Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(zuzii @ 2014 01 13, 22:47)
Pasismalsausiu - ar jums visur vienodu storiu randukai gyja?  Man pilvi apacia labai plonas jis ir dailus,  o vat kuo auksciau link klubinkaulio jis pradeda kiek isplatet g.gif
ar yra dar kam nors taip?  Rpies korekcija man buvo atvirksciai....

Zuzzi, man taip pat sugijo randas, pilvo apacioj plonas ir vos matosi, o sonai paplateje. Manau, cia nuo odos trukumo taip sugijo. Pvz man jau is karto po op buvo nesveikas tempimas apie kirksnis ir prie klubakaulio, desinej pusej net melyna kazkiek buvo. Tai desine puse siek tiek platesne ir liko nei kaire. Kazin, ar daug yra tokiu, kur visas randas butu lygutelis plonytis g.gif Tempimas tai nevienodas buna skirtingose vietose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 14 sausio 2014 - 16:32
QUOTE(EXTRAA @ 2014 01 14, 19:32)
Zuzzi, man taip pat sugijo randas, pilvo apacioj plonas ir vos matosi, o sonai  paplateje. Manau, cia nuo odos trukumo taip sugijo. Pvz man jau is karto po op buvo nesveikas tempimas apie kirksnis ir prie klubakaulio, desinej pusej net melyna kazkiek buvo. Tai desine puse siek tiek platesne ir liko nei kaire. Kazin, ar daug yra tokiu, kur visas randas butu lygutelis plonytis g.gif Tempimas tai nevienodas buna skirtingose vietose.

Va, va- kur temoimas didziausias buvo ir man... na, bet ar nepasisaipymas -kas tiketina bus matoma, tis vietos ir plateja lotuliukas.gif man dar siulai sugalvojo islyst paciuose sonu virsuose doh.gif visa geri sugadino doh.gif
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 01 14, 01:09)
Zuzii, tai kad tu pati kudute kaip smilgele  4u.gif  Tau manau ner ko nervuotis del 10kg  smile.gif  Ant taves ir 20 pridejus nelabai matytusi  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Jezau, penkis kartys si posta skaiciau - na niekaip negalejau patiket, kad cia apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Aciu virginip, aciu

Tik kad ta smilgele, tai visas rastas ir svoriu tave lenkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 01 14, 20:16)
Va,  va- kur temoimas didziausias buvo ir man...  na,  bet ar nepasisaipymas  -kas tiketina bus matoma,  tis vietos ir plateja lotuliukas.gif  man dar siulai sugalvojo islyst paciuose sonu virsuose doh.gif  visa geri sugadino doh.gif
Papildyta:
Jezau,  penkis kartys si posta skaiciau - na niekaip negalejau patiket,  kad cia apie mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Aciu virginip,  aciu

Tik kad ta smilgele,  tai visas rastas ir svoriu tave lenkia lotuliukas.gif

As lyginau pagal foto albumelyje, tai man tikrai atrodai smilgele mirksiukas.gif
O svoris tai zinai dar ne viskas, svarbu ugi tureti ax.gif
Kokio ugio esi?
O kaip tie siulai po tiek laiko landzioja? Apsvieskite merginos g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kaip supratau visos, ar bent dauguma vaizuoja i Kauna operuotis.. ir kazkodel, bent jau perskaicius nuo galo nemazai puslapiu gydytoju pavardes koduojamos g.gif
Ar Vilniuje niekas nedaro gerai siu operaciju? blush2.gif
turiu isvarza bambos, ir trukusi baltoji raumenu juosta, noriu susitvarkyti visa vaizdeli, kuris man nepatinka vienos operacijos metu..
ar yra kas daresi taip?
atsiprasau, jei nedaskaiciau iki sios patirties pasakojimu, jei kas rasete.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 14, 22:18)
Labas vakaras,

