Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Mano pastebėjimu, saulės daugiau arčiau vandenyno, gyvenom apie 1.5km nuo vandenyno, arčiau kalnų tai vieną dieną susidarė juodi debesys ir pakibo ties kalnais, dangus apsiniaukė, nusprendėm pasivaikščioti po miestą, kiek paėjus mus pasitiko saulė, nors viešbučio teritoriją vis dar dengė debesys. Gal kam bus aktuali informacija pasirenkant viešbučio vietą, o gal tai tiesiog sutapimas ir kas nors paneigs mano tokį pastebėjimą 4u.gif

Dėl prekybos centrų ir apsipirkimų pigiau nei pas mus, tai arba aš nemoku ieškoti, arba nesuprantu kainų, bet aš tokių neradau, nors aplankiau keletą, nes laiko turejau tam sočiai biggrin.gif Taip minimas UCB man pasirodė išvis skudurynas su daugeliu brokuotų prekių ir nė kiek ne pigiau nei per mūsų išpardavimus ir kainu po eurą ar du tokių nemačiau, bet gal čia tik man taip nepasisekė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 18 sausio 2014 - 02:02
QUOTE(ostė @ 2014 01 18, 02:47)

Taip minimas UCB man pasirodė išvis skudurynas su daugeliu brokuotų prekių ir nė kiek ne pigiau nei per mūsų išpardavimus ir kainu po eurą ar du tokių nemačiau, bet gal čia tik man taip nepasisekė  g.gif

drinks_cheers.gif dėl Las Americas...gal tikrai nepasisekė? mano patirtis panaši.

Gal kiek "normalesnis" UCB buvo La Lagunoj, ten irgi daug broko, bet buvo prekių po 2 eurus naujų.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2014 01 18, 01:47)
Taip minimas UCB man pasirodė išvis skudurynas su daugeliu brokuotų prekių ir nė kiek ne pigiau nei per mūsų išpardavimus ir kainu po eurą ar du tokių nemačiau, bet gal čia tik man taip nepasisekė  g.gif

drinks_cheers.gif Buvom ucb outlet Corte del Ingles, baisu, skudurynu skudurynas doh.gif Normalioje ucb patiko tuo, kad didzioji kolekcijos dalis grazesne nei pas mus, bet kainos, be abejo aukstesnes. Dauguma rubeliu i LT net nebuvo atvezta. Bet tie rubeliai siuvami Italijoje, ju kaina aukstesne, o pas mus veza pigesnes kolekcijas. Todel, vaikus apiprekinu tais rubeliais, kuriu LT nebus, o visa kita kolekcijos dalis, turint LT 25% nuolaida, gaunasi kur kas pigiau nei Kanaruose.

Labiausiai Kanaruose man patinka pirkti kosmetika, kvepalus ir alkoholi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2014 01 18, 01:47)
Mano pastebėjimu, saulės daugiau arčiau vandenyno, gyvenom apie 1.5km nuo vandenyno, arčiau kalnų tai vieną dieną susidarė juodi debesys ir pakibo ties kalnais, dangus apsiniaukė, nusprendėm pasivaikščioti po miestą, kiek paėjus mus pasitiko saulė, nors viešbučio teritoriją vis dar dengė debesys. Gal kam bus aktuali informacija pasirenkant viešbučio vietą, o gal tai tiesiog sutapimas ir kas nors paneigs mano tokį pastebėjimą  4u.gif

Kanaruose neatkreipiau demesio, bet pvz. Madeiroje, tai tikrai taip ir yra. Musu viesbutis buvo prie pat vandenyno, diena is dienos buvo sauleta, bet zvilgterejus i kalnus, visi namai ir viesbuciai dazniausiai skendedavo debesyse.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 01 17, 14:32)
O man atvirksciai ispanai pasirode labai ramus, tolerantiski ir mandagus vairuotojai, nepalyginus su vairuotojais LT  doh.gif
Na, mes para laiko papludimyje nevaiksciojom, tad kaina porai valandu pasirode juokingai maza smile.gif Beje, parkavomes ne parkinge, o gatveje.

Na ar dar gali but baisesniu,naglesniu r tt vairuotoju nei Lt doh.gif jie visom prasmem baisus
Atsakyti
Sveikutes
pargrizom i salta Lietuva, nesitikejom tokiu salciu biggrin.gif
apie pacia kelione trumpai:
i prieki skridome per Bremena, tai antra skrydzio dalis i pietini oro uosta Tenerife truko penkias su puse valandos, ilgoka...
atgal jau skridom per Barsenola, tai mazdaug po tris valandas abi atkarpos, tai jau siek tiek lengviau buvo.
Buvom issinuomave masina visam laikotarpiui 9 dienom is cicar. Nuvyke i oro uosta pasiemem automobili r keliavom i viesbuti. Viesbutis los olivos, apartmentu tipo. Numeri gavom labai faina (paziurejusi i uzsakyma supratau kad kita nei is tiesu uzsakinejom, bet zymiai geresni) buvo du kambariai, virtuve, didelis balkonas, ir didele terasa ant stogo virs apartamentu. zinoma i juos kabarotis reikejo laiptu labirintais, bet jie buvo ant kalniuko ir dar nuo terasos vaizdas i vandenyna is vienos puses r i kalnus is kitos. Nuostabu...
Po parduotuves nelabai tevaiksciojom, nebent i mercadona maisto, skudurai nedomino. Viena diena buvom paskyre vaziavimui aplink sala, tai apvaziavom visa, is pradziu i siaure 82 keliu, o jau nuo santa cruz autostrada. Kilom i kalnus, leidomes zemyn.
Aplankem Loro parka, vandens parku nelankem, buvo jiems kiek per salta.
Orai pasitaike tikrai geri, tik nuvykus sekancia diena lijo iki pavakariu, o veliau visas dienas sviete saule pakaitom su debesiukais, bet be lietaus, pakankamai silta +21-23 lapsniai. Buvom ir prie Teides, ir siaip po vietiniu miestelius pasivazinejom, pasivaiksciojom.

