Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(zivile85 @ 2014 01 10, 18:21)
Sveikos, gal zinot koks dendrobium cia yra?

Dendrobium bigibbum
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 10, 16:27)
Dendrobium bigibbum

Aciu smile.gif pirma tokia gelyte tai reikia skaityt kaip auginti
Atsakyti
QUOTE(felt toys @ 2014 01 09, 10:55)
Sveikutes. jei priimsit tai prisijungsiu prie jusu burelio...sia orchideja parsinesiau is darbo norejo vargse ismesti , o pas mane namuose atsigavo ir prazydo

Kokia čia rūšis?
Atsakyti
Ateinu ir aš pasigirti senienomis, kurios jau peržydėjo.. blush2.gif

Cycnoches chlorochylon žydėjo porą savaičių.. user posted image
user posted image
Vanda coerulea, žydėjo apie pusantro mėnesio ir tik neseniai peržydėjo, gal būtų ir ilgiau žydėjusi, bet norėjau žiedais pasidžiaugti, tai iš vėsiojo kambario atsinešiau į virtuvę.. rolleyes.gif
user posted image

ir šiuo metu žydinčiomis..
Phal. Elegant Happy Angel
user posted image
Phalaenopsis venosa x amboinensis x timothy
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 10 sausio 2014 - 21:14
Keletas žiedų iš mano orchidėjų plantacijos biggrin.gif Pražydusi raibuolė nežiniukė.

user posted image

user posted image

user posted image

O čia naujas pirkinys iš Ermitažo rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Pamažu įsibėgėja phalaenopsiai - jų ruošiasi žydėt virš trisdešimties ax.gif

user posted image
Papildyta:
Uranija, nuostabu wub.gif
Atsakyti
O mano raibuolės abu žiedai taip iki galo ir neišsiskleidė..
user posted image

p.s. mumrikai, ačiū, taviškės ir labai gražios thumbup.gif bet tai nesusilaikei prieš raibuolę... biggrin.gif
Aš tai tik pasigrožėjau gėlėmis Ermitaže ir nieko nepirkau.. va vėl užsakymas bus, galvoju kaip reikia palanges pralaisvinti doh.gif džiaugiausi kad kurį laiką nieko naujo nereikėjo, bet..
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2014 01 10, 22:29)
p.s. mumrikai, ačiū, taviškės ir labai gražios thumbup.gif bet tai nesusilaikei prieš raibuolę...  biggrin.gif
Aš tai tik pasigrožėjau gėlėmis Ermitaže ir nieko nepirkau.. va vėl užsakymas bus, galvoju kaip reikia palanges pralaisvinti  doh.gif džiaugiausi kad kurį laiką nieko naujo nereikėjo, bet..

Tai vat kad blush2.gif pamačiau, kad gražiai nuaugusi, labai panaši į mano turėtą King Arthur ir nesusilaikiau blush2.gif

O iš to organizuojamo užsakymo, tai ir man galvos skausmas - tieeeeeeek visko noriu, kad net silpna. Bandysiu save apribot, bet vis tiek keletą svajonių griebsiu bigsmile.gif

Smagiausias dalykas, kad sugalvojau kur bus ateity orchidariumas. Porą metų pažiūrėdavau orchidariumų foto internete ir niekaip nesugalvodavau kur mano namuose jis vizualiai tiktų. Na ir sugalvojau, kad miegamajame biggrin.gif Kaip tik viename kampe tiktų ir būtų tiesiai prieš lovą, tsakant galima būtų grožėtis džiunglėmis tik atsibudus biggrin.gif

O dar smagiau, kad tai idėjai labai smagiai pritarė vyras. Sakė, kad jei gamint, tai iki lubų bigsmile.gif Suprogramuotų automatinę priežiūrą, apšvietimą, tai man liktų tik "dizainerinė" dalis. Aišku nepulsiu jo dabar gamint stačia galva, bet linksma ant dūšios pagalvojus, kad vis tik ateity turėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Uranija, Mumrikas grazus ziedai... smile.gif

O raibuoliu grazumas... smile.gif

Kur ten atsilaikysi, pries tokias grozybes... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 01 10, 21:17)
O čia naujas pirkinys iš Ermitažo rolleyes.gif
[url=http://s71.photobucket.com/user/mumrikas/media/IMG_7520_zps9da8064d.jpg.html]

As ir lygiai tokia pat isigijau wub.gif Cia mano pirmoji raibuole blush2.gif
Atsakyti
Prie Jūsų nuostabių žiedų prisidedu ir aš su savo žiedeliais ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
jediara, labai, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Jediara, grazu...Gal galite parasyti pavadinima? 4u.gif
Atsakyti