Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Merii @ 2014 07 12, 20:51)
koks įdomus  bigsmile.gif  Nuotrauka garantuotai keliaus ant žurnalo "Orchidėjos" viršelio  wub.gif
Eliss, ši orchidėja pas Jus jau ne pirmą kartą žydi, ar mano atmintis šlubuoja  g.gif

nelabai tikiu, bet ačiū 4u.gif
Taip, antrąkart, jau nebėra, trumpai žydi, apie savaitę.
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 07 17, 22:34)

Eliss, didžiausi komplimentai jums ir jūsų orchidėjoms  wub.gif  4u.gif

4u.gif

Pasigardžiavimui smile.gif Phalaenopsis braceana:

user posted image
Papildyta:
zemaiteki, Tina, puikūs žiedai 4u.gif
Atsakyti
Kaune "Karmelitoje" yra nužydėjusių, kažkas panašaus į phalaenopsis malibu madonna. Žiedo skersmuo 11 cm. Kai buvo tik atvežti šie phalaenopsiai, tikrai įspūdingai atrodė, o ir nepigūs buvo smile.gif
Atsakyti
Paaiškinkite prašau ne kaunietei - Karmelita tai didmenininkai Europos prospekte ar yra dar kažkur parduotuvė? Internete randu netoli autobusų stoties, bet ten mažutė parduotuvė, ne apie ją turbūt kalba?
Aičū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migrausele @ 2014 08 04, 21:48)
Paaiškinkite prašau ne kaunietei - Karmelita tai didmenininkai Europos prospekte ar yra dar kažkur parduotuvė? Internete randu netoli autobusų stoties, bet ten mažutė parduotuvė, ne apie ją turbūt kalba?
Aičū labai 4u.gif

Karmelita tai didmenininkai Europos prospekte
Atsakyti
Karmelita randasi netoli VMI Aleksote. Kabo stendas prie posūkio, na, jei nepasikeitė, nes lb senai buvau.
O toliau pavažiavusi yra dar viena bazytė, ten būdavo dar pigiau.
Atsakyti
Sveikos,

Nusipirkau mėlynąją orchidėją, gražiai nužydėjo, po kiek laiko išleido naują žiedstiebį, tačiau pražydo...baltai blink.gif Ar ji mėlynai nebežydės jau? unsure.gif
Atsakyti
Atleiskit, bet jau tokia issemta "melynuju" tema... taip ji balta bus kaip ir turi buti.
Atsakyti
pradeda skleistis Brassavola Jimminey Cricket Super:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, niekada neauginau orchideju o dabar gavau dovanu ir nezinau ka su ja daryti, kaip daznai reik laistyti ja?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milita♥: 07 rugpjūčio 2014 - 19:09
Mano labai mylima ir zydinti kasmet wub.gif

[attachmentid=233009]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 08 19, 23:11)
Mano labai mylima ir zydinti kasmet 

o koks vardas?
Atsakyti
Laeliocattleya Sagarik Wax AFRICAN BEAUTY smile.gif
Atsakyti