Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos merginos 4u.gif
Nu ka jau greit nauju grazuoliu turesim. Isivaizduoju kaip nekantru bigsmile.gif

QUOTE(Agne T. @ 2014 01 09, 14:39)
Laba  4u.gif

Vis dazniau paskaitau Jusu pasnekesius ir vis noriu parasyti, pasiteirauti bet...
pati protiskai suvokiu, kad man reikia pasikeisti, bet vis atideliodavau/bijau "kazko"  unsure.gif

tad nauji metai ir turi buti nauji pokyciai, pagaliau ryzausi uzsirasyti konsultacijai  cool.gif

Labas Agne 4u.gif

Sveika prisijungus i besigrazinanciu gretas thumbup.gif Tikrai nieko nelauk ir drasiai tvarkykis drinks_cheers.gif Pamatysi kaip dziaugsies siuo sprendimu.

Mane kai vasara operavo tai korseta uzmesdavau balkone ant dziovykles ir staigiai isdziudavo thumbup.gif Nors pakaitinis irgi butu buves gerai nes be korseto as net kvepuot bijodavau biggrin.gif

Bajoraite aisku skambink daktariukui pasikonsultuot. Man atrodo irgi kontraceptikai geriausia iseitis. Man tai gerai nebuvo nors tos problemos nes spirale turiu tai nereikejo nieko derint siuo klausimu. Nes kai pamenu kokios mmm budavo iki nestumo tai vargelis butu buves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 01 09, 15:13)
Merginos Help!!! blink.gif

Nu blyn taip gerai susiplanavau viska, bet nenumaciau vieno dalykelio - MENESINIU!!!. Susiplanavau op vasario 14 d, o man kaip tik tada prasideda menesines  doh.gif . ***** nebezinau ka daryt, gal pabandyt si menesi pradet gert kontraceptikus, kad paskui nukelt galeciau, ar kaip cia pasielgt, nu siaubas  verysad.gif Buna dar taip kad diena veliau ar diena anksciau prasideda. Pasimeciau totaliai... verysad.gif

Bajoraite tau rinktis smile.gif taciau turbut arba gerciau kontraceptikus ir butu visiems ramybe, arba skambinciaus gydytojui, kuris ir nusprestu viska galutinai, t.y. kas, kaip ir kada. As turbut gerciau kontraceptikus ir ramiai eiciau operuotis 4u.gif smile.gif
Papildyta:
Virginp, kita penktadieni tokiu laiku uch kaip kinkutes drebinsim lotuliukas.gif ax.gif liko 7 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2014 01 09, 21:01)
Bajoraite,
nestresuok, nieko nenukelinek ir jei negeri kontraceptiku - negerk. Isoperuos ir taip. Man lygiai ta pati situacija buvo, tik as negalejau labai kilnoti savo datos. Padare operacija per menesines. Gydytojas minejo, kad jokios mediciniskai irodyto pagrindo, kad negalima daryti tuo metu operaciju nera. Tiesiog ispek savo gydytoja ir anesteziologe apie tai. mane isoperavo ir viskas buvo oki wink.gif

Aga man tulzi irgi ispjove, kai sirgau mm ir nieko tokio viskas gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 10, 09:14)
Bajoraite tau rinktis smile.gif taciau turbut arba gerciau kontraceptikus ir butu visiems ramybe, arba skambinciaus gydytojui, kuris ir nusprestu viska galutinai, t.y. kas, kaip ir kada. As turbut gerciau kontraceptikus ir ramiai eiciau operuotis 4u.gif  smile.gif
Papildyta:
Virginp, kita penktadieni tokiu laiku uch kaip kinkutes drebinsim lotuliukas.gif  ax.gif liko 7 dienos 4u.gif

