Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(herbarija @ 2014 01 20, 22:40)
Sveikutes mes las palme  vejas svilpia per  visus galus..truxta silto megztinio saule buvo v
Alandele;) ir lijo gal 6kartus;)

Sveikute, o jūs ilgai Las Palme būsit? Nes aš kasdien žiūriu web kameras, tai ten nemačiau dar, kad saulė šviestų, visi su ilgom rankovėm vaikšto, o Maspalome deginasi ir maudosi prie jūros, skirtumas, panašu - akivaizdus.
Aš va čia žiūriu, vienoje kameroje Maspalome net termometras matosi smile.gif
http://drei.es/webca...-ingles-1.html#
Las Palmas:
http://www.miplayade...c...sp?id=1&m=3
http://www.miplayade...c...sp?id=2&m=3

Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2014 01 21, 10:09)
irgi kažkur pakeliuj, palei autostradą matosi, tik dabar jau negaliu tiksliai parodyt, matysit smile.gif

Rasim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2014 01 21, 10:39)
Sveikute, o jūs ilgai Las Palme būsit?

Bet kokiu atveju, is grizusiu ir ten esanciu, suprantu, kad kanariska ziema siemet musu nelepins cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 01 21, 10:49)

Bet kokiu atveju, is grizusiu ir ten esanciu, suprantu, kad kanariska ziema siemet musu nelepins  cool.gif

Taip, ir aš taip galvoju unsure.gif Kai pamenu pernai 19 dienų be lietaus ir megztinių, ech.. vyras sako net neįsivaizduoja, kad ten galėtų būt prastas oras, nes visus tris kartus labai pasisekė. Na tikėkimės - atšils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2014 01 21, 11:15)
Taip, ir aš taip galvoju unsure.gif Kai pamenu pernai 19 dienų be lietaus ir megztinių, ech.. vyras sako net neįsivaizduoja, kad ten galėtų būt prastas oras, nes visus tris kartus labai pasisekė. Na tikėkimės - atšils smile.gif

drinks_cheers.gif Musu Kanarai irgi nei karto nebuvo nuvyle, labia tikiuos, kad ir si karta nenuvils ax.gif
Atsakyti
Sveikos Kanarų mylėtojos 4u.gif
Ruošiamės ir mes balandžio maždaug 8 dieną į Kanarus, tik dar neapsisprendžiam ar lanzerotė, ar Fuertė ax.gif Nesinori labai erzinančio vėjo, kaip suprantu Fuertėj jis didelis g.gif Mes svarstom į Caleta de fuste. Skaičiau, kad viena Fuertės pusė labai vėjuota, kaituotojų rojus ten, o kita salos pusė rami. Bet va paplūdymiai mane ten žavi wub.gif Bet perskaičius Elvitos fotoreportažą labai suabejojau dėl fuertės ir pradėjau svarstyt apie Lanzerotę. Tai laukia darbas, skaityt jūsų komentarus, gal net kelias temas, dar savaitę turiu laiko apsispręst.
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2014 01 20, 20:41)
Sveikos, keliautojos  4u.gif planuojam ir mes gegužę į Tenerifę kilt, tik niekaip neapsisprendžiam ar imt viešbutį su HB ar privačius apartamentus ir gamintis patiems  g.gif apartamentai dvigubai pigiau nei viešbutis, bet kaip su maitinimu g.gif  gal kas važiavę be maitinimo galėtumėt pasidalint kiek maždaug išleidot maistui, mes planuojam vykti keturi suaugę ir du vaikai, gal kas panašiai keliavot?  4u.gif

Aš visada imu aparthotelį, t.y. apartamentus su registratūra ir kambarių valymu. Mums būtinas šaldytuvas, be to, vaikas nors ir didelis, bet ne visada pavalgo kavinėse ar viešbučio gamybos maisto, daug paprasčiau turėt galimybę kažką savo pasidaryt ir valgyt balkone ar terasoj ramiai. Niekad nieko sudėtingo negaminu, paimu kokios žuvies, gatavai pamarinuotų mėsų, pusfabrikačių, pasirinkimas ten didžiulis. Ir pusryčiauti man smagu vieniems balkone/terasoj, o ne su visais. Prekybos centre ten lengva rast sulčių ne iš koncentrato, kainuoja gal koks euras už tetrapaką - yra ir mandarinų, ir apelsinų. Pridedi prie kavos, dar kokią bulką ar sumuštinį ir viskas. Angliškų pusryčių, kuriuos gamint reikėtų, mes ir taip nevalgom

Kainos man atrodo mažos Kanarų parduotuvėse, bet aš brangioj šaly gyvenu. Bet kuriuo atveju pigiau nei viešbučio maitinimas.

