Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

gal kas zino ar kaune silainiu maximoj dar vis yra phalaensiu po 17lt? Niezti rankos pirkt
Atsakyti
Patikrinau pati biggrin.gif Akcija vis dar yra ( geriau jau baigtus biggrin.gif ). Taigis yra po 17, po 25, po 30 lt orchideju. Yra miniuku po 14 berods, grazios spalvos ziedukai. Po 17 lt tai jau nedaug ir belike, kelios patiko, bet tai viena beda tai kita. Tai pasiemiau uz 30 lt, nu labai super bukles geliuka, visos saknytes sveikos, du ziedynstiebiai, graziai zydi, tai laiminga kaip slyva sedziu smile.gif iskart gryzus paliejau, nes visai pradziuvus buvo, dabar jau palikau ramiai pumpuriukus skleist wub.gif ikelsiu foto abieju naujokiu greit wub.gif
Atsakyti
Na va gavosi foto ikelti, taigi sios dienos laimikis:

user posted image

user posted image

Ir pirmadienio laimikis wub.gif

user posted image

user posted image

Malonaus ziurejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2014 04 04, 18:43)
Na va gavosi foto ikelti, taigi sios dienos laimikis:

Gražios naujokės 4u.gif
Atsakyti
Saidutea labai grazios!!! Ir as pagaliau sulaukiau kvepenciu ziedu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @rune...: 05 balandžio 2014 - 16:00
QUOTE(Merii @ 2014 03 18, 10:07)
Puošiu temą  smile.gif

Nugriuvau iš pavydo laugh.gif Grožis wub.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pagyras smile.gif arune ir tavo labai grazios, o dar kvepia, mm smile.gif
Atsakyti
Pas mane šiuo metu tik tiek. Visos kitos dar tik su pumpurais bigsmile.gif

user posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
Atsakyti
Nieko sau tik tiek biggrin.gif Kiek gelyciu turite is viso orchideju? Tik phalaenopsius auginate?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 04 09, 00:27)
Pas mane šiuo metu tik tiek. Visos kitos dar tik su pumpurais bigsmile.gif

oho kiek ziedu thumbup.gif smagu!
Atsakyti
Prazydo mano Phalaenopsis Samt und Seide "Sophie" x sumatrana ir nekvepia g.gif

mumrikas, ar jis pas tave iskart kvepejo? Tu rasei jog labai stipriai jis kvepia.
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2014 04 09, 12:56)
Nieko sau tik tiek biggrin.gif Kiek gelyciu turite is viso orchideju? Tik phalaenopsius auginate?

Iš viso 22 orchidėjos. Pagrinde phalaenopsiai, 3 paphiopedilum orchidėjos, 2 cymbidium ir dar kelios. Anksčiau turėjau ir Vandų, bet išgyveno jos pas mane lygiai trejus metus. Netiko mano svetingumas joms laugh.gif
Atsakyti