Kaip supratau visos, ar bent dauguma vaizuoja i Kauna operuotis.. ir kazkodel, bent jau perskaicius nuo galo nemazai puslapiu gydytoju pavardes koduojamos  g.gif
Ar Vilniuje niekas nedaro gerai siu operaciju?  blush2.gif
turiu isvarza bambos, ir trukusi baltoji raumenu juosta, noriu susitvarkyti visa vaizdeli, kuris man nepatinka vienos operacijos metu..
ar yra kas daresi taip?
atsiprasau, jei nedaskaiciau iki sios patirties pasakojimu, jei kas rasete..  blush2.gif

sveika,

Pavardes ne koduojamos tiesiog rasom pirma pavardes raide smile.gif
Vilniuje dazniausiai brangiau bet ne geriau.

O del pilvo tai viska sutvarkys vienu kartu. Cia daug kas prie pilvo dar ir krutine tvarkes vienos operacijos metu.

Praktiskai visom siuna ta balta linija, man asmeniskai buvo isvarza virs bambos tai irgi sutvarke. Jei reiks ir jei noresit tai ir pasiurbs ir patemps smile.gif

Viskas priklauso nuo noru ir finansu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 01 14, 21:34)
sveika,

Pavardes ne koduojamos tiesiog rasom pirma pavardes raide smile.gif
Vilniuje dazniausiai brangiau bet ne geriau.

O del pilvo tai viska sutvarkys vienu kartu. Cia daug kas prie pilvo dar ir krutine tvarkes vienos operacijos metu.

Praktiskai visom siuna ta balta linija, man asmeniskai buvo isvarza virs bambos tai irgi sutvarke. Jei reiks ir jei noresit tai ir pasiurbs ir patemps smile.gif

Viskas priklauso nuo noru ir finansu  biggrin.gif

o kur vis tik manote geriausiai kreiptis? i ka? kokios mazdaug kainos Kaune? g.gif
ir jei siuna balta linija, ar nebuna tada rando per visa pilva? g.gif
Atsakyti
Beilli, kaip tu laikaisi? Kaip savijauta? Sekmes tau sveikstant smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 14, 10:21)
Beili jau turbut miega grozio miegelio  thumbup.gif . Sekmes jai ir lauksime ziniu kaip sekesi  4u.gif  mirksiukas.gif

Tikrai aš jau laiminga, jaučiuosi visai gerai, tik va , gaila, kad negaliu miegoti, tai laikas tiesiog sustojęs... Operacija tai visai nebaisu, pamiegi-prabundi ir viskas okey... Truputį gaila, kad pas mane nerado riebaliukų, būtų patvarkę ir veidą, bet yra kaip yra-visos mano pastangos -prisiauginti nors kiek svorio nuėjo šuniui ant uodegos, matot, merginos, kartais didesnis svoris turi ir savų privalumų...ačiū už palaikymą, virginp, ramaus tau laukimo tavo išsvajotos dienos, ji jau čia pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 01 14, 17:32)
Zuzzi, man taip pat sugijo randas, pilvo apacioj plonas ir vos matosi, o sonai  paplateje. Manau, cia nuo odos trukumo taip sugijo. Pvz man jau is karto po op buvo nesveikas tempimas apie kirksnis ir prie klubakaulio, desinej pusej net melyna kazkiek buvo. Tai desine puse siek tiek platesne ir liko nei kaire. Kazin, ar daug yra tokiu, kur visas randas butu lygutelis plonytis g.gif Tempimas tai nevienodas buna skirtingose vietose.

beveik tas pats drinks_cheers.gif ...desineje puseje blogesnis vaizdas, o dar siulai kai kur lindo mad.gif ten ir matosi labiau.
Todel ir sakau, kad cia per anksti nereikia krykstauti, pyragu kepti, nes kai kur plateti pradeda beveik po metu nuo op smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 14, 22:57)
o kur vis tik manote geriausiai kreiptis? i ka? kokios mazdaug kainos Kaune?  g.gif
ir jei siuna balta linija, ar nebuna tada rando per visa pilva?  g.gif

