Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

As negaliu pasigirt savo nagais, nusiemiau ilgalaiki ir neturejau pora dienu kada persilakuot, tainagai sutrupejo iki mesu, tad zinau kad forma belenkokia doh.gif ale pasirodau kaip save pasipuosiau sventems ax.gif aisku dar kai sau pati tai svarumo truksta, zinau biggrin.gif

user posted image

drauges

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 23 gruodžio 2013 - 17:11
Masciau masciau ir nieko neismasciau, pastininke sian atnese nauja plokstele, spejau gaut snaiges thumbup.gif norejau prancuzo, bet tyyyngumas apeme, o ir dotso dar negavau, tai ai busiu sias sventes taip biggrin.gif kazkoks tep lep gavosi blush2.gif
IBD The Abyss (3) ir stampikas
user posted image

liglet o kokios ten spalvytes pas tavi? Kokie tie blizguciai, dulkes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 23 gruodžio 2013 - 17:29
QUOTE(Pravda @ 2013 12 23, 19:25)
Masciau masciau ir nieko neismasciau, pastininke sian atnese nauja plokstele, spejau gaut snaiges  thumbup.gif norejau prancuzo, bet tyyyngumas apeme, o ir dotso dar negavau, tai ai busiu sias sventes taip  biggrin.gif kazkoks tep lep gavosi  blush2.gif

Kaip Kalėdiškai wub.gif O dar ir mandarinas į kompaniją thumbup.gif wub.gif Spalvytė graži ir snaigės nuostabios. Nei per daug nei per mažai drinks_cheers.gif Ir nagučių forma tobula wub.gif
Atsakyti
pravda kokios grazios snaiges wub.gif

As imetu dar vienus tobulus nagus wub.gif o spalva HG Deep Sea ant nagu nereali wub.gif

user posted image

O kas liecia mano nagus tai jie tikrai nesulyginami manau nei su vienos verysad.gif kai ant ju nieko nera jie yra kaip popierius, pats galiukas kazkaip net uzsiriecia, o astrus yra labiau nei peilis ar katino nagai, tiesiog baisu kam nors ir idrekst verysad.gif padirbt nieko negali nes jie tada skyla ir lupasi iki mesu zodziu kliakuma verysad.gif po nauju labai stipriai imsiuosi juos gydyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 12 23, 17:30)
Kaip Kalėdiškai  wub.gif  O dar ir mandarinas į kompaniją  thumbup.gif  wub.gif Spalvytė graži ir snaigės nuostabios. Nei per daug nei per mažai  drinks_cheers.gif Ir nagučių forma tobula  wub.gif

Jaa, neismasciau ka cia griebt, salia pasitaike mandarinas, tai visai i tema Kaledom gavos bigsmile.gif
Jo, snaiges laaabai fainos, dziaugiuosi, kad pasiciupau ta plokstele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 23, 19:31)
pravda kokios grazios snaiges  wub.gif

As imetu dar vienus tobulus nagus  wub.gif  o spalva HG Deep Sea ant nagu nereali  wub.gif

O kas liecia mano nagus tai jie tikrai nesulyginami manau nei su vienos  verysad.gif  kai ant ju nieko nera jie yra kaip popierius, pats galiukas kazkaip net uzsiriecia, o astrus yra labiau nei peilis ar katino nagai, tiesiog baisu kam nors ir idrekst  verysad.gif  padirbt nieko negali nes jie tada skyla ir lupasi iki mesu  zodziu kliakuma  verysad.gif  po nauju labai stipriai imsiuosi juos gydyti  4u.gif

Vau, kokios gražios rankelės wub.gif wub.gif wub.gif Ir kaip tobulai prie odelių nulakuota wub.gif O dėl nagų, tai tikrai, matyt, atėjo metas jiems pasistiprinti.. smile.gif Jei nagas labai plonas, tai ir laikosi jaučiu gelis gana trumpai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 23, 16:58)
As negaliu pasigirt savo nagais, nusiemiau ilgalaiki ir neturejau pora dienu kada persilakuot, tainagai sutrupejo iki mesu, tad zinau kad forma belenkokia  doh.gif  ale pasirodau kaip save pasipuosiau sventems  ax.gif  aisku dar kai sau pati tai svarumo truksta, zinau  biggrin.gif

wub.gif Zali blizgiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieter @ 2013 12 23, 17:12)
Čia tavieji? Na, jau labai gražus derinukas ir forma nagų  wub.gif