Aha liko 7d. thumbup.gif Kinkos dreba jau dabar, o kas bus kita penktadieni 8.00val, bijau ir pagalvot blush2.gif doh.gif
As siandien priduodu Klaipedoj tyrimukus, atsakymas bus pirmadieni po pietu. Uch kaip tikiuosi, kad viskas bus gerai doh.gif
Atsakyti
mergytes, kurios jau po visko 4u.gif vykstant op. diena i klinika ka pasiimti su savimi? kaip suprantu nieko nereikia, isskyrus kosmetine si iv. priemonem g.gif ar operacijos diena negalima akiu nei su tusu pasidazyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 10, 13:33)
mergytes, kurios jau po visko 4u.gif vykstant op. diena i klinika ka pasiimti su savimi? kaip suprantu nieko nereikia, isskyrus kosmetine si iv. priemonem g.gif ar operacijos diena negalima akiu nei su tusu pasidazyti? ax.gif

Man atrodo ryta iki operacijos mintys bus ne iki akiu dazymo biggrin.gif

As is vis nieko nesiemiau tik telefona plancete ir pinigine smile.gif Tas kas i rankinuka tilpo biggrin.gif

svarbu palikit visus papuosalus ir laikrodzius namie, kad nebutu kaip man... matyt ligoninej palikau savo gess laikroduka bet pasigedau gerokai veliau... galvojau kad namie nusiemiau bet viska isverciau ir neradau vadinas ten kazkur palikau doh.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz patarimus, vis tik streso istikta siryt nulekiau pas gine privaciai. Israse kontraceptikus, geriu nuo siandien, paskui vasario pirmom dienom prasergu ir ramybe thumbup.gif . Beje nezinojau, kad geriant kontraceptikus, pries bet kokia operacija rekomenduojama juos nutraukti, nes tirstina krauja. Paciu laiku atsiminiau as tas menesines ir va susitvarkysiu su situo reikalu thumbup.gif

Beje Color77, nepamirsk dregnu serveteliu mirksiukas.gif , o siaip visko ten yra daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 01 10, 13:52)
Aciu mergytes uz patarimus, vis tik streso istikta siryt nulekiau pas gine privaciai. Israse kontraceptikus, geriu nuo siandien, paskui vasario pirmom dienom prasergu ir ramybe  thumbup.gif . Beje nezinojau, kad geriant kontraceptikus, pries bet kokia operacija rekomenduojama juos nutraukti, nes tirstina krauja. Paciu laiku atsiminiau as tas menesines ir va susitvarkysiu su situo reikalu  thumbup.gif

Beje Color77, nepamirsk dregnu serveteliu  mirksiukas.gif , o siaip visko ten yra daugiau.

o gyd neminejo kiek laiko iki operacijos reikia nutraukti kontraceptikus? Siaip nezinodama, bet si menesi as ju ir negeriu vien del artejancios operacijos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Noriu pasiteirauti išmanačių - kiek pagal jūsų gyd. rekomendacijas turėtų praeiti laiko po CP pilvo plastikai pradėti? Kai kur radau info, kad 6 mėn. užtenka, kitur rašo, jog tik po 1 metų.. Gal kas susidūrėte?
Beje, randai po operacijos gražiai užgyja ar vis tik tokie baisuokliai (nuo šono iki šono) lieka kaip fotkėse internete? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 10, 14:18)
o gyd neminejo kiek laiko iki operacijos reikia nutraukti kontraceptikus? Siaip nezinodama, bet si menesi as ju ir negeriu vien del artejancios operacijos smile.gif

Istrauka is lapo, kuri gavau klinikoj:
- pries operacija maziausiai 2sav. negerkite krauja skystinanciu vaistu (aspirino ir kt.). Jei vartojate kontraceptines tabletes, nutraukite ju gerimo kursa likus 2savaitem iki numatytos operacijos datos.
Gerai, kad as su Mirena thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Norėčiau paklausti- ar yra kas operuosis vasario 14 d. Grožio klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 01 10, 17:30)
Sveikos merginos smile.gif Norėčiau paklausti- ar yra kas operuosis sausio 14 d. Grožio klinikoje?

suklydau- matyt nervinuos, norėjau paklausti -sausio 14 d, t.y. ateinantį antradienį?
Atsakyti