Nebūna rando per pilvą pilvą. Na, bent jau išilgai biggrin.gif O skersai tai taip, mano pjūvio ilgis nuo šono iki šono tikrai gana ilgas, nes kai klijavau pleistrus, tai reikdavo 2 vnt po 35cm ir dar 1vnt 20 cm klijuodavau (šitas ant kraštelių dar užsiklijuodavo tiems ilgiems). Įdomu būtų išsimatuoti, kiek iš tikrųjų jis ilgio g.gif Šonai mano iš visų triusikų lenda, tai ir mąstau, ar čia pjūvis toks, ar mano triusikai visi keistos formos lotuliukas.gif Bet taip buvo nuo pat pradžių, dabar matau, kad viduriukas šiek tiek kyla į viršų unsure.gif
Nors, jau apačia pilvo baigia atitinti, galiu įtraukti jau normaliai bigsmile.gif Bet dar kietoka...
Dauguma čia operavosi Grožio chirurgijoje, pas K.Maslauską arba V.Kaikarį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 01 15, 09:16)
Tikrai aš jau laiminga, jaučiuosi visai gerai, tik va , gaila, kad negaliu miegoti, tai laikas tiesiog sustojęs... Operacija tai visai nebaisu, pamiegi-prabundi ir viskas okey... Truputį gaila, kad pas mane nerado riebaliukų, būtų patvarkę ir veidą, bet yra kaip yra-visos mano pastangos -prisiauginti nors kiek svorio nuėjo šuniui ant uodegos, matot, merginos, kartais didesnis svoris turi ir savų privalumų...ačiū už palaikymą, virginp, ramaus tau laukimo tavo išsvajotos dienos, ji jau čia pat smile.gif

Kaip smagu Beili, kad tu jau laiminga 4u.gif Sveikinu pasigrazinus! Lengvo gyjimo.
Riebaliuku galejau paskolinti savo lotuliukas.gif
Oi laukiam laukiam abi su Color77 savo grozio miegelio mirksiukas.gif
Liko 2dieneles!
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 01 15, 08:47)
Nebūna rando per pilvą pilvą. Na, bent jau išilgai biggrin.gif O skersai tai taip, mano pjūvio ilgis nuo šono iki šono tikrai gana ilgas, nes kai klijavau pleistrus, tai reikdavo 2 vnt po 35cm ir dar 1vnt 20 cm klijuodavau (šitas ant kraštelių dar užsiklijuodavo tiems ilgiems). Įdomu būtų išsimatuoti, kiek iš tikrųjų jis ilgio g.gif Šonai mano iš visų triusikų lenda, tai ir mąstau, ar čia pjūvis toks, ar mano triusikai visi keistos formos lotuliukas.gif Bet taip buvo nuo pat pradžių, dabar matau, kad viduriukas šiek tiek kyla į viršų unsure.gif
Nors, jau apačia pilvo baigia atitinti, galiu įtraukti jau normaliai bigsmile.gif Bet dar kietoka...
Dauguma čia operavosi Grožio chirurgijoje, pas K.Maslauską arba V.Kaikarį smile.gif

blink.gif oj, meginu isivaizduoti..
kaip supratau pjuvis ir visi randai yra mazdaug toj vietoje kur daro kai cezaris buna? ane? g.gif
oj - manau reikes lysti i archyva suios temos, ir skaitytis viska nuo pradziu.. - ne sinfo stygius, o noras didelis, tureti visai kitokios formos bamba, be jokiu skuru nukritimo, ir siaip pilvuka "ne nescios"... kuris nesusitraukia.. o tinklelius deda kokius nors? blush2.gif kad ta pilvo siena stipresne butu? ir laikytusi plokscia spilvukas? ar as cia visai grybauju? blush2.gif
kiek mazdaug laiko po konsultacijos laukiat iki opercaijos?
einu ziuret i tinklapi pa sjuos mazdaug kainu - ir kiek mazdaug procentu jos buna isauga? kai daugiau su pilvu visko daryt nori?
kiek laiko sveikimas vyksta? blush2.gif
Atsakyti