau vyras įtariu atsižiūrėt negali,tai su tatoo išvarysi tu jį iš proto lotuliukas.gif ,pradės bijot,kad kiti nenuviliotų mirksiukas.gif tokios gražuolės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 16, 13:37)
virginp nera labai baisiai,jei taip butu iki op,nebutu taip liudna.Iki op buvau kaip nescia,babar nestumas dingo apatineje dalyje kur paalina visa odos pertekliu bet liko po krutine iki bambos.... ryte situacija buna tik siaip sau,net jei isgeriu stikline vanden-tada jau  viskas isvirsta lauk....  vissda sveriau 50 kg,po dvyniu 60kg,dabar 80,todel kazkaip mano galva sunkiai priima mano nauja isvaizda  ax.gif  bet siaip kiek zinau zmoniu kas daresi op visos beveik patenkintos.Aisku gal cia galvos problema,bet k kai paziurejo jam irgi nepatiko,bet maksimu ka patare tai nauduot treniruokli( ta su impulsasis elektriniais,bet kolkas rezultatas nulinis...

O koks tas aparatas su impulsais? Jis patare kur toki ir kokios kokybes isigyti? Ka jis tiksliau daro?
Atsakyti
Įmetu,gal kuriai prireiks,galvoju nusipirkt vieną ax.gif

http://www.labainori...poveikis/23304/

Turiu aš tą aparatą, jų turbūt įvairių būna,pas mane klijuojasi elektrodai,jis jau toks pusiau profesionalus,tiek traumoms gydyt yra programos,raumenų aptirpimui,celiulitui.Iš užsinenio parsisiunčiau,bet neatrandu laiko pakolkas su juo bovytis.Gal kada prisiversiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beieškanti: 16 gruodžio 2013 - 12:50
QUOTE(hererra @ 2013 12 16, 13:40)
Aš nusipirkau silikoninį tepaliuką. Deja, dar netepiau, nes dar šašiukų yra, palauksiu, kol visiškai nukris. O šiaip tai matysiu, kaip pilvas atrodo vasarą ir labai galvoju apie tatoo ant viso rando bigsmile.gif Bet čia tik mintis kolkas, kurios nežino vyras lotuliukas.gif

Vyrui ir nesakyk smile.gif , gal nepastebes kai tatoo pasidarysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As klausiau M. per konsultacija del rando naikinimo lazeriu, tai sake, kad nieko nepavyks ir tikrai jo neisnaikinsi. Sake geriausia tepti tepaliukais, pasake du pavadinimus, bet ju neatsimenu dabar jau doh.gif . Reiks paklausti po op. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2013 12 16, 12:37)

As snekejau su M apie rando salinima, sake tikrai niekas jo visiskai nepanaikins, net lazeris ji gali tik nuslifuoti, bet tikrai nepanaikins. O ir procedura be proto brangi, kiek domejausi apie 200 lt 1 cm kaina, o kartais reikia procedura pakartoti. Tie silikoniniai pleistrai neblogi, juos vietoj kremuko galima naudoti. As kaip tik norejau placiau apie juos pasneket su M. Turesiu ziniu, pranesiu. smile.gif
Atsakyti
beieškanti antidepresantu reikia tikrai ne del svorio.... del kitu gyvenimo linksmybiu....

herrera apie tai ir kalbu kad kazkas negerai su hormonais (skydliauke kaip ir tvarkoje,bet daug simptomu CD,nors giukoze visada kaip ir patenka i normas),sutinku kad pozitivo mano postose mazai,bet kazkaip iki sio negaliu usitaikyt su vaiku neigalumu ir ismokti dziaugtis kitokiais dalykais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2013 12 16, 13:46)
Įmetu,gal kuriai prireiks,galvoju nusipirkt vieną  ax.gif

http://www.labainori...poveikis/23304/

Turiu aš tą aparatą, jų turbūt įvairių būna,pas mane klijuojasi elektrodai,jis jau toks pusiau profesionalus,tiek traumoms gydyt yra programos,raumenų aptirpimui,celiulitui.Iš užsinenio parsisiunčiau,bet neatrandu laiko pakolkas su juo bovytis.Gal kada prisiversiu  mirksiukas.gif

Aciukas uz nuoroda 4u.gif Jau pasiemiau 2vnt, vistiek prireiks, be to skaiciau apie si aliejuka, atsiliepimai geri. thumbup.gif
Atsakyti