Zodziu, daug liko nepamatyta, neparagauta ir nepaciupineta, tai tikrai itraukiu sia sala i sarasa tu vietu, kur dar grisime, tik kita karta taikysim keliauti per velykas kai silciau, nes norejosi ir pasideginti ir baseine pasimaudyti, bet buvo per salta. Nors vaikai vandenyne turskesi kasdiena, sake vanduo siltas, nezinau, nebandziau biggrin.gif
Gamta kontrastinga, nuostabi. Viena diena vaziuojant i kalnus, pakilom jau virs debesu, tai ispudis buvo nerealus, kai stovi ant uolos o po tavim balti debesys, fantastika.

Kazko patart ar rekomenduot nezinau ar galiu, nelabai mes ten ka tyrinejom, tiesiog pasimegavom buvimu idomiam kraste. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 01 17, 15:32)
O man atvirksciai ispanai pasirode labai ramus, tolerantiski ir mandagus vairuotojai, nepalyginus su vairuotojais LT  doh.gif

Man irgi ispanai pasirodė laaabai toleraniški, su LT nėra ką lyginti doh.gif

QUOTE(ader @ 2014 01 19, 19:29)
Sveikutes
pargrizom i salta Lietuva, nesitikejom tokiu salciu biggrin.gif

Sveikute, kaip greit bigsmile.gif Atrodo tik rašei, kad išskrendat smile.gif Taip, Tenerifė tikrai ta vieta, kur norisi grįžti wub.gif
Ši žiema panašu vėsoka kanaruose. Prognozes keičia kasdien po tris kartus, tai net neverta žiūrėti. Bet nežada daug šilumos. Tikiuosi pavyks pasišildyti ir pasimaudyti smile.gif Pernai tikrai palepino orai, tai taip ir šiemet tokių norisi smile.gif
Nors draugė dabar GK, rašė, kad tikrai pakanka šilumos. Išbandysim greit savo kailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2014 01 19, 17:53)
Na ar dar gali but baisesniu,naglesniu r tt vairuotoju nei Lt doh.gif jie visom prasmem baisus

Gali, Egipte doh.gif
Dar pastebejau, kad Vilniuje vairuotojai mandagesni nei Kaune, jau ten, tai tragediju tragedija doh.gif
Papildyta:
ader, i gerulius salcius grizot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 01 20, 10:55)
Vilniuje vairuotojai mandagesni nei Kaune, jau ten, tai tragediju tragedija  doh.gif

Nu jau nesąmonė, tikrai Kaune kitaip nei Vilniuje, visur visokių yra,bet pvz kai Vilniuje mokiausi, tai per 5 metus nė karto nesustojo automobilis praleisti perėjoje net jei tu vieną koją jau gatvėje nuliptum, o Kaune stoja jei tu tik prie perėjos stovi. Kiek vairuotojai važiuoja į Vilnių, visi atsiliepia neigiamai būtent labiau nei apie kitus miestus. Elvita, kodėl nepalyginai su kokia Klaipėda ar Šiauliais? Amžina Vilniaus ir Kauno priešprieša tongue.gif
Dabar pats tas į Kanarus važiuot iš tokių šalčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2014 01 20, 10:26)
Nu jau nesąmonė, tikrai Kaune kitaip nei Vilniuje, visur visokių yra,bet pvz kai Vilniuje mokiausi, tai per 5 metus nė karto nesustojo automobilis praleisti perėjoje net jei tu vieną koją jau gatvėje nuliptum, o Kaune stoja jei tu tik prie perėjos stovi. Kiek vairuotojai važiuoja į Vilnių, visi atsiliepia neigiamai būtent labiau nei apie kitus miestus. Elvita, kodėl nepalyginai su kokia Klaipėda ar Šiauliais? Amžina Vilniaus ir Kauno priešprieša  tongue.gif
Dabar pats tas į Kanarus važiuot iš tokių šalčių  thumbup.gif

Tebunie biggrin.gif
Atsakyti
uhu, salta ne tas zodis, norisi grizt atgal biggrin.gif
visiem skrendantiem i ta puse, kuo geriausiu ispudziu ir silumos.
Atsakyti
Paziurejau foto, kokios bangos vandenyne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 sausio 2014 - 11:14
Sveiki, musu geguzes menesio atostogu krypti irgi Tenerife smile.gif Bet kol kas viskas dar tik svajoniu stadijoje, nes po poros savaiciu bilietu paiesku nieko patrauklaus nepavyko susirast. Noretume du suauge ir 4 metu vaikas sutilpti uz bilietus i 2000 Lt, bet dabar galvoju ar tai realu? beje, kas is labiau patyrusiu gal galetu pasakyt ar labai rizikinga butu pirkti bilietus kai tarp skrydziu persedimu 3-4 val pertrauka (oro uostas - tas pats).
Atsakyti