Plius kažkiek gi kavinėse valgysit kažkur mieste ar pakeliui, jau atsimes.

KAd būtų mažiau indų plaut, galit pasipirkt vienkartinių.

Bet teisingai sako, jei jus gaminimas erzina, nėra ko ir svarstyt. Man tai nesunku kokį mėsgalį pakept. Net įdomu pasibandyt kiek kitokius produktus, su mėsininku pora žodžių persimest (daugiau tai kalbos galimybės neleidžia, haha).
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 01 21, 12:14)
Bet teisingai sako, jei jus gaminimas erzina, nėra ko ir svarstyt. Man tai nesunku kokį mėsgalį pakept. Net įdomu pasibandyt kiek kitokius produktus, su mėsininku pora žodžių persimest (daugiau tai kalbos galimybės neleidžia, haha).

Tai va, kad gaminimas baisiai neerzina, be to vykstam su gana išrankiu dvimečiu, bet galvoju, kad norisi ir atostogaut normaliai - be lovų klojimo ir maisto ruošimo doh.gif ir suku galvą, kad paskui nuvažiavus netektų gailėtis, kad ėmėm/neėmėm maitinimo doh.gif
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La aurum @ 2014 01 20, 15:03)
O kas nors skridote su Norwegian avialinijom? kaip ten su Check in? ar galima internetu?

Kada naudosites Norwegian avialiniju paslaugomis? Mes isskrendam vasario 5d., tai jei anksciau, gal galesit pakomentuoti kas ir kaip? mirksiukas.gif

QUOTE(Lindra @ 2014 01 21, 10:41)
thumbup.gif

o jei domina žuvis, ar kitos jūrų gėrybės, tai hiper Dino žymiai didesnis pasirinkimas.

Hiper Dino vaziuojant autostrada matosi? Cia turiu minty pietine puse. 4u.gif
Atsakyti
Costa adeje, vaziuojant autostrada, pravaziavus Gransur gal uz kokiu 3-4 km po desine puse matysis gana nemazas hyper dino.
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2014 01 21, 15:05)
Hiper Dino vaziuojant autostrada matosi? Cia turiu minty pietine puse.  4u.gif

kažkuriose vietose matosi. čia galima tiksliau sužinot adresus:
http://www.hiperdino.es/localizador/

va: http://www.hiperdino...tiendas/fanabe/

beje, kaip pastebėjom, tai El Medano pačiam miestelyje, beveik centre esančioje SuperDino visai nedidelės kainos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 21 sausio 2014 - 15:24
[quote=pingwine,2014 01 21, 15:05]
Kada naudosites Norwegian avialiniju paslaugomis? Mes isskrendam vasario 5d., tai jei anksciau, gal galesit pakomentuoti kas ir kaip? mirksiukas.gif

Mes tik renkames bileitus kol kas,deliojames variantus, o keliaut planuojam geguzes menesi
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2014 01 21, 15:25)
Tai va, kad gaminimas baisiai neerzina, be to vykstam su gana išrankiu dvimečiu, bet galvoju, kad norisi ir atostogaut normaliai - be lovų klojimo ir maisto ruošimo doh.gif ir suku galvą, kad paskui nuvažiavus netektų gailėtis, kad ėmėm/neėmėm maitinimo  doh.gif
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Mes kaip vaikai buvo mazi imdavom apart-hoteli su HB.Taip kad turedavom ir virtuve ir maitinima ryte ir vakare.Toks pvz Los Dragos der Sur(musu draugai gyveno jame siemet).Visai patogu.
Atsakyti