Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Udrius @ 2014 01 02, 22:51)
dėl ko kilo diskusija - dėl pasisakymo minties - aš gyvenu UK, aš keliauju "pigiai", gyvenu kietame 4* viešbutyje, o jūs, lietuvos avinai , mokate "brangiai". Tiesiog pasakyta - lietuviai irgi keliauja pigiai, ir dažniausiai pigiau nei UK kietuoliai. Manau baigiam šią diskusiją ok ?

Tiesą sakant man kaip tik pasisakymas apie UK kainas patiko labiau.. 4u.gif Buvo ir nuorodos įdėtos, ir gan išsamiau nupasakota kaip žmonės keliavo, per kur skirdo ir t.t. Ar tai buvo geriausia kaina - čia jau kitas klausimas. O štai jūsų pasisakymai trumpi ir nelabai informatyvūs. Nei kur tokius bilietus pirkote, nei kur ieškoti, nei ką.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2014 01 02, 23:45)
Udriau, o jus tokiu bilietu turite pastoviai, ar tik retkarciais vienas kitas "islenda"?

yra kai kurioms datoms į vieną pusę, tas datas gan nesunku apskaičiuoti (tomis datomis skraidinami gidai, tad lieka tuščių vietų) , kartais būna paskutinių minučių (visą gruodį buvo tokių bilietų, kaina pirmyn atgal kaina sukosi 700 - 800 ltl). na aišku, buvo bilietų ir po 100 ltl - bet juos išėmė ar ne per 5 minutes...
Papildyta:
QUOTE(1rma @ 2014 01 02, 23:56)
Tiesą sakant man kaip tik pasisakymas apie UK kainas patiko labiau..  4u.gif Buvo ir nuorodos įdėtos, ir gan išsamiau nupasakota kaip žmonės keliavo, per kur skirdo ir t.t. Ar tai buvo geriausia kaina - čia jau kitas klausimas. O štai jūsų pasisakymai trumpi ir nelabai informatyvūs. Nei kur tokius bilietus pirkote, nei kur ieškoti, nei ką.

Supraskite mane - pigūs bilietai pasirodo ir jie dingsta per 5 - 10 minučių, kartais net inete jų nebūna. Tad jei nori tokių gauti - tik turint savus agentus. Tiesiog Jūsų agentras žino - jums reikai kelionės ir skambina jums kad yra toks variantas. Kartais būna kad agentai išsidera kainas geresnes nei oficialiai skelbiama.

Dėl viešbučių - agentai turi "profi" sistemas, kurių irgi nėra inete - patikėkite, ten kainos buna 20 - 30 proc geresnės nei bookinge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 02 sausio 2014 - 22:08
QUOTE(Udrius @ 2014 01 03, 00:00)
. Tad jei nori tokių gauti - tik turint savus agentus. Tiesiog Jūsų agentras žino - jums reikai kelionės ir skambina jums kad yra toks variantas.

Ar jus vienas is tu agentu?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2014 01 02, 22:51)
dėl ko kilo diskusija - dėl pasisakymo minties - aš gyvenu UK, aš keliauju "pigiai", gyvenu kietame 4* viešbutyje, o jūs, lietuvos avinai , mokate "brangiai". Tiesiog pasakyta - lietuviai irgi keliauja pigiai, ir dažniausiai pigiau nei UK kietuoliai. Manau baigiam šią diskusiją ok ?

Taip ir nesupratau Jusu.Jokiu realiu patarimu is Jusu taip ir nesulaukem.Apart beletristikos pilnos agresijos ir uzgauliojimu.Gal bent mandagumo reiketu laikytis.O Jus keliaukit kaip norite.Kuo nuosirdziausios sekmes. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2014 01 02, 22:56)
Sveiki,
Diskusijos arsios verda  biggrin.gif  As jau o visu svenciu pradejau marsrutus deliotis, kur ir nuo ko geriausiai pradeti. Kilsim 23 d.  thumbup.gif  laukiu nesulaukiu, labia aktuali oru prognoze, kiek ziurejau bent dabar rodo kad bus lietus ir 18-19 laipsniuku  unsure.gif

Sveiki,labai dziaugiuosi uz Jus kad busite tokioj nuostabioj saloj.Mes nesenai is ten gizome ir man labai patiko toksai oru tinklalapis.Jis musu neapgauna jau daug metu.
http://www.worldweat...anarias/ES.aspx
Su Tenerife verta zinoti kad ten vienoj salos pusej ( apie Puerto De la Cruz) buna daznai debesuota visais sezonais ir daug daugiau krituliu nei pietineje salos puseje kur Los America.Mes kaip buvome lapkriti tai toj pusej ketures dienas lijo o musu pusej sviete saule.(Ten debesys uzkliuna uz Teides ir nepraslenka). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 02, 23:55)
Sveiki,labai dziaugiuosi uz Jus kad busite tokioj nuostabioj saloj.Mes nesenai is ten gizome ir man labai patiko toksai oru tinklalapis.Jis musu neapgauna jau daug metu.
http://www.worldweat...anarias/ES.aspx
Su Tenerife verta zinoti kad ten vienoj salos pusej ( apie Puerto De la Cruz) buna daznai debesuota visais sezonais ir daug daugiau krituliu nei pietineje salos puseje kur Los America.Mes kaip buvome lapkriti tai toj pusej ketures dienas lijo o musu pusej sviete saule.(Ten debesys uzkliuna uz Teides ir nepraslenka). 4u.gif

Aciu labia uz nuoroda thumbup.gif ji man siek tiek daugiau zadanti pasirode biggrin.gif
Mes apsistosime pietineje dalyje, vien del tos pacios priezasties - orai.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 02, 22:55)

Aciu uz nuoroda. Mano telefone yra programele Weather+, tai rodo analogiskus orus, galima bus pasitiketi, jei jau sakot, kad jusu nepavede daugeli metu smile.gif
Atsakyti
[quote=Elvita,2014 01 03, 12:16]
Aciu uz nuoroda. Mano telefone yra programele Weather+, tai rodo analogiskus orus, galima bus pasitiketi, jei jau sakot, kad jusu nepavede daugeli metu smile.gif
[/ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kuriuo keliu geriausia vaziuoti is pietines salos puses, kad patekti i Menulio sleni?
Atsakyti
merginos, o kas nors esate rezervave kilima i Teide ir veliau keite ka nors?
ar ten galima keisti, ar tik atsaukti?
mano vaiko paso galiojimas baigsis, tai nezinau, ar rezervuoti su senu nr... jei leidzia pakeisti, tai ok, bet jei ne, tai...
noreciau rugpjuciui rezervuotis, nors bilietu tai dar neturim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 01 03, 23:12)
merginos, o kas nors esate rezervave kilima i Teide ir veliau keite ka nors?
ar ten galima keisti, ar tik atsaukti?
mano vaiko paso galiojimas baigsis, tai nezinau, ar rezervuoti su senu nr... jei leidzia pakeisti, tai ok, bet jei ne, tai...
noreciau rugpjuciui rezervuotis, nors bilietu tai dar neturim biggrin.gif

Galima parašyti jiems užklausimą, kaip tokiu atveju daryti. Galbūt galima gauti pažymą, kad buvo keistas pasas. Kiek atsimenu, galima tik atšaukti rezervaciją.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2014 01 03, 22:41)
Galima parašyti jiems užklausimą, kaip tokiu atveju daryti. Galbūt galima gauti pažymą, kad buvo keistas pasas. Kiek atsimenu, galima tik atšaukti rezervaciją.

aciu 4u.gif
Atsakyti