QUOTE(spylkutia @ 2014 01 20, 20:41)
Sveikos, keliautojos

planuojam ir mes gegužę į Tenerifę kilt, tik niekaip neapsisprendžiam ar imt viešbutį su HB ar privačius apartamentus ir gamintis patiems

apartamentai dvigubai pigiau nei viešbutis, bet kaip su maitinimu

gal kas važiavę be maitinimo galėtumėt pasidalint kiek maždaug išleidot maistui, mes planuojam vykti keturi suaugę ir du vaikai, gal kas panašiai keliavot?
Aš visada imu aparthotelį, t.y. apartamentus su registratūra ir kambarių valymu. Mums būtinas šaldytuvas, be to, vaikas nors ir didelis, bet ne visada pavalgo kavinėse ar viešbučio gamybos maisto, daug paprasčiau turėt galimybę kažką savo pasidaryt ir valgyt balkone ar terasoj ramiai. Niekad nieko sudėtingo negaminu, paimu kokios žuvies, gatavai pamarinuotų mėsų, pusfabrikačių, pasirinkimas ten didžiulis. Ir pusryčiauti man smagu vieniems balkone/terasoj, o ne su visais. Prekybos centre ten lengva rast sulčių ne iš koncentrato, kainuoja gal koks euras už tetrapaką - yra ir mandarinų, ir apelsinų. Pridedi prie kavos, dar kokią bulką ar sumuštinį ir viskas. Angliškų pusryčių, kuriuos gamint reikėtų, mes ir taip nevalgom
Kainos man atrodo mažos Kanarų parduotuvėse, bet aš brangioj šaly gyvenu. Bet kuriuo atveju pigiau nei viešbučio maitinimas.
Plius kažkiek gi kavinėse valgysit kažkur mieste ar pakeliui, jau atsimes.
KAd būtų mažiau indų plaut, galit pasipirkt vienkartinių.
Bet teisingai sako, jei jus gaminimas erzina, nėra ko ir svarstyt. Man tai nesunku kokį mėsgalį pakept. Net įdomu pasibandyt kiek kitokius produktus, su mėsininku pora žodžių persimest (daugiau tai kalbos galimybės neleidžia, haha).