Podruzkes cia nages, nors manosios lygiai tokios pacios, tik kad trumpesnes daba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pravda @ 2013 12 23, 17:25)
Masciau masciau ir nieko neismasciau, pastininke sian atnese nauja plokstele, spejau gaut snaiges  thumbup.gif norejau prancuzo, bet tyyyngumas apeme, o ir dotso dar negavau, tai ai busiu sias sventes taip  biggrin.gif kazkoks tep lep gavosi  blush2.gif

wub.gif Pasakaaa,jau foto kaip graziai spalva perteikusi,jega wub.gif

O cia standarines nages, labai daznas variantas pas man einamas biggrin.gif Tik cia jau sorriukas,nes forma lauzem is apluzeliu,o nago geluonis koks pas mergina ilgas aina peklon, reiktu kirpt trumpai nagus-neisivaizduociau kaip doh.gif PN 6,8 lyg arba 8,6 nr nutrintas, nebezinau dar is seno leidimo ju paciu pirmu laku.Ir ACG glomorous.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 gruodžio 2013 - 17:50
QUOTE(agnieter @ 2013 12 23, 18:36)
Vau, kokios gražios rankelės  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir kaip tobulai prie odelių nulakuota  wub.gif O dėl nagų, tai tikrai, matyt, atėjo metas jiems pasistiprinti..  smile.gif  Jei nagas labai plonas, tai ir laikosi jaučiu gelis gana trumpai?  g.gif

Jei mano telefonas normaliai fotkinu o nepaleistu kazkokio tai bluro tai butu ties odelem dar tobuliau, tas isplaukimas labai gerai matos mano zaliuose kur jau baigiasi nagas, o zalias bluras isplaukia is nago rybu doh.gif ir taip visose foto tai ko cia noret kad kazkas baisiai girtu biggrin.gif
Nu atlaiko apie 2 sav jei gerai nusilakinu, bet jei blogai ar lakas koks prastas tai greit viskas saibom pareina 4u.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 23, 18:40)
wub.gif Zali blizgiai thumbup.gif
Papildyta:

zalios spalvos visai nemegstu, bet sako siemet reik pasitikt sventes su kazkuo zaliu ar melynu tai va jau ant nagu yra lotuliukas.gif

ai nu ir dar vienas doh.gif biggrin.gif paskui manes ilgai nematysit nes man poilsis thumbup.gif
user posted image

tiesa dar turiu, bet gal jau gana hihihi.gif juolab kad nieko naujo, ploksteles gi negavau gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 23 gruodžio 2013 - 17:51
QUOTE(lilget @ 2013 12 23, 17:47)
Jei mano telefonas normaliai fotkinu o nepaleistu kazkokio tai bluro tai butu ties odelem dar tobuliau, tas isplaukimas labai gerai matos mano zaliuose kur jau baigiasi nagas, o zalias bluras isplaukia is nago rybu  doh.gif  ir taip visose foto tai ko cia noret kad kazkas baisiai girtu  biggrin.gif
Nu atlaiko apie 2 sav jei gerai nusilakinu, bet jei blogai ar lakas koks prastas tai greit viskas saibom pareina  4u.gif
zalios spalvos visai nemegstu, bet sako siemet reik pasitikt sventes su kazkuo zaliu ar melynu tai va jau ant nagu yra  lotuliukas.gif

ai nu ir dar vienas  doh.gif  biggrin.gif  paskui manes ilgai nematysit nes man poilsis  thumbup.gif 
[

tiesa dar turiu, bet gal jau gana  hihihi.gif juolab kad nieko naujo, ploksteles gi negavau  gun_rifle.gif

wub.gif siti man labai labai.Tik gausi sikinen , nes spalvu ir sl nerasai lotuliukas.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 23, 18:53)
wub.gif siti man labai labai.Tik gausi sikinen , nes spalvu ir sl nerasai lotuliukas.gif  dry.gif

kibo nezinai kokios spalvos g.gif lotuliukas.gif raudoni paskutiniai HG Queen of the hearts, pries tai maniskiai tai zalias blizgutis ant vieno sluoksnio IBD monstro, o kiti iner vixen kurie Jusu nuomone su niekuom nelimpa, ale labai jos norejau, bet tik ja nebuciau pasitenkinusi lotuliukas.gif o kur su auksiniu blizgiu tai Pro gelis city lights, o sluoksniu jau pati jauciu neatgaminciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 23, 17:56)
kibo nezinai kokios spalvos  g.gif  lotuliukas.gif  raudoni paskutiniai HG Queen of the hearts, pries tai maniskiai tai zalias blizgutis ant vieno sluoksnio IBD monstro, o kiti iner vixen kurie Jusu nuomone su niekuom nelimpa, ale labai jos norejau, bet tik ja nebuciau pasitenkinusi  lotuliukas.gif  o kur su auksiniu blizgiu tai Pro gelis city lights, o sluoksniu jau pati jauciu neatgaminciau  lotuliukas.gif

O kodel cia be manes visos kitos turi but Vangom? lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir speliot smile.gif As ir ne teta feja, kad visas zinociau mirksiukas.gif Va is parasytu keliu ir nezinau, nes neturiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 gruodžio 2013 - 18:00
QUOTE(Pravda @ 2013 12 23, 18:38)
Nu reiks pirkt is kaaral jauciu, bo per tarpininkes tik pavasari gausiu  doh.gif o atpylinet nemoku, bijau dar sugadinsiu  doh.gif bliamba nerandu ten uzsakyt tu spalvu, da graziau  doh.gif

Ma rodos cia is naujos ziemines kolekcijos, klausk ju fb https://www.facebook...e...s&ref=br_tf ar turi tokias spalvas pradzioj g.gif nes mes tai is ebejaus emem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 gruodžio 2013 - 18:46